Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Bu arada herkeze gunaydinnnnnnnn ,,,bugun yine oglenci okula gidicem

Son düzenleme:
günaydın kızlar benim de bugün tatil günüm temizlğe başlayacağım da bi bakıyım önce kızlar ne yapmış yeni haberler var mı didim :))

gonnca cim nasilsin iyimisin halin keyfin durumun nasil gorusmeyeli ??? pek denk gelmiyoruz senle artik

Son düzenleme:

Deryaaaaa:)))) iyim tatlım sen nasılsın? Sormaya sıkıntıdan giriyom ben

bende iyiyim canım sağol.bende sizleri merak ettiğim için sürekli bakıyorum.sizlerle sohbet etmek rahatlatıyor beni.
senin de kırmızılar gelmiş sanırım hayırlısı olsun tatlım umarım bu ay gelir bebişin yoğunluk arasında anlamazsın belki de:))))

Evet geldi kırmızılar ((( gözü kor olasiiicaaaa... Bu ay tatil isleri bu sürü ziyaret uzakta olduğumuz için.... Bilmiyommm bu ay daha zor gibi.... Arada olursa.... Bu ay yumuslaraaaa takmadan.... Olursaya bakicammm.... Sen naptinn goreve ne zaman ev felan
Giresundan ne zaman bakacaksınız

bizim bütün her sey ağustosa kalıyor cnm.temmuzda tüp bebek denemek istediğimiz için her seyi erteliyoruz.zaten eş durumu tayinim de ağustosta olur büyük ihtimalle.ramazandan sonraya kalır o zaman da bakalım artık...

inşallah bebişinide alır gidersinn..... ne süper olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…