Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kusura bakma kader yaaa...
malum bende girdimm arka arkaya kötü haberr....
hayalimininde essi hastaaaa.....
seni gördüm yazamadım.......

olsun cnm saka yapıyom bende grunce uzuldum ama napalım kı beklemekten ve sabretmekten baska caremız yok RABBIMfazla bekletırmesın insallaah..

sağolasın cnm dediğin gibi hayırlısı.haziranda inşallah:)

bu ay denesenıze kızlar su kurlerden ben sogan kurunu denedım ınanın akıntım coktu 10 senedır bel agrısı cekıyodum 2 ay sogan kurunu denedım sukur bel agrısı kalmadı bu ay basladım corek otunuda oda yumurtalıkları buyutuyo bı de sut buhAarını yapıcam o catlamaya yarıyomuş bın denıyecem hayırlısı artık bn topıcte vardı bayan 4 sene olmumuş corek otu yaptıgı ay hmiş kalmış

ben de sana o çörek otu felan olanı sorcaktım cnm yaa.tadı nasıl yaa:))

perim sende ne var ne yok tatlım

valla deryacımm...
bende her an size katıla bilirim benim bat 4 ünde....
hiçç birşey hisstemiyom azda olsa adet sancılarımmm varrr....
o kadar.....bu ay olmıcak gibi.. bende kür felan denicem...
ama benim bu ay olmasa temmuz zorrr... tatill kayın valdeye gidecem((
rahatsızlar biraz sağlık problemleriye ilgilenicez....

hayırlısı olsun cnm biz ne yapsak ne düşünsek de bos.benim de bu ay tedavide son sansım simdilik demiştim ya tayin işleri felan var tasınma işleri girecek araya.bende okulda seminer dönemi bitince memlekete gitmeyi düşünüyorum kafa dağıtırım su tedavi işini halledeyim de olmazsa da önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :)))

bu hayalım kur işte

yok cnm baskasına yazdın sanırım..

aradım buldum cnm

merhaba kızlar bısy sorucam sızlere cok onemlı bu gebelık testlerınde yer cızgısı war mı yokmu

selam kızlar ne o yaaa.akşam akşam kötü haberler aldım.berceste ve derya kırmızıları yemiş.ama üzülmayin haziran daha bitmedi sonunda bize katılacaksınız.bu topik hepimize hayırlı gelecek ve hepimiz allahın izniyle anne olucaz.çıkmadık candan umut kesilmez.

ben de 11 aydır deniyorum ama tık yok.bakalım inşallah bu ay cümleizin yüzü güler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…