Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Evet canım öyle inşallah yazı bebisinle geçirirsin Polonya'da yasıyorum bende

bende aynııı merak içindeyim.... kasıkta ağrın oldumu 14. gününde.... o zaman anlaşılıyomuşşş

test pozitif ciktiyla yumurtlamissin iste. catlamis yumurtan

4 hazirann
27 gün regl döngüsü... 12 çizgiyi yakaladım...
ama tam emin değilimmm.... teste güvenmeklee((

Canım emin olmak için Dr kontrolü şart biliyorsun benim bu ay yumurta istenilen büyüklüğe erişti ilaçlar sayesinde sonra catlatma ignesi vurdu gecen Perşembe salı kontrole gittiğimde çatlamamış dedi bu ay iğnem ikiye katlanacak

ya ben yumurtlamanın olacagını 3 gün önceden anlıyorum aslında akıntı kıvamından, 12 ile 13. gün gece agrım oldu hep ama çatlamayla ilgisi varmı yoksa gaz sancısı mı tam bilemiyorum

Benim hala kasık ağrım ve göğüs ucu hassasiyetim devam ediyor yumurta büyüdüğü için sanırım o acılar inşallah çatlamıştır yumoslariniz

yaaaaa uffff evett emin olmak için doğru sölüyosunn....

evet dogru. benim doktor hiç yumurtamı görmek için çagırmıyo beni ya cok gıcık oluyorum bana boyna test yap yumurtlama olmuş mu emin olalım diyo ultrasonda baksa ya dimi kızlar :26:

ama testin pozitif cıkması 2 gün içinde yumurtlaman olacak mesajını veriyo. yumurtlama olduktan sora çatlayıp çatlamamasıyla ilgili bi belirti yok sanırım.

tek gun mu gordun ki cizgiyi? progesteron testi yapiolar yumurtlama olmusmu diye.bir ara yaptirmisti doktorum bu ay yine bakalim dedi.

ama testin pozitif cıkması 2 gün içinde yumurtlaman olacak mesajını veriyo. yumurtlama olduktan sora çatlayıp çatlamamasıyla ilgili bi belirti yok sanırım.

Yok canım 5 gün test yaptım çift çizgi çıktı Dr kontrolünde oldugum halde merak edip her gün test yaptım ama ise yaramadı şimdi de yumoslar küçülsün diye ilaç kullanıyorum

evet dogru. benim doktor hiç yumurtamı görmek için çagırmıyo beni ya cok gıcık oluyorum bana boyna test yap yumurtlama olmuş mu emin olalım diyo ultrasonda baksa ya dimi kızlar :26:

cnm hic bisey yapmadimi doktor. hormon testleri falan. ne kadar rezervin kalmis mesela bunlarin incelenmesi lazim. ne kadardir calisiosunuz

Kesinlikle canım sen iste ben yumurta takibi yapılsın istiyorum de ben şimdiye kadar yaptırmadınız için çok pişman oldum çünkü yumurta bu ay mı çatlamadı sadece onu bile bilemiyorum hiç bir problem yok dedi hep Dr belki çatlaması problemim vardı onun için 4 yıl bekledim hala beklemeyeyim bu ay inşallah tedavi yanıt verir

Yok canım 5 gün test yaptım çift çizgi çıktı Dr kontrolünde oldugum halde merak edip her gün test yaptım ama ise yaramadı şimdi de yumoslar küçülsün diye ilaç kullanıyorum

hadi yaa. ben bi kac gun cift cizgiyi gorunce yumurtlama kesin diodum

kesinlikle katiliyorum tedaviye hemen baslanmali bence. en azindan bisey olmadigini bilir insan rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…