Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ya kızlar bana kimse cevap vermiycekmi. çok merak ediyorum ve heran aklım bu konuda. hastanede 3 gün evvel test yaptırdım negatif çıktı ama ben hala regl olmadım. günümde geçmeye başladı.

Bi kac gun daha bekle canim olmazsa tekrar kan tahlili yap insallah olmaz bebegin seninledir cok fazla dusunmemeye calis Stresten olabilir

yumurtlama günüm 16 mayıstı ama biz 18 mayısta başladık canım

yumurtlama günün 16sıysa çatlaman 17sinde ya da 18. olmuştur canım 18inde döllenme olduysa 3 gün daha bekle tekrar test yap. çok erken test yaptırmışsın çıkmamış olabilir. Sabır et ben de cok zor sabrediyorum hakkımızda hayırlısı.umudunu kaybetme. daha kırmızıları görmedin nasılsa.

kan testiyle 7 haziranda ögrenirsin sanırım en erken canım.

arada bana da oluyor ateş basıyor sanki
sonrada üşüyorum kasıklarımda ağrıyor çatlama iğnesi kist yapar mı acaba doktorum hiç bir yan etkisi zararı olmaz demişti ama
Kizlar bende olamadim hala sanci oluyo Kasiklarimda bi yerlerde okumustum catlatma ignesi kist yapar diye kist mi olustu aceba yarinda olmazsa kontrole mi gitsem ki ates basiyo deli olucam Stresten

uzme tatli canini saglik olsun ,,sende benimlasin ,,topik acacam kikiyle umuda yolculuk diye gelirsin kikikikkikk

kizlar cok yoruldum bugun eve kendimi zor attim ,,esimin is yerindeydim ,adam beni hasta edicek yaw bu haliylen is is elamanlar diye sayikliyo ,,yerine ben gidip bi goz attim ,,,vallahi pestilim cikti

her kırmızı hem yeni bir hüzün hem de yeni bir umut oluyor bizim için. Rabbim en uygun zamanı bekliyordur canım benim:))
ama sen de hala haziranda bizimlasın

hayırlısı değilmiş öyle düşün. inş. haziranda desin ben hamişim diye...

uzme tatli canini saglik olsun ,,sende benimlasin ,,topik acacam kikiyle umuda yolculuk diye gelirsin kikikikkikk

sağolun kızlar hepinizi çok seviyorum..ewet haziranda da sizinlayım
yarın doktora gidicem bakalım ne yapıcaz 3.asılama mı yoksa tüp mü karar vericez artık..

selam kızlar bende testimi yaptırdım
vee sonuç negatif 0.01 miş
olmayan arkadaşlar ser_ay yaşamım Allahım hayırlısını versin
lütfen üzülmeyelim Allahım bunada şükür diyorum :26:
bu topikte özlemle bekleyenlerdenim hepiniz gibi
ama Allah sevdiği kullarına verirmiş imtihanı
Allah fazla aratmasın hiçkimseyi:26:
bende sizinle devam diyorum batım 25 haziran umutlar bitmez diyorum bitirmesinde inşallah

Derya canini sikma olurmu.... Solemesi kolay biliyorum...
.ya tekrar denicez napicazzz.... Üzülmeee((((
Bende katıla bilirim sana her an.....[/QUOTE]

sonuna kadar devam edicez yapacak bişey yok...:26:
inşallaah katılmazsın tatlım ya güzel haberler bekliyorum sizlerden..:)

bercestem sendemi yaa oysaki sana karsi hisslerim baska soyluyordu demek yanilmisim,,,(

saglik olsun ya devam ederiz yine hep beraber umidi yitirmek yok ,,bak bana bir suru aksilikler cikti ,,demek kismet degilmis bu ayki ben bunlari yasadim,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…