gunaydin herkese
bercestecim sen de bu ay catlama ignesi falan olmusmuydun...:26:
evveeettt dün itibariyle çatlatmaiğnemi oldum
akşamı bekliyorum
sen ne yaptın canım bittimi adetin
ya da catlama ignesi olan arkadaslar bilgilerinizi benimle paylasir misinizz?
canim bende pazar aksami oldum igne mi dun itibariyle de calismalara basladik
bugun kasiklarim cok agriyor bugun catliyo olabilir mi acaba diye merak ediyorum
ne oldu canım sor söyleyim bildiğim kadarıyla cevap vereyim
elbette benim dr salı çarşamba perşembe ilişki
cuma dinlenme cumartesi pazar ilişki dedi
es geçme bugünleriii sakın
inşlaah hamiş olacaksın
doktorum bana ne olursa olsun pazar iliskiyi yasak etti dun basladim iste gun asiri dedi iliski icin dun gece oldu bugun catliyorum sanirim bu aksam da mi yapsam yoksa yarin mi bilemiyorum bugun catliyorsa ama yarin aksam yapmamin bir anlami kalmaz herhalde dimi?
kızlar bugün adette 2.günüm.yarın başlıyorum klomene 25 mayısta kontrole gidicem.yumoşlar büyümüş mü diye.geçen ay 4 tane büyük yumoşum vardı.ama hiçbirinden iş çıkmadı.nasip bu aya olur inşallah.rabbim hepimize çifer çifter evlat verir inşallah.
kızlar bugün adette 2.günüm.yarın başlıyorum klomene 25 mayısta kontrole gidicem.yumoşlar büyümüş mü diye.geçen ay 4 tane büyük yumoşum vardı.ama hiçbirinden iş çıkmadı.nasip bu aya olur inşallah.rabbim hepimize çifer çifter evlat verir inşallah.
günaşırı sperm kaliteli olsun diye canım ama eşinin
bir problemi yoksa bence p.tesi salı çarşambayı es geçme derim ben
çünkü benim dr öyle dedi
hadi bakalım hayırlısı hangi markaydı çatlatma iğnen
ovitrella ydi canimm esimin bir sorunu yok allaha sukurr dedigin gibi ben es gecmeyim bu gunu de yarinida
senin marka neydi?klomeni doz olarak nasil kullandin?yumurtaliklarina bakmistir doktorun kac tena olusmus?bende bir tane vardii da:26:
sorularim biraz fazla oldu ama :26: :))
benim kide ovitrella canım
bencede sorunu yoksa pas geçme canım
benim iki tane yumurtam olmuş biri 18 diğeri 19 mm
dün de çatlatma iğnemi saat 10 da oldum
bu arada ben klomen kullanmadım ganol-f iğnesi oldum 7 gün 112.5 ss
ama seni biraz tedirgin gördüm biraz az stres olur mu güzelim
belki de sende ondan olustu 2 yumurtaa benim daha ilk ay klomende normal mi diye merak ediyorum insallh tekrar ugrasmaya gerek kalmaz
evet canim yaaa ben sanki biraz stresliyiimmm:)))
ben cuma gitmistim doktora 17mm di yumurtam pazar oldum iste ignemi hayirlisi canim yaa
bu ayyy listene hamis olarak gireriz insallh senin sayfan ugurlu geliecek insallh bize:))
inşallah birazdan abdest alıp dua edecem hepimize isimleri bilmiyorum ama
olsun Allahım bilir niyetlerimizi
haziran güzel bir ay bencede hepimiz hamiş olcaz
canim hadi hayirlisi allah kabul etsin dualarini canim bu arada benim adim tugba :))
bende her zaman dua ediyorum genel olarak isteyen ugras veren herkese nasip etsin rabbim evlatlarimizi en kisa zamanda kucaklarimiza aliriz insallh.
ben kactim canim ogleden sonra disari cikacam islerimi yapayim az evi toplayimm gorusuruz yinee
hadi hayirlisi canim ben klomene 5.gunu baslamistim benim 1 tane yumurtam oldu ama:26:senin icecek oldugun ilacin mg kac canim yuksek doz mu kullaniyorsun acaba
sende catlatma ignesi oldun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?