- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
günaydın kızlar benim de bugün tatil günüm temizlğe başlayacağım da bi bakıyım önce kızlar ne yapmış yeni haberler var mı didim :))[/QUOTE
gunaydin kolay gelsin sana temizlikte,,,,,ne olsun bu ay koskoca listede en fazla 4 kisi gebe gerisi benim gibi bos cikti ,,hayirlisi artik, mayis pek ugurlu gelmedi sanirim:44:
günaydın kızlar benim de bugün tatil günüm temizlğe başlayacağım da bi bakıyım önce kızlar ne yapmış yeni haberler var mı didim :))[/QUOTE
gunaydin kolay gelsin sana temizlikte,,,,,ne olsun bu ay koskoca listede en fazla 4 kisi gebe gerisi benim gibi bos cikti ,,hayirlisi artik, mayis pek ugurlu gelmedi sanirim:44:
hayırlısı cnm bizde mutlu olacağız bi gün biliyorum bunu bol bol dua edelim birbirimize de inş.
teşekkür ederim bu arada şimdi çıktımmm:)
hayırlısı cnm bizde mutlu olacağız bi gün biliyorum bunu bol bol dua edelim birbirimize de inş.
teşekkür ederim bu arada şimdi çıktımmm:)
ayy çatlıcam meraktan.. test yapsam mı artık.. 2 gün geçti battan. kahvaltı falan yaptım ama ilk idrar da değil.. sizce yapsam mı:44::44:
ayy çatlıcam meraktan.. test yapsam mı artık.. 2 gün geçti battan. kahvaltı falan yaptım ama ilk idrar da değil.. sizce yapsam mı:44::44:
bence artık bu kadar meraka geek yok yap idrar testini neyse çıksın ona göre yolunu çiiiz bizi de merakta bırakmaa
sabah ilk idrarla yapsaydın keske. mutlu haber geliyodur inşallah.hadi bakalım
cnm yaa sen idrar testiyle uğrasma direkt kanda baktırsan olmazmı????2 gün geçmiş bir de
üzgünüm çok ama çok üzgünüm........
Ayyyy inşallah....pemmbiss ....Test yap test ....
merhaba perimm nasılsın???ya siz gece kusu oldunuz iiiice hızınıza yetişemiyorummm:)))
Deryaaaaa:)))) iyim tatlım sen nasılsın? Sormaya sıkıntıdan giriyom ben
bende iyiyim canım sağol.bende sizleri merak ettiğim için sürekli bakıyorum.sizlerle sohbet etmek rahatlatıyor beni.
senin de kırmızılar gelmiş sanırım hayırlısı olsun tatlım umarım bu ay gelir bebişin yoğunluk arasında anlamazsın belki de:))))
Evet geldi kırmızılar((( gözü kor olasiiicaaaa... Bu ay tatil isleri bu sürü ziyaret uzakta olduğumuz için.... Bilmiyommm bu ay daha zor gibi.... Arada olursa.... Bu ay yumuslaraaaa takmadan.... Olursaya bakicammm.... Sen naptinn goreve ne zaman ev felan
Giresundan ne zaman bakacaksınız
bizim bütün her sey ağustosa kalıyor cnm.temmuzda tüp bebek denemek istediğimiz için her seyi erteliyoruz.zaten eş durumu tayinim de ağustosta olur büyük ihtimalle.ramazandan sonraya kalır o zaman da bakalım artık...
inşallah bebişinide alır gidersinn..... ne süper olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?