Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Merhaba, aranıza yeni katıldım21 aylıkbir oğlum var ve ikinci bebeğimi dünyaya getirmek istiyorum. eşimle henüz korunuyoruz onunla bu konuyu masaya yatırmadık oğlumu çok seviyor eminim yalnız kalsın istemez

hoşgeldin canım haziranda istiyorsun galiba
inşallah istediğin gibi olur batını söylediğinde yazarım

hoşgeldinnnn :71.

21 aylık ne güzellll Allah bağışlasın oğlunu

çok zor sizin işiniz Allah sabır versin
nekadar zamandır istiyorsun bebek canım batını yazarsan listeye eklerim

valla canım 2009dan beri evliyim ozamandan beri istiyorum bi kere hamile kaldım düştü. yarın öbür gün adet olucam. bir sonraki ayı yazarsın. esas çalışmlar bu ay başlayacak çünkü

valla canım 2009dan beri evliyim ozamandan beri istiyorum bi kere hamile kaldım düştü. yarın öbür gün adet olucam. bir sonraki ayı yazarsın. esas çalışmlar bu ay başlayacak çünkü

hayırlısı canım bende 2009 da evlendim ama iki yıl korundum
bilseydim korunmazdım rahim duvarım kalınlaşıyor benim iki kez kürtaj oldum geçen ay 2. sini oldum artık olsun istiyorum
seninde benimde ve hepimizinde bu ay gelsin bebişler

bende de öyle bir problem var. cyclo kullandım 3 aydır. yarın doktor ne diyecek bakaım. bana da kürtaj demesin offf. neden tekrarlıyor peki

bilmiyorum neden tekrarladığını canım ama hamile kalırsam sorun kalmayacak diyor dr
inşallah bu yaşadıklarımız son olur :26:

bilmiyorum neden tekrarladığını canım ama hamile kalırsam sorun kalmayacak diyor dr
inşallah bu yaşadıklarımız son olur :26:

banada doktor bu durumda hamile kalırsam düşük yapma ihtimalimimin çok olduğunu söyledi. allah şifamızı versin

bende de öyle bir problem var. cyclo kullandım 3 aydır. yarın doktor ne diyecek bakaım. bana da kürtaj demesin offf. neden tekrarlıyor peki

ahh sendeki bence az bir sorun ben buradaki drum ilk söyledi ve
ankaraya gittim oda ameliyat dedi
ikinci si ameliyat değil operasyondu inşalllah sen böyle sorunlar yaşamadan hamiş kalırsın

kızlar ben çıkıyorum yemek yapcam akşam görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…