Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

inşallah en kısa zamanda Allahım OL der canım ben en çok senin
için dua edecem canım ama umutsuzluk bu topikte hiç sevilmiyor baaştan söyleyim canımmm
inşaallah bu topik sana uğurlu gelir canım

İnşallah canım ya Allah razı olsun Allah hepimizin göbişlerini doldurur ins

selam yavru ceylenlar nasılsınız? ben de misafirleri gönderir göndermez geldim. napıyosunuz bakiim? heyecan var mı? yavaş yavaş mayıs ayının sonuna geldik. moraller nasıl?

selam yavru ceylenlar nasılsınız? ben de misafirleri gönderir göndermez geldim. napıyosunuz bakiim? heyecan var mı? yavaş yavaş mayıs ayının sonuna geldik. moraller nasıl?

herkese belirtilere takılma deyip durdum
sona yaklaştıkça niye kasıklarım ağrımıyo diye
ama göğüslerim çok feciii

bu arada yeni gelen tüm arkadaşlarım hoş geldiniz... umarım hepimiz için stresli olan bu bekleyiş sürelerini bu sefer hep birlikte umut dolu geçiririz. gülerek oynayarak bekleriz.

geçmişe sürüklendiğini hissediyorum
zor canım biriktirmemek lazım bizim kızların çenesi düşük valla toplu okursam
sohbete gelmek çok zorrr

herkese belirtilere takılma deyip durdum
sona yaklaştıkça niye kasıklarım ağrımıyo diye
ama göğüslerim çok feciii

o kadar oluyor ama bunun aklımızı kemirmesine, gün boyu sinsice aklımıza gelmesine izin vermeyeceğiz. bu düşünce geldiğinde bi dur bakiim şimdi git sonra gel diyeceğiz..

o kadar oluyor ama bunun aklımızı kemirmesine, gün boyu sinsice aklımıza gelmesine izin vermeyeceğiz. bu düşünce geldiğinde bi dur bakiim şimdi git sonra gel diyeceğiz..

tamam nasıl geçti misafirlerinle günün
ben misafir gelince çok stres oluyorum valla:18:
h.içi geldiklerinde ise gidince hastalanıyorum
çoğu kez adet olduğumu bilirim
ama samimi olmadıklarımda yada ilk gelen misafirlerde

Sigarayı bırakalı 2 gün kadar oldu ama hala gerginliğini üzerimden atamıyorum

çok güzeldi ya. hastaneden arkadaşlarım gelmişti. gün içerisinde o kadar çok görüşemiyoruz. konuşup, içimizi dökmek, hastaları çekiştirmek rahatlatıyo:)

Sigarayı bırakalı 2 gün kadar oldu ama hala gerginliğini üzerimden atamıyorum

bende sigarayı bıraktım ama herşeyde oldu gibi
onunda gerginliğinin başkaları tarafından öğretilmiş olduğuna inanıyorum artık aklıma bile gelmiyoo
inşallah ilk bir haftayı atlatırsın canım:26::26:

kızlar kociş bugün çok huysuz benimle ilgilenmiyorsun diyooo
birazdan yakın ilgilencem inşallahhh

kızlar ananas embriyonun rahime tutunmasını kolaylaştırıyormuş. yarın işten çıkınca ilk işim ananas almak olacak herhalde. bir dr olarak yemediğim ot, bitki kalmadı heralde

20 günü geçti sanırım 2 3günde bir dayanamayıp 1 tane içiyorum.
Sinirlendiğim zaman kendime hakim olamıyorum, çabuk sinirleniyorum.
Saçma sapan zamanlarda ağlama moduna geçiyorum. Ben sigara içmek istiyorum

kızlar ananas embriyonun rahime tutunmasını kolaylaştırıyormuş. yarın işten çıkınca ilk işim ananas almak olacak herhalde. bir dr olarak yemediğim ot, bitki kalmadı heralde

yaaaa.... uf bende hiç belirti felan yok.... önceden mi yemek gereki yo kiii:26:

aaaa ilk defa duydum aslında hafta sonu bende alayım yaaaa

"Yumurtlamanın gerçekleştiği günün ERTESı gününden başlayarak bir ananası 5 eşit porsiyona bölün 5 gün boyunca her gün bir parçasını tüketin. " diye yazmış kk da bir topiğin içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…