Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

hoşgeldin canım tabiiki eklerim
bu arada dediğin gibi adetin ilk günü hüsran sonra tekrardan bir heves valla
Allah veriyor sabrını
inşalllah hemen hamiş kalırsın bu topik sana uğurlu gelir

insallah benim gibi herkese de verir rabbim ama once saglikli ve hayirlisini
bu arada gunaydin herkeesse
benimde bugun 2. gun az geliyo stres yaptim ondan galiba bu ay.

bugün cumartesi yaa kocişlerle geziliyor galiba
benim günüm vardı şimdi geldim

la la la la la la la la la oooooooooooooooooooo cim bom bommmmmmmmm

kızlar galatasarayımı şampiyon oldu maşallah

inşallah bebişlerimiz de bizimledirde neşemiz artar.
şaka bi yana arkadaşlar benim sıkıntım var yaaaa.şimdi derdimi anlatayım da inşallah bi fikriniz vardır. ben 5 ay adetim düzenli olsun diye progestan içtim. bu ay doktor klomen de iç dedi.adetin 3-7 günler arasında günde 3 tane içtim.çatlatma iğnemi vuruldum.26-27-28 ilişki günlerinden sadece 25 ve 27 sinde ilişkimiz oldu.sat 14 nisandı.son 3 aydır 24-25 günde bir oluyorum.ona göre 8 mayısta olsam üstüne 4 gün geçti.2 gün önce kasık ağrısı şikayetiyle hastaneye gittim.doktor vajinal ultrason baktı gebelik kesesi gibi bişey gözüküyo dedi ama olması gereken yerden daha aşağıda duruyo sanki dedi. kan testi istedi.hcg 0.3 geldi.yani negatif ama hala gelen giden yok.ne adet oluyorum ne de gebe gözüküyorum.sizin yorumunuz nedir.valla öyle çok istiyorum ki kan tahlilinin yanliş çıkmasını.sanırım stresle adetimi de geciktiriyorum.

canım çatlatma iğnesini ne gün vurunduysan üzerine 16 gün say. 16. gün adet oluyorsun. yani en azından benim öyle olmuştu 2 kere

bu arada herkese günaydııııın. cimbomlu arkadaşları bir fenerli olarak tebrik ediyorum...

günaydın canımm
güzel bir gün olur iinşaalllaaahh

merhaba kızlar nasılsınız? ben çoooook miskinim. yapmam gereken bazı işler var ve bir türlü yapmıyorum. erteliyorum. o da bana sıkıntı veriyor. boş boş başka şeyler yapıyorum. sıkıntı da verse yarım saat sonra başlarım artık....

al bendende o kadar.... aynı valla biraz ortalıgı toparlim dedim.... ölece kaldım...

günaydın kızlar
ben bu h.sonu biraz yoğundum
yeni ev aldık onun işleri yeğnimin d.günü derken arada geldim geldiğimde de siz yoktunuz
şimdi okula gidiyorum
sizi çoookk öpüyorum bugün de dr gitcem yumoşlarıma bakacak dr
sizden ne var ne yok hepinizi öptümmm

sana da günaydın canım,
eviniz hayırlı olsun yeğenine de mutluluklar dilerim...
bende haftasonu şehirdışındaydım,giremedim.
galiba yumurta takibi için doktora gidiyorsun
inşallah bir sorun yoktur.
kendine çok iyi bak canım
öptüm

hayırlı olsun bercesteee...
yeni evin sana sans getirir inşallah.... agız tadıyla otur.... :)))))
dr sonra haber yaz ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…