Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

selam kızlar bende aranıza yenı katılmak ıstıyorum kendımı tanıyayım 30 yasındayım bı kızım var.ilk esımden ıkıncı esımle ynı evlendık 1 seneye grecez kısmetse ben de bebiş ısteyenlerdenım bat 29 mayıs

anladım cnm inşallah haziranda tedavin güzel sonuçlanır ve bebişine kavusursun tatlım:))

Hımmm çift çizgi deyinceee bu konuda öğrenmem gereken şeyler var demek ki :)
Bu ovulasyon testi nasıl bişeydir, nerde satılır

Eczaneden ya da internetten alınıyor... Eczaneden aldım ben...Yumurtlama gunünü tespit etmek için kullanılıyor.

selammm kızlarr nabersiniiizzzz benim dişimm ağğrıııyyoooo yaaa
geçmiş olsun canım diş ağrısı çok zordur
karanfili dene belki biraz iyi gelirr

ayyy evet kıskandık canım seni ama benimki pek güzel olmadı ya görüntü süper ama tadını beğenmedim artık yutturcaz bi şekilde kocişe tarifini ver mutlaka canım çok merak ettim yaaaa
vermezmiyim siz isteyin yeter ki benim böreklerim güzel olur sayesinde

Bu gün okul gezisi yaptık ANITKABİR ve HAYVANAT BAHÇESi kolumu kaldıracak halim yokken sanırım ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm...

zaten bende şans yok ki

nedense hep böyle dönemlerde çok yorulmuş oluyoruz yaa
ama sen biraz uyu bence vazgeçmeeeee :26::26::26:

hoşgeldin canım senin heyecanın ilk gibi olmalı
inşallah kısa zamanda hamile kalırsın canım ekliyorum hemencecik

Canım 4 yıldan beri bu ay tamam diyorum sadece kendimi avutuyorum 1 kez aşılama yaptım gecen yıl o da tutmadı maalesef ama yinele Allah'tan ümit kesilmez diyorum hayırlısı inşallah bolca dua edelim birbirimize

inşallah en kısa zamanda Allahım OL der canım ben en çok senin
için dua edecem canım ama umutsuzluk bu topikte hiç sevilmiyor baaştan söyleyim canımmm
inşaallah bu topik sana uğurlu gelir canım

ayyy evet kıskandık canım seni ama benimki pek güzel olmadı ya görüntü süper ama tadını beğenmedim artık yutturcaz bi şekilde kocişe tarifini ver mutlaka canım çok merak ettim yaaaa

baklavalık yufka böreği

kızlar kıymalı iç hazırlayın soğanlı biberli domatesi az olsun

sonra bir kaseye normal su ve yağ karışımı yapın

yufkayı serin fırça yardımıyla sürün sonra bir tane daha yufka koy üstüne

sonra iç harcını koyuğ sigara böreği gibi sar biraz uzun olduğu için

4 e kes tüm hepsini sardıktan sonra ( 2 tepsi çıkıyooo )

hani içine sürdüğümüz yağlı suyu üstüne yumurta sarısı sürer gibi sür

biraz da susam çıtır çıtır oluyo hafif bir börek kızlar kocişim çok beğendi

Benimde ovulasyonum yaptığım hesaplamalara göre 25 mayıs 30 mayıs arası veeee eşim 25-26-27 mayısda yanımda...
İnşallah olur kızlarrrrr yaa

Benimde ovulasyonum yaptığım hesaplamalara göre 25 mayıs 30 mayıs arası veeee eşim 25-26-27 mayısda yanımda...
İnşallah olur kızlarrrrr yaa

inşallah canım o zamanda tuttururrsunuz

rastgeleeeeee

Ohhh ellerine sağlık vallaa...
Ben de yarın oruç tutucam iş yerinde ki kızlarla anlaştık tutmak isteyen tutacak. Hem kandil hem perşembe günü.Allah kabul eder inşallah

Ohhh ellerine sağlık vallaa...
Ben de yarın oruç tutucam iş yerinde ki kızlarla anlaştık tutmak isteyen tutacak. Hem kandil hem perşembe günü.Allah kabul eder inşallah

aaa çok güzel dedin bende tutayım canım benim
sağol hatılattığın için

Bu gün okul gezisi yaptık ANITKABİR ve HAYVANAT BAHÇESi kolumu kaldıracak halim yokken sanırım ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm...

zaten bende şans yok ki

böyle geç bulduğun yumurtayı çabuk bırakmak yok. doğacak tatlı bebişin gülüşünü düşün. her şey bebiş için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…