çıkıyoruumm bizimki kızdı valllaaaa
hoşgeldin canımtabiiki eklerim
bu arada dediğin gibi adetin ilk günü hüsran sonra tekrardan bir heves valla
Allah veriyor sabrını
inşalllah hemen hamiş kalırsın bu topik sana uğurlu gelir
la la la la la la la la la oooooooooooooooooooo cim bom bommmmmmmmm
kızlar galatasarayımı şampiyon oldu maşallah
inşallah bebişlerimiz de bizimledirde neşemiz artar.
şaka bi yana arkadaşlar benim sıkıntım var yaaaa.şimdi derdimi anlatayım da inşallah bi fikriniz vardır. ben 5 ay adetim düzenli olsun diye progestan içtim. bu ay doktor klomen de iç dedi.adetin 3-7 günler arasında günde 3 tane içtim.çatlatma iğnemi vuruldum.26-27-28 ilişki günlerinden sadece 25 ve 27 sinde ilişkimiz oldu.sat 14 nisandı.son 3 aydır 24-25 günde bir oluyorum.ona göre 8 mayısta olsam üstüne 4 gün geçti.2 gün önce kasık ağrısı şikayetiyle hastaneye gittim.doktor vajinal ultrason baktı gebelik kesesi gibi bişey gözüküyo dedi ama olması gereken yerden daha aşağıda duruyo sanki dedi. kan testi istedi.hcg 0.3 geldi.yani negatif ama hala gelen giden yok.ne adet oluyorum ne de gebe gözüküyorum.sizin yorumunuz nedir.valla öyle çok istiyorum ki kan tahlilinin yanliş çıkmasını.sanırım stresle adetimi de geciktiriyorum.
merhaba kızlar nasılsınız? ben çoooook miskinim. yapmam gereken bazı işler var ve bir türlü yapmıyorum. erteliyorum. o da bana sıkıntı veriyor. boş boş başka şeyler yapıyorum. sıkıntı da verse yarım saat sonra başlarım artık....
Kendime kahve yaptım bide :))) oturuyorum
günaydın kızlar
ben bu h.sonu biraz yoğundum
yeni ev aldık onun işleri yeğnimin d.günü derken arada geldim geldiğimde de siz yoktunuz
şimdi okula gidiyorum
sizi çoookk öpüyorum bugün de dr gitcem yumoşlarıma bakacak dr
sizden ne var ne yok hepinizi öptümmm
günaydın kızlar
ben bu h.sonu biraz yoğundum
yeni ev aldık onun işleri yeğnimin d.günü derken arada geldim geldiğimde de siz yoktunuz
şimdi okula gidiyorum
sizi çoookk öpüyorum bugün de dr gitcem yumoşlarıma bakacak dr
sizden ne var ne yok hepinizi öptümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?