- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
canimmm dinlenmisim valla ama karnimm cok agriyor bugun aksamada yemege misafirim varrrgüzelllce biiii dinlennnnnnnn..... öptümmm iyi gecelerrrrrr
dogru soyluyorsun hayatimmm rabbim hayirlisini nasip etsin bizee simdi iyiyim yaaa yeni bir umudum varrr cuma doktora gidiyorum yinee ilac verecekk buyuk ihtimal insalllh bu sefer son olurrr.....Sikma tatli canini her seyde bir hayir vardir Allah unuttugu kullarina sIKINtI vermezmis Allah bizi seviyoki bizi unutmuyor ona daha yakin olmamiz icin unutma canim hayat bir sinavdir insallah bu sinavimizi basariyla veririz derdimi de seviyorum derdimi vereni de seviyorum Allah kaldirimiycamiz seylerle sinamasin bizleri Amin
evettt canimmm hala buradayimmkizlar ben yine test yaptim bu sefer bekledim ayrilmadim basindan. sabahki gibi silik cizgi var. gecen hafta progesteron olcturcektim cumartesi yapmiolarmis kaldi. hemsireyle konustum doktor gelsin demis. kan aldilar bugun. kani almisken hamilelik icinde bakcaklar. cookkk korkuyorum yaayarin negatif cevabi almaktan
cnm ya hayirlisi olsun ins. ilk gun kotu oluyor insan bikac gune yeni umutlarla baslarsin. hala haziranda sans var kiz:) ins obur aya gelmez o kirmizilar:)
canım benim geçmiş olsun. üzülme demicem insan üzülüyo ama her seferinde yeniden de umutlanabiliyor neyseki. bu arada senin yeni bat yine hazirandır. yani bizimlasın
ayyy canım inşallah bu sefer güzel haberler alırsın biz de heycanla haberini bekliyor olacağız.:18::18:
bizde seni çok seviyoruz... valla ben görünce direk konuşmak istiyom.. valla elektirik aldım senden....
burasııı iyi oldu... zaman daha iyi geçiyoooo.... seni anlayan bir sürü insan.... hepsiyle aynı duyguları paylaşmak...aynı şeyi beklemekk.............
moral oluyo....
kızlar bugünün kötü haberini veriyorum...kırmızılar erkenden geldi sağolsun 26.günde oldum.çok kötüyüm dünya basıma yıkılmıs gibi okulda arkadasların yanında sen sakrak olmaya çalıstım ama eve girer girmez daha fazla kendimi tutamadım2.asılamam da tutmadı ne yapıcam bilmiyorum...
inşallah sizlerden güzel haberler gelir canlarım benim.
kızlar bugünün kötü haberini veriyorum...kırmızılar erkenden geldi sağolsun 26.günde oldum.çok kötüyüm dünya basıma yıkılmıs gibi okulda arkadasların yanında sen sakrak olmaya çalıstım ama eve girer girmez daha fazla kendimi tutamadım2.asılamam da tutmadı ne yapıcam bilmiyorum...
tekrar merhaba kızlar. hastanede 3 gün önce kan tahlili yapıldı negatif çıktı. ama benim reglim 3 gün geçiyo. erken gebelik olabilrmi. çünkü bu ayki çalışmlarımız 18 mayısta başladı.
merhaba arkadaşlar ben geldim. aklımda şüphe var. dün röntgen çektirdi doktor. çekilsinmi çekilmesin mi diye düşünürken, gidip çektirdim. basiretim bağlandı. aklıma gelmedi. adetime daha var 6 haziranda olması lazım. bebek varmı bilinemezdi dün. bişiy olmamıştır dimi? korku bastı. röntgen başımdan çekildi.
makalenin birinde sorun olmayacağı yazıyor. ilaç verdi ama kullanamıyorum. canımda acıyor.
yumurtlama günün nezamandı ki canım biliyo musun ?
offf ya sanki zaman geçmiyor
halbuki başka zaman su gibi akıp geçerdi
26 mayısta çatlama iğnemi oldum
yumurtlama günlerim 24-30 arasındaydı
hergün denedik
şimdi beklemedeyiz bat 12 haziran acaba hamile olsam ne zaman belli olur kızlar
ya da şimdiden hissetmek mümkün mü
bebeğimin haberini almayı çok istiyorm bu ay
bir an önce çok heyecanlıyım
biraz daha beklicez o zaman acaba haziranın 7sinde falan test yapsam öğrenebilirmiyim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?