evet canım ben beden eğitimi öğretmeniyim senin branşın ne canım
psikolojik danışman ben
Merhaba, aranıza yeni katıldım21 aylıkbir oğlum var ve ikinci bebeğimi dünyaya getirmek istiyorum. eşimle henüz korunuyoruz onunla bu konuyu masaya yatırmadık oğlumu çok seviyor eminim yalnız kalsın istemez
Merhaba, aranıza yeni katıldım21 aylıkbir oğlum var ve ikinci bebeğimi dünyaya getirmek istiyorum. eşimle henüz korunuyoruz onunla bu konuyu masaya yatırmadık oğlumu çok seviyor eminim yalnız kalsın istemez
çok zor sizin işiniz Allah sabır versin
nekadar zamandır istiyorsun bebek canım batını yazarsan listeye eklerim
valla canım 2009dan beri evliyim ozamandan beri istiyorum bi kere hamile kaldım düştü. yarın öbür gün adet olucam. bir sonraki ayı yazarsın. esas çalışmlar bu ay başlayacak çünkü
hayırlısı canım bende 2009 da evlendim ama iki yıl korundum
bilseydim korunmazdım rahim duvarım kalınlaşıyor benim iki kez kürtaj oldum geçen ay 2. sini oldum artık olsun istiyorum
seninde benimde ve hepimizinde bu ay gelsin bebişler
bilmiyorum neden tekrarladığını canım ama hamile kalırsam sorun kalmayacak diyor dr
inşallah bu yaşadıklarımız son olur :26:
bende de öyle bir problem var. cyclo kullandım 3 aydır. yarın doktor ne diyecek bakaım. bana da kürtaj demesin offf. neden tekrarlıyor peki
kızlar ben kaçar. yarın görüşürüz
kızlar ben çıkıyorum yemek yapcam akşam görüşürüz
akşama geleceksin o zaman
akşam görüşürüz canım
psikolojik danışman ben
buralardayim .isteyim simdi:)
masallh ogrenmen cokmus burda. bende ogretmenim :) psikolojik danismanlik okumak istiorum ama hatta bugun universitede gorusmem var programa alinabilmem icin. hayirlisi ins bakalm ne olcak
sen ne öğretmenisinn :)))))
ingilizce ogrtmni :)
ne güzelllllll .....:)))))
psikolojik danışmanlık ?????
üniverstedemi kalmak istiyorsunnn....???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?