yarın 5 i... o zaman yap
belirtin felan var mı
merhaba canım sanırım Allah tarafından gördüm seni forum takip derken mesajına tıkladım ve yazmak istedim sana umut olsun diye. ben pko luyum yumurtlama sorunum vardı.agnucaston hayıt hapı +metformin ilacı ile şükürler olsun ki hamileyim.şiddetle tavsiye ederim.
birde metformin şeker ilacı hamilelikte kullanılabilirmi onunla kaldım demişsiniz bende glukopage kullanıyrdm bıraktım kullanmaya devammı etmem lazım ya hamile kalır zarar verirsem diye kullannamadımİlginiz için çok teşekkür ederim ne kadar süre kullandınız hapı merak ettim
evet yarın 5 ibelirtimi bilmem ama gögüslerim çok ağrıyo sürekli idrara çıkıyorum ve turuncu resmen bide koku hassasiyetim var bunun dışında yok hiçbişiy ben yarın alıp yapayım bi evde olsaydı şimdi yapardım alamadım bugün çıkamadım dışarıya yarın yapayım
ayyy inşallah canımm....
kıs bu gece dua dedecem sanaa :))))))))))))))
saol canım benim Allah razı olsun yarın haber veririm yaptıktan sonra
sabah çişe gitmeden ezcaneye gitt
beklettt
ilk idrarla ilgisi yok yahu ben bundan önceki hamişliğimde 4 gün önce öğrenmiştim hemde akşam yapmıştım
bat geçince neysede.. önce sabbah diyolarda
ne bilimm öle diyolar yaa....:26:
iii yap da öle çık barii
selam kizlar.nasilsiniz.perim dokt.gittinmi canim?
gidemedim ama kociş 8 tüp getirmiş iğne felann..yarın sabah kanımı alıp o götürecek
selam kızlar nasılsınız? sabahleyin ateşim düştü kan gövdeyi götürür dedim ama hala teşrif etmediler. oysa ki çok hazırlamıştım kendimi gelecekler diye
selam kızlar nasılsınız? sabahleyin ateşim düştü kan gövdeyi götürür dedim ama hala teşrif etmediler. oysa ki çok hazırlamıştım kendimi gelecekler diye
iyi haber o zaman bu hoşgeldin canım o zaman bi test yap sen
gidemedim ama kociş 8 tüp getirmiş iğne felann..yarın sabah kanımı alıp o götürecek
8 tupmudoktormu kocisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?