Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

tadı yenmeyecek gibi değil. ben de yapmıştımçok ilginç ya. benim pco nedeniyle yumurtlamam olmuyor. bu karışımı kullandığım ay yumurtlamam olmuştu.

[/QUOTE]

bu ay tedaviyle birlikte denesem diyorum ama 2.gün mü baslamak gerekiyor.

perim ne durumdasın? bakalım bize ne olacak 4 haziranda

he yaaaaa((
az kaldıı...... bende hiç bişey yokkk(((((((
geçen hafta sol kasıkta batma baskı vardııı... oda gitti(((((
ya benim başım dönüyo orkide ... yumurtlamadan hemn sonraki günlerr...
bu baş dönmesiii 6. haftadan sonra olan belirti ler olması lazımm dimiii....
benim psikolojık mi kiiii.....
enfeksiyon felanda geçirmedim orta kulak iltahabı olsun..........
tek belirti bu...

tadı yenmeyecek gibi değil. ben de yapmıştımçok ilginç ya. benim pco nedeniyle yumurtlamam olmuyor. bu karışımı kullandığım ay yumurtlamam olmuştu.

bu ay tedaviyle birlikte denesem diyorum ama 2.gün mü baslamak gerekiyor.[/QUOTE]

evet canım 2-12 günler arası. ben bu ay tedavi ile bol incir yedim. yumurtalarım çok hızlı olgunlaştı.

kız benim hamilelikten hatırladığım nadir belirtilerdendir baş dönmesi. öğrenmeden önce baş dönmem oluyordu. 6. hafta falan şart değil. ben de de bir belirti yok. ateşim 36.8'e sabitlendi. geçen aylarda ateş ölçmediğim için karşılaştırma yapamıyorum.

geçen ay ateş ölçtüm aynı şimdi ki gibii...
gündüz 36.9 du akşamları artıyooo akşam ölçmemek lazım ama ateş basması oluyo şimdi ölçtüm 37.5
ama sabahlaı düüşüyooo.. ya ölçme aletim bozukk...
geçen ayda ateşim yuksektii
acaba enfeksiyonmu geçiriyom kii
benim bölee tuhafff kafammm... tamm böle bayılmak gibi değilde....
bide adet alacakmişim gibii....

Son düzenleme:

o zaten böyle tam adet olacakmışsın gibi bir şey oluyor. kafan tuhaf oluyor
benim de eşim hamilesin diyip duruyor. normalde adete yakın çok depresif ve gerginmişim, şimdi ise neşeliymişim. adama tuhaf gelmiş. aayyy inşallah dedim. boş da olsa böyle umutlar hoşuma gidiyor işte

benimde eşim orta kulak iltahabı dır belki dedi..... sinirrrr.....
o na kafam takıldı habire baş dönmelrine bakıyomm..
valla inşallahhhhh..... hamişsindir orkidemmm.... eşinde hissettiysee

benimde eşim orta kulak iltahabı dır belki dedi..... sinirrrr.....
o na kafam takıldı habire baş dönmelrine bakıyomm..
valla inşallahhhhh..... hamişsindir orkidemmm.... eşinde hissettiysee

orta kulak iltihabı gürültülü bir tablodur. ateş 38'in üstünde seyreder. şiddetli kulak ağrısı olur. yani sol kulak iltihabı değilsindir.

kizlar nasilsiniz? biraz once hemsire aradi test sonucu icin. beta 12 cikmis, pregesteron 11. deger dusuk oldugu icin testi yarin tekrar yapalim dedi. erken oldugu icinde olabilir bu deger dedi. dua edermisiniz bnm icin lutfen

kizlar nasilsiniz? biraz once hemsire aradi test sonucu icin. beta 12 cikmis, pregesteron 11. deger dusuk oldugu icin testi yarin tekrar yapalim dedi. erken oldugu icinde olabilir bu deger dedi. dua edermisiniz bnm icin lutfen

tabii kiiideeeeeeeeeee etmezmiyimm ben edicemmmm....
inşallahhhh güzel haberler alırsınnn......

iyi akşamlar kızlar

kasıklarımda acayip sızı var
birde akıntım var acaba neden henüz çok erken değil mi bat 12 haziran

ayy canım benim inşallah değerin yükselir ve hamilesindir.dua etmezmiyiz ttalım yaa :))) güzel haberlerle dönersin inşallah canım benimm

inşallah hamilesindir canım Allah sana hayırlı ve sağlıklı bi evlat verir inşallah...AMİN

iyi akşamlar kızlar

kasıklarımda acayip sızı var
birde akıntım var acaba neden henüz çok erken değil mi bat 12 haziran

iyi akşamlarrrrr
yumurtlamadan olabilirmiii...kiii yumurtlamadan 14 gün sonra adet günü yaaa... yanıltak istemem valllaaa
kelin ilacı olsa hesabıı

tabii kiiideeeeeeeeeee etmezmiyimm ben edicemmmm....
inşallahhhh güzel haberler alırsınnn......

ayy canım benim inşallah değerin yükselir ve hamilesindir.dua etmezmiyiz ttalım yaa :))) güzel haberlerle dönersin inşallah canım benimm

inşallah hamilesindir canım Allah sana hayırlı ve sağlıklı bi evlat verir inşallah...AMİN

Allah razi olsun ins hepinizden de. Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin hayirli saglikli sihatli evlat nasip etsin ins

inşallah yarınki testte hcg testin çok çok artar canım 2 katına 3 katına cıkar inşallah hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…