hadi yaa. ben bi kac gun cift cizgiyi gorunce yumurtlama kesin diodum
cnm hic bisey yapmadimi doktor. hormon testleri falan. ne kadar rezervin kalmis mesela bunlarin incelenmesi lazim. ne kadardir calisiosunuz
kızlar ben kaçtımmm öpüyom sizi.... yarın görüşürüz olurmuu
İyi geceler canım allah rahatlık versin
hormon testleri yaptırdı onlar normal bide ilk gittiğimde sol overde küçük çük kistler vardı sağda hemorajik kist vardı 4mm civarı ondan olmuyodur dedi polikistik oversin dedi.sonraki ay sol over temizdi sagdaki kist küçülmüştü biraz bidahaki regliyle gider dedi.hazirana randevu verdi tekrardan kist gitmiş mi diye bakcak ama bence bu reglimde gitti ben öyle düşünüorum.yumurtlama oluyo mu kesin emin olalım test yap dedi bide ovusitol diye bi şey verdi yumurtalamayı arttırıcı bişeymiş ama bana cok dandik bişey geldi içinde folik asitle inositol diye bi aminoasit türevi bişey var suya karıştırıp içiyom hergün. başka da bişey yaptırmadı. bizim 8 ay falan oldu.
Canım ultrason olmadan test ten yumurtlama olduğu anlasilir fakat catladigini testten anlayamazsin ultrason şart bu aykırı deneyimime dayanarak konuşuyorum
hormon testleri yaptırdı onlar normal bide ilk gittiğimde sol overde küçük çük kistler vardı sağda hemorajik kist vardı 4mm civarı ondan olmuyodur dedi polikistik oversin dedi.sonraki ay sol over temizdi sagdaki kist küçülmüştü biraz bidahaki regliyle gider dedi.hazirana randevu verdi tekrardan kist gitmiş mi diye bakcak ama bence bu reglimde gitti ben öyle düşünüorum.yumurtlama oluyo mu kesin emin olalım test yap dedi bide ovusitol diye bi şey verdi yumurtalamayı arttırıcı bişeymiş ama bana cok dandik bişey geldi içinde folik asitle inositol diye bi aminoasit türevi bişey var suya karıştırıp içiyom hergün. başka da bişey yaptırmadı. bizim 8 ay falan oldu.
evet ya dogru söyluyosun ben de bunun farkındayım aslında ama benim doktor okadar tuturdu 2 aydır test yap diyo allahım yaa adama işini biz ögretcez sanki. 1 sene olmadı diye sallamıyo heralde beni
adini duymadim hic o hapin. yalniz ben yazin doktora gittigimde adetin 2. gunu gel bakalim ultrasonla dedi. o gun kist gorununce yumurtlama icin hap vercekti iptal etti. kist gitmeden o hapi icersen kistini buyutur dedi. snn kullandigin farkli turde biseyde olabilir. lh, fsh gibi hormon haricinde bide yumurta reservini gosteren biseye daha bakiolar. bnmden onuda istemisti. sonra film cekildi tupler acik mi die
evet ya dogru söyluyosun ben de bunun farkındayım aslında ama benim doktor okadar tuturdu 2 aydır test yap diyo allahım yaa adama işini biz ögretcez sanki. 1 sene olmadı diye sallamıyo heralde beni
evet aslında bende en cok tüpler açık mı diye merak ediyorum nasıl film çekiliyo
Ben hep istedim takip edilsin diye ama benim en büyük hatam çok Dr değiştirmek oldu bu seferki Dr ısinin ehli bı kadın şimdiye kadarki raporları götürdüm hemen yumurta takibine basladi yeni Dr dan umutluyum önce Allah'ın izni ile sonrada onun takibi ile bebisim olur insallah
Ben hep istedim takip edilsin diye ama benim en büyük hatam çok Dr değiştirmek oldu bu seferki Dr ısinin ehli bı kadın şimdiye kadarki raporları götürdüm hemen yumurta takibine basladi yeni Dr dan umutluyum önce Allah'ın izni ile sonrada onun takibi ile bebisim olur insallah
bi sivi verior vajinadan bilgisayardan izliyor tuplerden geciyor mu diye. sivi gecerse acik oluo. biraz agrili ama dayanilmicak bisey degil. tam siviyi verince kramp gibi oluyorama sadece 5 dk falan suruo
bi sivi verior vajinadan bilgisayardan izliyor tuplerden geciyor mu diye. sivi gecerse acik oluo. biraz agrili ama dayanilmicak bisey degil. tam siviyi verince kramp gibi oluyorama sadece 5 dk falan suruo
Onuda yaptırdım gecen yıl canım çok sukur problem yok açık dedi ben anestezi istedim ama uyutmadı çok acılı bı işlem değil o filmden sonra hamile kalma şansı yüksek oluyormuş ben turkiyedeydim degerlendiremedik esim yanımda degildi
inşallah tez zamanda ve hayırlısıyla hayırlı bi evlat Allah sana nasip eder canım. böyle isteyipte hasret kalmak zor Allah bütün isteyenlere versin inşallah.
hadi ya agrı oluyo demek napalım katlancaz artık bu ayda olmazsa bebiş ben bu filmi çektircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?