Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Gunaydinlarrrrrr herkeze iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle

Gecmisi biraz okudumda cok güldüm kafam okadar karışmış ki Mayıs ayında değilde haziranda oldugumu sanarak temuz diye sayiklamisim kikiki

tekrar merhaba kızlar. hastanede 3 gün önce kan tahlili yapıldı negatif çıktı. ama benim reglim 3 gün geçiyo. erken gebelik olabilrmi. çünkü bu ayki çalışmlarımız 18 mayısta başladı.

güzelllce biiii dinlennnnnnnn..... öptümmm iyi gecelerrrrrr
canimmm dinlenmisim valla ama karnimm cok agriyor bugun aksamada yemege misafirim varrr ((
dogru soyluyorsun hayatimmm rabbim hayirlisini nasip etsin bizee simdi iyiyim yaaa yeni bir umudum varrr cuma doktora gidiyorum yinee ilac verecekk buyuk ihtimal insalllh bu sefer son olurrr.....
evettt canimmm hala buradayimm
ayyyy hadii insallah hayirli haberlerini aliriz canim bekliyoruz senii:18::18::18:

tesekkur ederim canimmm evettt suan yeniden umudum varr iyiyim bugun
evettt sizinleyimm canimmm 26hazirannnn
insallah bu ay son olurrr aminnnn

merhaba arkadaşlar ben geldim. aklımda şüphe var. dün röntgen çektirdi doktor. çekilsinmi çekilmesin mi diye düşünürken, gidip çektirdim. basiretim bağlandı. aklıma gelmedi. adetime daha var 6 haziranda olması lazım. bebek varmı bilinemezdi dün. bişiy olmamıştır dimi? korku bastı. röntgen başımdan çekildi.

makalenin birinde sorun olmayacağı yazıyor. ilaç verdi ama kullanamıyorum. canımda acıyor.

peeeahh hemide direk konusmak istiyormusmus,,nasilda satti beni yoklugumdaa tuu piissss piissss hani benden baskasi yoktu ,,hani ustume gul koklamazdin ?piisss

kızlar bugünün kötü haberini veriyorum...kırmızılar erkenden geldi sağolsun 26.günde oldum.çok kötüyüm dünya basıma yıkılmıs gibi okulda arkadasların yanında sen sakrak olmaya çalıstım ama eve girer girmez daha fazla kendimi tutamadım2.asılamam da tutmadı ne yapıcam bilmiyorum...
inşallah sizlerden güzel haberler gelir canlarım benim.

her kırmızı hem yeni bir hüzün hem de yeni bir umut oluyor bizim için. Rabbim en uygun zamanı bekliyordur canım benim:))
ama sen de hala haziranda bizimlasın

hayırlısı değilmiş öyle düşün. inş. haziranda desin ben hamişim diye...

ah canım ya üzme kendini moralini yüksek tut. Valla benimde moralim okadar düşükki hiç belirti yok büyük ihtimal ben de görücem kırmızıları ama Allah a sıgınalım o bizim için en iyisini bilendir.inşallah mutlu sona ulaşıcaz sadece birazcık sabır lazım canım

cnm bnm hayilisi buymus. anliorum bende asilamadan sonra kirmizilari gorunce cok kotu olmustum. insan normalden daha cok yikilior biliorum. bizimde bu ay olmazsa hazirana 2. asilama var. Rabbim bi zamani var diyor. bizede sabirla beklemek dusuyor. ins diger aya kendiliginden kalir da sevincten gulersin bu sefer yanindakileri idare etmek icin degil:)

canım ben forumlarda okumuştum bi bayan hamile oldugunu bilmeden röntgen çektirmiş sonra da hamile oldugunu ögrenince 2 3 tane doktora gitmiş hepsi kızcagıza aldır demişler ama bitane doktor sakın aldırma bişey olmaz demiş.ve o da dogurmuş ve suan cok sağlıklıymış cocugu hep o doktora hala dua ediyorum iyiki aldırmamışım diyodu. sakın üzme kendini Allah korur onu bişey olmamıştır.

offf ya sanki zaman geçmiyor
halbuki başka zaman su gibi akıp geçerdi

26 mayısta çatlama iğnemi oldum
yumurtlama günlerim 24-30 arasındaydı
hergün denedik
şimdi beklemedeyiz bat 12 haziran acaba hamile olsam ne zaman belli olur kızlar
ya da şimdiden hissetmek mümkün mü
bebeğimin haberini almayı çok istiyorm bu ay
bir an önce çok heyecanlıyım

Son düzenleme:

canım yerleşmesi yani hamileliğin ilk aşamasının tamamlanması için 15 gün gerekiyomuş.

ya kızlar bana kimse cevap vermiycekmi. çok merak ediyorum ve heran aklım bu konuda. hastanede 3 gün evvel test yaptırdım negatif çıktı ama ben hala regl olmadım. günümde geçmeye başladı.

Kizlar bende olamadim hala sanci oluyo Kasiklarimda bi yerlerde okumustum catlatma ignesi kist yapar diye kist mi olustu aceba yarinda olmazsa kontrole mi gitsem ki ates basiyo deli olucam Stresten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…