Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

evet canım evet herkese bi halley oluyo
inşallah bu ay kuzularımız gelir kucağımıza
canım bu arada böreğim çok güzel oldu demişsin
bende isterim tarifini ben börekte pek iyi değilim de bir ustanın yardımına ihtiyacım var sanırım...

selammm kızlarr nabersiniiizzzz benim dişimm ağğrıııyyoooo yaaa

geçmiş olsun canım diş ağrısı da çok fena olur şöyle kuvvetli bir ağrı kesici mi alsan acaba?
aslında ben pek ilaç kullanma taraftarı değilim ama söz konusu diş ağrısıysa en kuvvetlisi lazım

canım ya ilaç da kullanamıyorum ki(( aşılama oldum geçen hafta bekleme sürecindeyim...

selam kızlaaaar. eve geldim. saat 18.30 gibi misafirler gelecek. misafir gelmeden bir bakayım dedim. akşam geç dönerim aranıza:)

Canım 4 yıldan beri bu ay tamam diyorum sadece kendimi avutuyorum 1 kez aşılama yaptım gecen yıl o da tutmadı maalesef ama yinele Allah'tan ümit kesilmez diyorum hayırlısı inşallah bolca dua edelim birbirimize

Canım 4 yıldan beri bu ay tamam diyorum sadece kendimi avutuyorum 1 kez aşılama yaptım gecen yıl o da tutmadı maalesef ama yinele Allah'tan ümit kesilmez diyorum hayırlısı inşallah bolca dua edelim birbirimize

tatlım aşılamaya kendi isteğinle mi devam etmedin yoksa doktor önerisi mi?

aminn vanım inşallah bu ayda OL derrr:26:

sizi kıskançlar dimi ben kociş için bişeyler yapıyorum yaa
aferin bakın kocalarınıza bu arada böreğim çok güzel oldu size tarifini yazarım

ayyy evet kıskandık canım seni ama benimki pek güzel olmadı ya görüntü süper ama tadını beğenmedim artık yutturcaz bi şekilde kocişe tarifini ver mutlaka canım çok merak ettim yaaaa

Bu gün okul gezisi yaptık ANITKABİR ve HAYVANAT BAHÇESi kolumu kaldıracak halim yokken sanırım ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm...

zaten bende şans yok ki

tatlım aşılamaya kendi isteğinle mi devam etmedin yoksa doktor önerisi mi?

Canım ben yurt dısında yasıyorum burda yaptırmak istemiyorum gecen ay tüp bebeğe karar vermiştim ki bat tan bı kaç gün önce test yaptım pozitif çıktı gülen yüzü görünce kalbim yerinden çıkacak gibi oldu çok sürmedi aksama regl im geldi sabahına kan testi yaptım negatif çıktı Dr bu ay yumurta takibi yapalım dedi yaptık regl in 21. Gunü yumurta istenen büyüklüğe geldi o gün pregnly catlatma ignesi yaptı ama dünkü kontrolümde catlamadigini söyledi bu ay 2 iğne yaparız dedi umumudumuz Haziran şimdi

Ben yemek hazırlıym kocisko gelir şimdi aksam görüşmek üzere Allah herkesin gonlundekini versin inşallah opuldunuz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…