Hazirana kadar benimle zayıflamak isteyenleri bekliyoruum

ayy inşallah bizde başarı öyküleri yazarız dimii?ben eskiden 60 65 tim ahh ah şimdi kocaman göbüşüm var otobüste yer veriyolar bide canım ben 10 aydır 87-89 dayım zayıflıycama daha kilo almışım.ne zaman havalar ısındı kotlardan simitler pörtledi diyet zamanı geldiği aklıma geldi.sen benden daha erken başlamışsın ben önce kilo çizelgesi yaparak başladım diyete A bu arada ben izmirdeyim canım sen?

Son düzenleme:

ben ıkı ayda on kılo verınce dayanamayıp actım basarı oykumu orayada beklerım gercı ne kadar orayı actığıma pısmanda olsam cunku arkadslarımız 40 50 kılovermıs ben on kılo verdım dıye gıdıp actım konu cok pısmanım bende bır zamanlr evlendığimde 45 kılodum sonra ıkıye katladım o kıloyu 85 oldum ammma dusuruyom artık yasasın

zayıfkız arkadsım merhaba sayfana gelmısım dıkkat etmeden sana da cok basarılar hepımızın basarması ve hedef kılomuza ulasmamız dıleğiyle canım arkadsım

merhaba canim cok tesekkur ederim ben de 15 gun oldu 5 kilo verdim hedefe 7 kilo kaldı bakalim hazirana kadr şu aralar spor yapamıyorum 3 gundur ama yarin gidicem sinavlarim vardi malesef,seni de tebrik ederim 10 kilo az değil yani şu anda durumlar nasıl?

kızlar beni de alın aranıza
ben de zayıfalamak istiorum hem de en acil en çabuk tarafından, zayıflamak için birçok sebebim var ama hala bi motive olup da kilo veremedim
boyum 1.70 iri kemikli bi yapım var ideal kilom olan 65 e ulaşmam lazım
diyet yoldaşlarım arkadaşlarım olun:13:

15 günde 5 kilo mu?? harikasın canım ya tebrik ederim ben de 11. gündeyim henüz tartılmadım ama kendimde hiçbi değişme hissetmiyorum sinirlerim çok bozuk ve moralim sıfırr

sen 15 gündür neler yaptın nasıl verdin onlarıı

merhaba canim hosgeldin benim de boyum 173 kilom 75 di 70 oldum simdi 62 benim de hedefim
senin kac kilon?

merhaba 4,650 falan diyeyim cok tesekkur ederim öncelikle canim cok ögün yedim gercekten 7 ogun yedim ve spor yapmaya calistim zaman buldukca yuruyuse cıktım.
sonra beyaz ekmek,un,pilav falan hic yemedim.
Ama gercekten 2 saatte bir falan yedim ve ac kalmadan metobolizmanim calismasini sagladim.Sen neler yaptın 11 gunde hic uzulme cunku soyle bi laf var bu kiloların hepsini bi gunde yaomadıgımız gibi o kadar da kolay veremeyiz ondan iradeni boyle korursan incecik olursun yaza kadar merak etme senin kilon kac ve hedefin ne?

kızlar benide alın aranıza daha az önce tatlı yedin her zaman ki gibi pişmanım ama ne fayda hazirana kadar 10 kilo vermek istiyorum boy 1.60 kilo 70 evlendim iyice şiştim birde polikist over var bu dahada beter kilo verirsem belki bebeğimde olur ne olur destek olalım hergüğn girecem bu topige destek istiyorum destek de verecem lütfen yardım ben iradesiz ve pis bogazım ayrıca çok selülitim var yürüyüş yapayım diyorum ama arkadaşım yok tek başına yürüüş yapacak bir yerde değilim keşke bir arkadaşım olsa yürüsek kilo versek neyse annem geliyor amöa oda çok kilolu 2 adımda pes ediyor yani genetik olarak eğilimde var kiloya birsürü yazlık elbise almıştım geçen sezon çogunu 1 kere bile giymedim eger kilo veremezsem hiç giyemiyecegim çünü hiç yakışmıyor millet diyecek ki kilolusun ondan bebegin olmuyor birazda bebekti tedaviydi derken stres yaptım kilo aldım lütfen arkadaşlar bana yardım edin kaç kilo verdiğimizi gün içinde neler yaptıklarımız yazalım verelim şu yağları

istemek+inanmak=başarmanın yarısı
bende çok iradesiz biriydim inan ekmek olsa doymam tatlısız hayat mı olur o olmaz bu olmaz sonra bi baktım 42beden olmuşum 42 beden olduktan 3 hafta falan sonra karar verdim pazartesiden beri diyetteyim 5.günüm cnm masraflı oluyor+olarak ama Allah a şükür şuzamana geldim 40 bedenim hedefim 36 olmak inşallah Yarabbim nasip eder ben sana destek oliyim sende bana ne yersem yazarım buraya (haftasonları hariç vaktim pek olmuyor )

saol canım sen ne güzel pazartesi demişsin salı bozulmamış bende öyle oluyor senin kilon kaç boyun kaç inşallah olursun bende sana destek olacam hergün girip yazarım sporlarımın saatini neler yaptığımıda yazarım benim bacaklarım çok kalın aynı bebek bacakları kiloyla birlikte iyice şiştiler spor yapıyormusun sen?

Merhaba canım cok haklisin her gun girip yazmaya basliycam bence de şöyle o zayıfladıgın gunlerı dusun yazlık elbiselerinin içinde o yardımcı olur belki sana benim de 7 kilo falan daha vermem lazim birbirimize destek olalim haklisin,bence de ancak birlikten guc dogar sen de hic moralini bozma bence cunku zayıflarsan dusunsene olucaklari o yuzden hep o gunleri dusun ve ben senin basaracagına eminiiim :)

meraba canım dün yazamadım kusura bakma bugün tartıldım veee 2.5 kilo vermişiiiiiiiiiimmmmmmmm
ay çok mutlu oldum yaa
ben de aynen senin gibi günde 6 öğün ama azar azar yedim unu pilavı kesmedim (malum yurtta kalıyorum ne çıkarsa onu yemek zorundayım) ama az az yedim :)
inşallah böyle devam eder verdiklerimi tekrar almasam ve böyle 2 haftada 2 kilo şeklinde gitse süper yani :)
ben 68 kiloydum 65.5 oldum hazirana kadar 60 ı görmek istiyorum :)

ayyy ne güzel arkadaşım ben yanlış yapıyorum demekki çünkü 3 ögün ama az yemeyi düşünmüştüm ama 6 öğünle 2 haftada 2 kilo süper bişey sorabilirmiyim asra öğünlerde ne yedin acaba

destegin için çok saol zayıfkız inşallah hep birlikte veririz kiloları bugün başladım ama ara ögün yapmadım yazarsanız banada fikir olur çünkü ben pek bilmiyorum ne yemem gerektiğini saat 6 dan sonra yemeyecegim artık şekerişde çaydan çıkardım yeşilçay için diyorlar onu deneyecegim birde limonda şeker var mı acaba yani çaya katsak bişey olur mu?

ay canim cok sevindiiim ya insallah vericez bu kilolari bende 63 görmek istiyorum hadi bakalim birlikte ustesinden gelicez bu kilolarin

merhaba canim ara ogun yapmalısın ki ara ogunler ana ogunlerde cok yemeni onluyor mesela ben sana gunluk yaptıgım bi listeyi yazayım
sabah:kepekli ekmek,peynir salatalık domates ve yeşilçay
2 saat sonra bir elma ve 5 badem
öğle yemeği de sebze yemeği ve yanında yogurt
ara: yarım paket diyet bisküvi
akşam:çorba ve sebze yemeği yogurt ne varsa o gün yemekte :)
2 saat sonra kepekli grissini 3 tane falan
en son da cok acıkırsam cunku gece 1 de falan yatıyorum elma yiyorum
ve ozellikle yesilcay cok icmeye calisiyorum (max 3)
su da baya iyi oluyo acıkınca falan.
Ve bence limon atabilirsin limon da hicbir sakinca yok.
ben 6 dan sonra yemek yememeyi yapamıyorum cunku ders calisiyorum bi de gec yatiyorum ama 8 de elma haric hepsi bitmis oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…