Canım ben yurt dısında yasıyorum burda yaptırmak istemiyorum gecen ay tüp bebeğe karar vermiştim ki bat tan bı kaç gün önce test yaptım pozitif çıktı gülen yüzü görünce kalbim yerinden çıkacak gibi oldu çok sürmedi aksama regl im geldi sabahına kan testi yaptım negatif çıktı Dr bu ay yumurta takibi yapalım dedi yaptık regl in 21. Gunü yumurta istenen büyüklüğe geldi o gün pregnly catlatma ignesi yaptı ama dünkü kontrolümde catlamadigini söyledi bu ay 2 iğne yaparız dedi umumudumuz Haziran şimdi
hayır yumurtlama zamanında demek canım yani çalışma yapması lazım
Hımmm çift çizgi deyinceee bu konuda öğrenmem gereken şeyler var demek ki :)
Bu ovulasyon testi nasıl bişeydir, nerde satılır
geçmiş olsun canım diş ağrısı çok zordurselammm kızlarr nabersiniiizzzzbenim dişimm ağğrıııyyoooo yaaa
vermezmiyim siz isteyin yeter ki benim böreklerim güzel olurayyy evet kıskandık canım seni ama benimki pek güzel olmadı ya görüntü süper ama tadını beğenmedim artık yutturcaz bi şekilde kocişetarifini ver mutlaka canım çok merak ettim yaaaa
Bu gün okul gezisi yaptık ANITKABİR ve HAYVANAT BAHÇESi kolumu kaldıracak halim yokken sanırım ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm...
zaten bende şans yok ki
heyyy benide ekelyin listeye bat 6 haziran
Berceste kıskandım ha seni bende kocise bişeyler yapımım dedim... :)))
selam kızlar bende aranıza yenı katılmak ıstıyorum kendımı tanıyayım 30 yasındayım bı kızım var.ilk esımden ıkıncı esımle ynı evlendık 1 seneye grecez kısmetse ben de bebiş ısteyenlerdenım bat 29 mayıs
Canım 4 yıldan beri bu ay tamam diyorum sadece kendimi avutuyorum 1 kez aşılama yaptım gecen yıl o da tutmadı maalesef ama yinele Allah'tan ümit kesilmez diyorum hayırlısı inşallah bolca dua edelim birbirimize
Yani bu hamilesin demekkkk değil mi
seni yerim ben yaa
ilerde daha neler öğreneceksin sen kikirikten hamile kalma pozisyonlarınıda öğrennn
tamam mı
ayyy evet kıskandık canım seni ama benimki pek güzel olmadı ya görüntü süper ama tadını beğenmedim artık yutturcaz bi şekilde kocişetarifini ver mutlaka canım çok merak ettim yaaaa
Benimde ovulasyonum yaptığım hesaplamalara göre 25 mayıs 30 mayıs arası veeee eşim 25-26-27 mayısda yanımda...
İnşallah olur kızlarrrrr yaa
baklavalık yufka böreği
kızlar kıymalı iç hazırlayın soğanlı biberli domatesi az olsun
sonra bir kaseye normal su ve yağ karışımı yapın
yufkayı serin fırça yardımıyla sürün sonra bir tane daha yufka koy üstüne
sonra iç harcını koyuğ sigara böreği gibi sar biraz uzun olduğu için
4 e kes tüm hepsini sardıktan sonra ( 2 tepsi çıkıyooo )
hani içine sürdüğümüz yağlı suyu üstüne yumurta sarısı sürer gibi sür
biraz da susam çıtır çıtır oluyo hafif bir börek kızlar kocişim çok beğendi
anladım cnm inşallah haziranda tedavin güzel sonuçlanır ve bebişine kavusursun tatlım:))
inşallah canım o zamanda tuttururrsunuz
rastgeleeeeee
Ohhh ellerine sağlık vallaa...
Ben de yarın oruç tutucam iş yerinde ki kızlarla anlaştık tutmak isteyen tutacak. Hem kandil hem perşembe günü.Allah kabul eder inşallah
Bu gün okul gezisi yaptık ANITKABİR ve HAYVANAT BAHÇESi kolumu kaldıracak halim yokken sanırım ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm...
zaten bende şans yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?