bizde seni çok seviyoruz... valla ben görünce direk konuşmak istiyom.. valla elektirik aldım senden....
burasııı iyi oldu... zaman daha iyi geçiyoooo.... seni anlayan bir sürü insan.... hepsiyle aynı duyguları paylaşmak...aynı şeyi beklemekk.............
moral oluyo....
çookk teşekküürr ederiimm duygular karsılıklı sekerim:)) dediğin gibi herkesin sorunu beklentisi aynı paylasımlarla rahatlıyoruz.sizlerden haber almadan duramıyorum
evet yaaa bağımlılık yaptı.....
:118:
iyiiii gecelerr canlarımmm ben yatıyorummmm malum sabah iş:)))) görüşürüzzz kendinize iiii bakınnnn:))
kizlar benim bugun kirmizilar geldi ben cok uzgunummm
bir de cok erken geldi anlamadim yaaa 27.gunum dahaa
cuma gunune randevu aldimm offf yeni bir surec yeni ilaclar tekrar igne tekrar sabirsizlikla bekleyisle artik yeterrrr
ayyyy ne yapacamben yaa esimde olsum askim diyor ben zaten subatta cocugum olsun istemezdim demezmiii ne yapsin uzulmemek icin kendini avutuyorrr offfffff offfff
cuma gunune randevu aldimm offf yeni bir surec yeni ilaclar tekrar igne tekrar sabirsizlikla bekleyisle artik yeterrrr
ayyyy ne yapacamben yaa esimde olsum askim diyor ben zaten subatta cocugum olsun istemezdim demezmiii ne yapsin uzulmemek icin kendini avutuyorrr offfffff offfff
yaaaa üzülmeee yaşamım yaaa((((((
offffff((((((( bak bende üzüldüm şimdi.....
öle deme yeterrrr felannnnn olsun sağlık olsunnnn..... olsun hayırlısı şubata değilmişşş....
sen yeniden bi umutlaa başlayacaksın tabiii....vaz geçecek değiliz yaaaaaa.
gönlümüz düştü bi ateşeee...
umutla beklicezzzzzzz.......................................................
orasi oyle tabi canim vazgecmek yok daha ilk gunum yaa o yuzden daha atlatamadim bir de erken geldi yaaa beklemeden bir anda gordummm hicc karnim falan da agrimadii gorunce cok uzuldummm benim umudum hala haziran ama 26 hazirana kaldim artikkk rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsinn
üzülme yaa hayırlısı bu ay değilmiş. Allah en güzel zamanını biliyo umudunu yitirme. ne güzel yeni bi serüven başlıyo yeni bi heyecan kalbini ferah tut.
tesekkur ederim canimmm tabiii oyleee ama insallah bu son adetim olur da birdahakine bebek haberini alirim canimmm
rabbim hepimize nasip eder insallh canimm
inşallah inşallah Allahım tez zamanda hayırlısıyla ve sağlıkla bebekklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
kizlar ben yatayim barii uyuyayim da bariii kendime geleyim unutayim bugunuu(
yarin yeni bir gun yeni bir umutttt herkese hayirli geceler arkadaslarrrr
Sikma tatli canini her seyde bir hayir vardir Allah unuttugu kullarina sIKINtI vermezmis Allah bizi seviyoki bizi unutmuyor ona daha yakin olmamiz icin unutma canim hayat bir sinavdir insallah bu sinavimizi basariyla veririz derdimi de seviyorum derdimi vereni de seviyorum Allah kaldirimiycamiz seylerle sinamasin bizleri Amin
kızlar kocişime kavuştumhalvet günleri başladı artık benim de umudum var inşallah gelir bebişim
cnm ya hayirlisi olsun ins. ilk gun kotu oluyor insan bikac gune yeni umutlarla baslarsin. hala haziranda sans var kiz:) ins obur aya gelmez o kirmizilar:)kizlar benim bugun kirmizilar geldi ben cok uzgunummm
canım benim geçmiş olsun. üzülme demicem insan üzülüyo ama her seferinde yeniden de umutlanabiliyor neyseki. bu arada senin yeni bat yine hazirandır. yani bizimlasınkizlar benim bugun kirmizilar geldi ben cok uzgunummm
ayyy canım inşallah bu sefer güzel haberler alırsın biz de heycanla haberini bekliyor olacağız.:18::18:kizlar ben yine test yaptim bu sefer bekledim ayrilmadim basindan. sabahki gibi silik cizgi var. gecen hafta progesteron olcturcektim cumartesi yapmiolarmis kaldi. hemsireyle konustum doktor gelsin demis. kan aldilar bugun. kani almisken hamilelik icinde bakcaklar. cookkk korkuyorum yaayarin negatif cevabi almaktan
hadi kolay gele:))
cnm ya hayirlisi olsun ins. ilk gun kotu oluyor insan bikac gune yeni umutlarla baslarsin. hala haziranda sans var kiz:) ins obur aya gelmez o kirmizilar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?