ya kızlar bana kimse cevap vermiycekmi. çok merak ediyorum ve heran aklım bu konuda. hastanede 3 gün evvel test yaptırdım negatif çıktı ama ben hala regl olmadım. günümde geçmeye başladı.
yumurtlama günüm 16 mayıstı ama biz 18 mayısta başladık canım
Bende bi kaç saat önce adet oldum...Haziran umudu bitti yani...Hepimiz için hayırlısı olsun.......
bence 10 haziranda yap canım hamileysen silikte olsa çizgiyi görürsün inşaallah.
offf ya sanki zaman geçmiyor
halbuki başka zaman su gibi akıp geçerdi
26 mayısta çatlama iğnemi oldum
yumurtlama günlerim 24-30 arasındaydı
hergün denedik
şimdi beklemedeyiz bat 12 haziran acaba hamile olsam ne zaman belli olur kızlar
ya da şimdiden hissetmek mümkün mü
bebeğimin haberini almayı çok istiyorm bu ay
bir an önce çok heyecanlıyım
Kizlar bende olamadim hala sanci oluyo Kasiklarimda bi yerlerde okumustum catlatma ignesi kist yapar diye kist mi olustu aceba yarinda olmazsa kontrole mi gitsem ki ates basiyo deli olucam Stresten
kan testiyle 7 haziranda ögrenirsin sanırım en erken canım.
olsun yeni bi umut daha başladı. heyecan dolu bi serüven daha seni bekliyo. inşallah bu ay tutar canım hayırlısı olsun hakkımızda.
kızlar bugünün kötü haberini veriyorum...kırmızılar erkenden geldi sağolsun 26.günde oldum.çok kötüyüm dünya basıma yıkılmıs gibi okulda arkadasların yanında sen sakrak olmaya çalıstım ama eve girer girmez daha fazla kendimi tutamadım2.asılamam da tutmadı ne yapıcam bilmiyorum...
inşallah sizlerden güzel haberler gelir canlarım benim.
Bende bi kaç saat önce adet oldum...Haziran umudu bitti yani...Hepimiz için hayırlısı olsun.......
uzme tatli canini saglik olsun ,,sende benimlasin ,,topik acacam kikiyle umuda yolculuk diye gelirsin kikikikkikk
her kırmızı hem yeni bir hüzün hem de yeni bir umut oluyor bizim için. Rabbim en uygun zamanı bekliyordur canım benim:))
ama sen de hala haziranda bizimlasın
hayırlısı değilmiş öyle düşün. inş. haziranda desin ben hamişim diye...
ah canım ya üzme kendini moralini yüksek tut. Valla benimde moralim okadar düşükki hiç belirti yok büyük ihtimal ben de görücem kırmızıları ama Allah a sıgınalım o bizim için en iyisini bilendir.inşallah mutlu sona ulaşıcaz sadece birazcık sabır lazım canım
cnm bnm hayilisi buymus. anliorum bende asilamadan sonra kirmizilari gorunce cok kotu olmustum. insan normalden daha cok yikilior biliorum. bizimde bu ay olmazsa hazirana 2. asilama var. Rabbim bi zamani var diyor. bizede sabirla beklemek dusuyor. ins diger aya kendiliginden kalir da sevincten gulersin bu sefer yanindakileri idare etmek icin degil:)
uzme tatli canini saglik olsun ,,sende benimlasin ,,topik acacam kikiyle umuda yolculuk diye gelirsin kikikikkikk
kızlar bugünün kötü haberini veriyorum...kırmızılar erkenden geldi sağolsun 26.günde oldum.çok kötüyüm dünya basıma yıkılmıs gibi okulda arkadasların yanında sen sakrak olmaya çalıstım ama eve girer girmez daha fazla kendimi tutamadım2.asılamam da tutmadı ne yapıcam bilmiyorum...
inşallah sizlerden güzel haberler gelir
Derya canini sikma olurmu.... Solemesi kolay biliyorum...
.ya tekrar denicez napicazzz.... Üzülmeee((((
Bende katıla bilirim sana her an.....
isim olmadimi yoksam
selam kızlar bende testimi yaptırdım
vee sonuç negatif 0.01 miş
olmayan arkadaşlar ser_ay yaşamım Allahım hayırlısını versin
lütfen üzülmeyelim Allahım bunada şükür diyorum :26:
bu topikte özlemle bekleyenlerdenim hepiniz gibi
ama Allah sevdiği kullarına verirmiş imtihanı
Allah fazla aratmasın hiçkimseyi:26:
bende sizinle devam diyorum batım 25 haziran umutlar bitmez diyorum bitirmesindeinşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?