Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

stajerligin mi kalmadı... yenimi atandın :))))))
tayın yeri belli miii???
ne çok soru soruyom dimi
neyse evet yaz dönemiii bıraz karışık sürekli bi yerde oluncaaa....
aslında kafaya takmamak lazımm..

stajerligin mi kalmadı... yenimi atandın :))))))
tayın yeri belli miii???
ne çok soru soruyom dimi
neyse evet yaz dönemiii bıraz karışık sürekli bi yerde oluncaaa....
aslında kafaya takmamak lazımm..

cnm 3,5 yıldır çalısıyorum ben.1 temmuza kadar okulda olmak zorundayız ondan sonra memlekete inş.
tayin yeri cuma günü belli olcak nasipse onu da paylasırım zaten sizlerle.giresunluyum ben bu arada.ilk tercih giresun 2.samsun.ilk 2 tercih önemli zaten birisi çıkıyo bebiş işi hayal oldu tayinimiz nereye çıkacak bakalım:18::18:

hıııı ok.
inşallh gresun olurrr...... ailen ordaysaa.. süper olurrrrrrr..
bebişte orda olursa o dahada süper olurr...
aile destekkkk..insanaaaa

arkdsım baenım bata 5 gun war teste cooooooooook yakından bakınca yer cızgıs war gıbı ama coook sılık nekı gecen ayda boyleydı we cok sancılı oldu adetım

arkdsım baenım bata 5 gun war teste cooooooooook yakından bakınca yer cızgıs war gıbı ama coook sılık nekı gecen ayda boyleydı we cok sancılı oldu adetım

ya silik bir çizgi t ( test) yani hamileligi belli eden yer.. de olması yanıltır olmaması lazımm.. ayrıca bat 5 gün var bence sen bat 'ı bekle canımm.... ve başka test alll eger için rahat edecekse...

hıc boyle bısey yasayan warmı cooook yakından sılık gıbı olan dedıgım gıbı gecen ay cok sancılı oldum yınee boyleydı 3 ay oncede dusuk yapmıstım 2 gun kala cıft cızgı cıkmıstı

hıc boyle bısey yasayan warmı cooook yakından sılık gıbı olan dedıgım gıbı gecen ay cok sancılı oldum yınee boyleydı 3 ay oncede dusuk yapmıstım 2 gun kala cıft cızgı cıkmıstı

sen öle bi sölüyosun ki kullan madan önce sanki teste çizgi varmış gibi.....
eger sonradan belirdiysee ..inşallah hamileliktir........

canm tabıkı oncden yok testı kullandıktan sonra olagan bırsey tatlım..

o zaman inşallah hamilesindir bende teste şuan bakıyommmmmmmm
çok açık çizgi bile ikinci çizgi olarak değerlendirilir diyoo..
ama hemen ümitlen me bak bat'a 5 günün varmışş
istersen biraz daha bekle yada kan testi yaptır...
çizgi açık olup daha sonra koyulaşan çok varrr

sanırım bunu soruyosunn:)))
inşallahhh hamişsindi.))))))))))))))))))

canıııım beniiim her şeye rağmen bizimlasın haziranda. kısmeti yokmuş demekki. ama dediğin gibi insan her seferinde güçleniyo. bir önceki kadar üzülmüyo insan. Allah bizim için en doğru zamanı bekliyordur. canım benim seni çook seviyorum beeen

ben de sana o çörek otu felan olanı sorcaktım cnm yaa.tadı nasıl yaa:))
tadı yenmeyecek gibi değil. ben de yapmıştımçok ilginç ya. benim pco nedeniyle yumurtlamam olmuyor. bu karışımı kullandığım ay yumurtlamam olmuştu.

merhaba kızlar bısy sorucam sızlere cok onemlı bu gebelık testlerınde yer cızgısı war mı yokmu

canım o yer çizgisi yanıltıcı olabiliyor. benim neredeyse pek çok gebelik testimde çıkıyor. daha erken sonuç almak için. testi tekrarlarsın bir kaç gün sonra. inşallah güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…