Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

he yavvv söle bana haydar abla ben nerelere gidemm......
12 sinde çizgiii

bak 10 . 12 .13 14 oldu peşpeşe
sonra gün aşırı olsun diye planlamıştım 16 sı bu günnnn
senceeee :26:

Yaw 12 sinde çizgiyi yakaladiysan ve hem 12gun hem 14 gün olduysa tutunmada olasılığın yüksek zaten ,16 siymis bende korktum deli

ben 3 ay oldu işte ahkatı gördüm... adilcevaz felan var burda..... göl çok... büyük güzel şiirin yerler... ama küçük bir yer tabiii burasııı.....

İnşallah banada kısmet olur oraları gezmek merak ediyorum esimin doğup büyüdüğü yeri

Kızlar ben yine kaçtım su kızıma bı bakiyim yine ,ara ara gelirim ben uyku yok sabaha kadar kiki

İnşallah banada kısmet olur oraları gezmek merak ediyorum esimin doğup büyüdüğü yeri

inşallah görürsünnn.... sanırım yurt dışındasınn... buraya muş a uçak var 1 saat uzaklıktaa.... buralara gelmek zorrr.... yazın güzel oluyomuşşş.... bende görücemmm bakalımmm... kış çok agırdı burdaa.... hiç dışarı çıkamadım....

ben de bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım 14. pozitif cıktı 14. 15. 16. günler de ilişki oldu acaba yumurtanın çatladığını nasıl anlıyoruz?:44: acaba çatladı mı çatlamadıysa bu ay yine kistim olcak diye korkuyorum yaa benim kocam da 3 gün üst üste sıkıştırınca cok yoruldu bugun serbest bıraktım artık izinli suan uyuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…