Hazirana kadar benimle zayıflamak isteyenleri bekliyoruum

kızlar bende varım..
haziranın ilk haftası gibi nişanım olcak ve zayıflamam lazım 10 kilo nişana kadar yeter ama sonrasında durmak yok düğüne kadar bi on kilo daha hadi inş bakalım.birbirimiz sayesinde olur.ben şu elma sirkeli kür var ya onu yapıyorum sabah akşam.işyerime yürüyerek geliyorum servisi kullanmıyorum yani her sabah yarım saat akaşm da yarım saat.eve gidincede bahçede ip atlıyorum yorulduğumu hissettiğimde bırakıyorum.bide boğazı tuttum mu tamamdır.
hepinize kolay gelsinn

günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız
kızlar ya ben dün tam 66 dım
bugün 65.300 diyo galiba veriom bu kiloları ama 1 günde nasıl olur...:26::26:
bu işte bi iş var hayırlısı:26::26::26::26:

O zaman bende varım

Yaşım : 31
Kilom ( Dİlim varmasa elım yazmasa da 72 )

Boyum : 1.58

Bugun sabah neler yedim 2 kup b.peynir

1 fincan çay

1 Actıvıa çilekli yogurt

1 form açali çay ( meyvelı )

yarım litre su :)

ve 45 dk lık yuruyuş

Son düzenleme:
günaydın kızlar
geçen hafta 63 tüm bufün tartıldım.regl olmama rağmen.62.7 çıktım.62 yi gördüm ya o bile yeter

[selam..bende katılmak istiyorum.temmuzda doğum yaptım 15 kg.aldım.9 u gitti...6'sı yapıştı bana..ve 10 haziran doğumgünüm o zamana kadar vermek istiyorum kiloları..neler yapıyorsunuz,neler yiyorsunuz detaylı bahseder misiniz? Sevgiler...neslihan..

Selam

ben olabıldıgınce az yaglı ve hafıf yemeye calısıyorum yemek ayırmıyorum ama hamur ıslerınden kacınmaya calısıyorum aksam ustu karnım kazınırsa ya meyve yada kucuk galettalardan yıyorum hergun 1 kere aktıvıa yıyorum uzun yuruyusler yapıp hafta sonu so,pora gıdıyorum :)

Selamlaar,

Çağrınızı duydum koştum geldim. Benide alın aranıza.... Artık bu sene yazı fit geçirmek istiyorum.... Nerde zayıflamak lafı duysam atlıyorum hemen....

ya çok yoğun tempodayım spor falan dinlenicek vakit bile bulamıyorum amaa kilo da veremiyorum ne olcak benim bu halimm 3-4 gündür 52.8im yaa

aynen bende oyleyımm D

Sen kaç kilosun şekercim hedef kaç

:2:ben bu yıl hayatımda gormedıgım 2 rakamı yan yana gordum 72 kılo oldum hayatım boyunca hep 58 dım
sonra 64 olunca kafamı duvarlara vurdum ve bır gun gıysıler olmamaya baslayınca ne oluyoruz degıp tartılmamala acı gercekle karsılastım
sımdı kendımı kampa aldım hazırana kadar en kotu sartla 60 olmalıyım sonra 49-50

selam kızlarrr bugün öğlen dayanamadım ve birkaç çatal yaş pasta yedimm :26:
çok utanıyorumm ama diyetimin 5. günündeyim ve 4 gündür öğlen yoğurt yemekten bıkmıştımm
ceza olarak ara öğün yapmıyorum ve akşam da çok az yicemm tamam tamam kızmayınn

selam bende geldim arananazı benim boyum 1.58 57 kiloyum 58 de olabilir:) ben 54 kilo olmak istiyorum nasıl yapıcaz.başlayın artık ben pazartesi başlıycam diyete.

öncelikle herkese hosgeldin demek istiyorum hemen baktim ne kadar cok olmusuz boyle mutlu oldum birden :)

bence canim o regl olman yaklastıgı ıcın oyledir.

Boylar kac kizlar sizin ?

1.74

çok teşekkürler sana şimdiden başarılar diliyorum haziranda bekliyoruuz :)

Merhaba hoşgeldin ben yapabilceğimize inaniyorum hadi bakaliim hazirana kadar 10 u veriyoruuz :)

ay cok guzel canim cok sevindim,bence su kaybı da olabilir ama olsun zayıflıyorsun ne guzel işte :)

günaydın kızlar
geçen hafta 63 tüm bufün tartıldım.regl olmama rağmen.62.7 çıktım.62 yi gördüm ya o bile yeter

tebrikler caniiiiim

Selamlaar,

Çağrınızı duydum koştum geldim. Benide alın aranıza.... Artık bu sene yazı fit geçirmek istiyorum.... Nerde zayıflamak lafı duysam atlıyorum hemen....

heheeeeyyy 40 dk sporumu yaptım şimdi de biraz yürüyüş yapcam ama yarım saati geçmez çünkü çok yoruldumm

Canim oluyor valla..Bende bildiginiz uzere 22 Mart'da bozmadan diyete basladim..O sabah tartildigimda 65.700 idi kilom ( O gunki menumu yazdim..Aksaminda da birsey yemedim (Azcik kocacigimla dargindik,inatlastikta )Yataga girerken tartiya yine ciktim (Aliskanlik yapti yaa ,cikmadan duramiyorum ) 65.400 cikti..Ertesi sabah ,yani 23 Mart'da sabah tarti 64.500 gosteriyordu..:))) bir gunde 1.200 KG eksik ciktim..ben dayanamayip aksamda ciktim tartiya..Hemde yemekten sonra..tarti 64.600 gosterdi..Bu sabah yine ciktim..(Biri beni durdursun :)) 64.200 gosterdi.. :))) diyetimi hic bozmadim ama 3 gundur..Yani bugun 3.gun...Sunun surasinda ne kaldi 30 gunu tamamlamama :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…