Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

canim hadi hayirlisi allah kabul etsin dualarini canim bu arada benim adim tugba :))
bende her zaman dua ediyorum genel olarak isteyen ugras veren herkese nasip etsin rabbim evlatlarimizi en kisa zamanda kucaklarimiza aliriz insallh.

hayırlısı olsun canım
Allahım ol deyince olacak inşallah
bu ay olacak inşallah canım

benim de adetimin 2. günü bugün.bu ay korunmayı bırakalı 4. ayımdı,klomen ve çatlatma iğnesiyle de olmadı.ilk gebeliğim olcak inşallah,bat 14 haziran

benim de adetimin 2. günü bugün.bu ay korunmayı bırakalı 4. ayımdı,klomen ve çatlatma iğnesiyle de olmadı.ilk gebeliğim olcak inşallah,bat 14 haziran

haziranda hamile kalırsam martta doğum yaparım ki bu da benm ve bebeğim için süper bir zaman. ee ozaman ne yapmalı haziranda hamile kalmalı hehehe hepinize kolay gelsin kızlar

hoşgeldin canım
hayırlısıyla hamiş kalacaz canım bu ay

iyi diyelim iyi olsun... naptınız bugun bakalım....

ben evdeyim iş yapmaya çalışıyorum amma topikten ayrı kalmıyorumm
dün çatlatma iğnesi vurundum ya pek yormuyorum kendimi bahanemde hazır sen ne yaptım kuzumm

haziranda hamile kalırsam martta doğum yaparım ki bu da benm ve bebeğim için süper bir zaman. ee ozaman ne yapmalı haziranda hamile kalmalı hehehe hepinize kolay gelsin kızlar

hayırdır bende martta doğum yapmak istiyorum öğretmen misin yoksa
tatili mi birleştiriyorsun doğum izniyle
inşallah Allahım gönlüne göre verir

ben evdeyim iş yapmaya çalışıyorum amma topikten ayrı kalmıyorumm
dün çatlatma iğnesi vurundum ya pek yormuyorum kendimi bahanemde hazır sen ne yaptım kuzumm

yorma kendiniii yaaaa........ iş bi şekilde olurrr.... yavaş yavaş .....

bahane deme..... dinlen biraz madem boş günün...

ben napımmm... ara ara iş yapıyorum... topik bakıyorummm....bide kahve yaptım şimdiii :))))))

taptığımda bişey yok ki
bulaşıkları makineye koy
ortalığı topla daha yemek yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…