canım süper tavsiye.yarın kesin alıyorum.bu fındık ceviz falan ne zaman yemek lazım ?
kahvaltı ve öğlen arası ara öğünde 2 adet ceviz ya da 5 - 6 tane badem ya da 10 tane fındık
Merhaba arkadaşlar benim sağlıklı beslenmeye başlayalı 1 hafta oldu ve 3 kilo gitti şimdiden ve de Hazirana kadar en az 7 kilo daha gitmesi lazim benimle 3 3-5 ay diyet yapmak isteyen var mi bu yolculukta kısıtlı zamanı olup bana eşlik etmek isteyen varsa çok memnun olurum.
[selam..bende katılmak istiyorum.temmuzda doğum yaptım 15 kg.aldım.9 u gitti...6'sı yapıştı bana..ve 10 haziran doğumgünüm o zamana kadar vermek istiyorum kiloları..neler yapıyorsunuz,neler yiyorsunuz detaylı bahseder misiniz? Sevgiler...neslihan..
Selamlaar,
Çağrınızı duydum koştum geldim. Benide alın aranıza.... Artık bu sene yazı fit geçirmek istiyorum.... Nerde zayıflamak lafı duysam atlıyorum hemen....
aynen bende oyleyımmD
aynen bende oyleyımmD
Sen kaç kilosun şekercim hedef kaç
selam bende geldim arananazı benim boyum 1.58 57 kiloyum 58 de olabilir:) ben 54 kilo olmak istiyorum nasıl yapıcaz.başlayın artık ben pazartesi başlıycam diyete.
iyi geceler
aranıza ben de katılmak istiyorum. 20 yaşındayım 5 haftadır diyet yapıyorum 6 kilo verdim
çizelgemden kilo durumumu görebilirsiniz. birbirimize destek olarak zayıflayalım lütfenn
merhaba hosgeldin canim cok iyi vermissin hem de saglıklı,kalıcı bir şekilde.Spor yapıyor musun?
bu arada benim merak ettiğim birşey var. diyetim de mate,yeşil çay,zencefilli tarçınlı çay vb. çaylar tüketiyorum. reglim gecikti 1 hafta içinde olmam lazım. ve diyetimi normal bir şekilde uygularken 1 haftadır doymak bilmiyorum sofradan kalkar kalkmaz acıkıyorum. bana noluyor merk ediyorum
Boylar kac kizlar sizin ?
canim bend size katilmak isterdim ama su an farkettimki ben birtek haziran ayinda kio vermeye baslayabilirim su an stresten ve gercekten iyi beslenmem gerektiginden kilo veremiyorum diyet yapamiyorum ama haziran ayi boyunca universite sinavindan sonra vericem ins bende sizlere de cok kolay gelsin :)
Merhaba hoşgeldin ben yapabilceğimize inaniyorum hadi bakaliim hazirana kadar 10 u veriyoruuz :)kızlar bende varım..
haziranın ilk haftası gibi nişanım olcak ve zayıflamam lazım 10 kilo nişana kadar yeter ama sonrasında durmak yok düğüne kadar bi on kilo daha hadi inş bakalım.birbirimiz sayesinde olur.ben şu elma sirkeli kür var ya onu yapıyorum sabah akşam.işyerime yürüyerek geliyorum servisi kullanmıyorum yani her sabah yarım saat akaşm da yarım saat.eve gidincede bahçede ip atlıyorum yorulduğumu hissettiğimde bırakıyorum.bide boğazı tuttum mu tamamdır.
hepinize kolay gelsinn
günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız
kızlar ya ben dün tam 66 dım
bugün 65.300 diyo galiba veriom bu kiloları ama 1 günde nasıl olur...:26::26:
bu işte bi iş var hayırlısı:26::26::26::26:
günaydın kızlar
geçen hafta 63 tüm bufün tartıldım.regl olmama rağmen.62.7 çıktım.62 yi gördüm ya o bile yeter
O zaman bende varım
Yaşım : 31
Kilom ( Dİlim varmasa elım yazmasa da 72)
Boyum : 1.58
Hoşgeldin canim hiç sıkılmasın canın,hepimiz burda zayıflamak için varız,şimdiden kolay gelsiin hepimize
Bugun sabah neler yedim 2 kup b.peynir
1 fincan çay
1 Actıvıa çilekli yogurt
1 form açali çay ( meyvelı )
yarım litre su :)
ve 45 dk lık yuruyuş
[selam..bende katılmak istiyorum.temmuzda doğum yaptım 15 kg.aldım.9 u gitti...6'sı yapıştı bana..ve 10 haziran doğumgünüm o zamana kadar vermek istiyorum kiloları..neler yapıyorsunuz,neler yiyorsunuz detaylı bahseder misiniz? Sevgiler...neslihan..
Selamlaar,
Çağrınızı duydum koştum geldim. Benide alın aranıza.... Artık bu sene yazı fit geçirmek istiyorum.... Nerde zayıflamak lafı duysam atlıyorum hemen....
günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız
kızlar ya ben dün tam 66 dım
bugün 65.300 diyo galiba veriom bu kiloları ama 1 günde nasıl olur...:26::26:
bu işte bi iş var hayırlısı:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?