inşallah en kısa zamanda Allahım OL der canım ben en çok senin
için dua edecem canım ama umutsuzluk bu topikte hiç sevilmiyor baaştan söyleyim canımmm
inşaallah bu topik sana uğurlu gelir canım
selam yavru ceylenlar nasılsınız? ben de misafirleri gönderir göndermez geldim. napıyosunuz bakiim? heyecan var mı? yavaş yavaş mayıs ayının sonuna geldik. moraller nasıl?
Vesile olduğum için sevindimaaa çok güzel dedin bende tutayım canım benim
sağol hatılattığın için
böyle geç bulduğun yumurtayı çabuk bırakmak yok. doğacak tatlı bebişin gülüşünü düşün. her şey bebiş için
Vesile olduğum için sevindim
Bence de kendin için değil bebiş için
herkese belirtilere takılma deyip durdum
sona yaklaştıkça niye kasıklarım ağrımıyo diye
ama göğüslerim çok feciii
o kadar oluyor ama bunun aklımızı kemirmesine, gün boyu sinsice aklımıza gelmesine izin vermeyeceğiz. bu düşünce geldiğinde bi dur bakiim şimdi git sonra gel diyeceğiz..
tamamnasıl geçti misafirlerinle günün
ben misafir gelince çok stres oluyorum valla:18:
h.içi geldiklerinde ise gidince hastalanıyorum
çoğu kez adet olduğumu bilirim
ama samimi olmadıklarımda yada ilk gelen misafirlerde
Sigarayı bırakalı 2 gün kadar oldu ama hala gerginliğini üzerimden atamıyorum
bende sigarayı bıraktım ama herşeyde oldu gibi
onunda gerginliğinin başkaları tarafından öğretilmiş olduğuna inanıyorum artık aklıma bile gelmiyoo
inşallah ilk bir haftayı atlatırsın canım:26::26:
kızlar ananas embriyonun rahime tutunmasını kolaylaştırıyormuş. yarın işten çıkınca ilk işim ananas almak olacak herhalde. bir dr olarak yemediğim ot, bitki kalmadı heralde
kızlar ananas embriyonun rahime tutunmasını kolaylaştırıyormuş. yarın işten çıkınca ilk işim ananas almak olacak herhalde. bir dr olarak yemediğim ot, bitki kalmadı heralde
"Yumurtlamanın gerçekleştiği günün ERTESı gününden başlayarak bir ananası 5 eşit porsiyona bölün 5 gün boyunca her gün bir parçasını tüketin. " diye yazmış kk da bir topiğin içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?