hayırlısı olsun cnm biz ne yapsak ne düşünsek de bos.benim de bu ay tedavide son sansım simdilik demiştim ya tayin işleri felan var tasınma işleri girecek araya.bende okulda seminer dönemi bitince memlekete gitmeyi düşünüyorum kafa dağıtırım su tedavi işini halledeyim de olmazsa da önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :)))
merhaba kızlar bısy sorucam sızlere cok onemlı bu gebelık testlerınde yer cızgısı war mı yokmu
aradım buldum cnm
yok canım t nın altında cızgı warmı sılıııııııııkkkkkkkkkkkkk gıbı
stajerligin mi kalmadı... yenimi atandın :))))))
tayın yeri belli miii???
ne çok soru soruyom dimi
neyse evet yaz dönemiii bıraz karışık sürekli bi yerde oluncaaa....
aslında kafaya takmamak lazımm..
cnm 3,5 yıldır çalısıyorum ben.1 temmuza kadar okulda olmak zorundayız ondan sonra memlekete inş.
tayin yeri cuma günü belli olcak nasipse onu da paylasırım zaten sizlerle.giresunluyum ben bu arada.ilk tercih giresun 2.samsun.ilk 2 tercih önemli zaten birisi çıkıyo bebiş işi hayal oldu tayinimiz nereye çıkacak bakalım:18::18:
arkdsım baenım bata 5 gun war teste cooooooooook yakından bakınca yer cızgıs war gıbı ama coook sılık nekı gecen ayda boyleydı we cok sancılı oldu adetım
hıııı ok.
inşallh gresun olurrr...... ailen ordaysaa.. süper olurrrrrrr..
bebişte orda olursa o dahada süper olurr...
aile destekkkk..insanaaaa
hıc boyle bısey yasayan warmı cooook yakından sılık gıbı olan dedıgım gıbı gecen ay cok sancılı oldum yınee boyleydı 3 ay oncede dusuk yapmıstım 2 gun kala cıft cızgı cıkmıstı
canm tabıkı oncden yok testı kullandıktan sonra olagan bırsey tatlım..
iinnşşaalllaahhh cnm beniimm...belkide bebiş giresunu istiyordur elazığı beğenmemiştir
canıııım beniiim her şeye rağmen bizimlasın haziranda. kısmeti yokmuş demekki. ama dediğin gibi insan her seferinde güçleniyo. bir önceki kadar üzülmüyo insan. Allah bizim için en doğru zamanı bekliyordur. canım benim seni çook seviyorum beeenselam kızlar bende testimi yaptırdım
vee sonuç negatif 0.01 miş
olmayan arkadaşlar ser_ay yaşamım Allahım hayırlısını versin
lütfen üzülmeyelim Allahım bunada şükür diyorum :26:
bu topikte özlemle bekleyenlerdenim hepiniz gibi
ama Allah sevdiği kullarına verirmiş imtihanı
Allah fazla aratmasın hiçkimseyi:26:
bende sizinle devam diyorum batım 25 haziran umutlar bitmez diyorum bitirmesindeinşallah
tadı yenmeyecek gibi değil. ben de yapmıştımben de sana o çörek otu felan olanı sorcaktım cnm yaa.tadı nasıl yaa:))
merhaba kızlar bısy sorucam sızlere cok onemlı bu gebelık testlerınde yer cızgısı war mı yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?