inşallah görürsünnn.... sanırım yurt dışındasınn... buraya muş a uçak var 1 saat uzaklıktaa.... buralara gelmek zorrr.... yazın güzel oluyomuşşş.... bende görücemmm bakalımmm... kış çok agırdı burdaa.... hiç dışarı çıkamadım....
4 hazirann
27 gün regl döngüsü... 12 çizgiyi yakaladım...
ama tam emin değilimmm.... teste güvenmeklee((
ben de bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım 14. pozitif cıktı 14. 15. 16. günler de ilişki oldu acaba yumurtanın çatladığını nasıl anlıyoruz?:44: acaba çatladı mı çatlamadıysa bu ay yine kistim olcak diye korkuyorum yaabenim kocam da 3 gün üst üste sıkıştırınca cok yoruldu bugun serbest bıraktım artık izinli suan uyuyo
Evet canım öyle inşallah yazı bebisinle geçirirsin Polonya'da yasıyorum bende
ben de bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım 14. pozitif cıktı 14. 15. 16. günler de ilişki oldu acaba yumurtanın çatladığını nasıl anlıyoruz?:44: acaba çatladı mı çatlamadıysa bu ay yine kistim olcak diye korkuyorum yaabenim kocam da 3 gün üst üste sıkıştırınca cok yoruldu bugun serbest bıraktım artık izinli suan uyuyo
bende aynııı merak içindeyim.... kasıkta ağrın oldumu 14. gününde.... o zaman anlaşılıyomuşşş
4 hazirann
27 gün regl döngüsü... 12 çizgiyi yakaladım...
ama tam emin değilimmm.... teste güvenmeklee((
test pozitif ciktiyla yumurtlamissin iste. catlamis yumurtan
ya ben yumurtlamanın olacagını 3 gün önceden anlıyorum aslında akıntı kıvamından, 12 ile 13. gün gece agrım oldu hep ama çatlamayla ilgisi varmı yoksa gaz sancısı mı tam bilemiyorum
Canım emin olmak için Dr kontrolü şart biliyorsun benim bu ay yumurta istenilen büyüklüğe erişti ilaçlar sayesinde sonra catlatma ignesi vurdu gecen Perşembe salı kontrole gittiğimde çatlamamış dedi bu ay iğnem ikiye katlanacak
ama testin pozitif cıkması 2 gün içinde yumurtlaman olacak mesajını veriyo. yumurtlama olduktan sora çatlayıp çatlamamasıyla ilgili bi belirti yok sanırım.
Canım emin olmak için Dr kontrolü şart biliyorsun benim bu ay yumurta istenilen büyüklüğe erişti ilaçlar sayesinde sonra catlatma ignesi vurdu gecen Perşembe salı kontrole gittiğimde çatlamamış dedi bu ay iğnem ikiye katlanacak
ama testin pozitif cıkması 2 gün içinde yumurtlaman olacak mesajını veriyo. yumurtlama olduktan sora çatlayıp çatlamamasıyla ilgili bi belirti yok sanırım.
evet dogru. benim doktor hiç yumurtamı görmek için çagırmıyo beni ya cok gıcık oluyorum bana boyna test yap yumurtlama olmuş mu emin olalım diyo ultrasonda baksa ya dimi kızlar :26:
evet dogru. benim doktor hiç yumurtamı görmek için çagırmıyo beni ya cok gıcık oluyorum bana boyna test yap yumurtlama olmuş mu emin olalım diyo ultrasonda baksa ya dimi kızlar :26:
Yok canım 5 gün test yaptım çift çizgi çıktı Dr kontrolünde oldugum halde merak edip her gün test yaptım ama ise yaramadı şimdi de yumoslar küçülsün diye ilaç kullanıyorum
Kesinlikle canım sen iste ben yumurta takibi yapılsın istiyorum de ben şimdiye kadar yaptırmadınız için çok pişman oldum çünkü yumurta bu ay mı çatlamadı sadece onu bile bilemiyorum hiç bir problem yok dedi hep Dr belki çatlaması problemim vardı onun için 4 yıl bekledim hala beklemeyeyim bu ay inşallah tedavi yanıt verir
hadi yaa. ben bi kac gun cift cizgiyi gorunce yumurtlama kesin diodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?