iinnnşaaalllaaahhh caannıımm yaaaaa.elazığ hatırası olur artıkk
ayy çatlıcam meraktan.. test yapsam mı artık.. 2 gün geçti battan. kahvaltı falan yaptım ama ilk idrar da değil.. sizce yapsam mı:44::44:
selam kizlar.canim noldu.merak ettim.guzel haberler ver bize.......
selam kizlar.canim noldu.merak ettim.guzel haberler ver bize.......
yarın sabah ilk idrarla yapmaya karar verdim canım.. bebiş varsa inşallah, eşimin 8 haziranda doğum günü sabredebilirsem ona o gün söylicem :)
inşallah vardır ya.. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin...
amaninnn niye kimse yok burda bugun
yarın sabah ilk idrarla yapmaya karar verdim canım.. bebiş varsa inşallah, eşimin 8 haziranda doğum günü sabredebilirsem ona o gün söylicem :)
inşallah vardır ya.. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin...
pembişşşş hadi inşallah müjdeli haberini yarın alırız... söleme kocişeeee..... dogum günüüünde söle valla çok güzel olurr
bendeee gelddiiimmmmmmmmmm
hoşgeldin birisi çok heycanılı gibi
hoşbulduk canım heycanlıyım tabisi bata 2 gün kaldı yarın bi test yapsammı acaba
yok yapma boşver ben yaptımm kötü oluyo.... .. bekle bence.....
diyosun bilmemki nasıl olsa diyorum varsa var yoksada birdahaki aya nasılsa kaybedecek bişiy yokki baktım kırmızılar gelmedi bi daha yaparım test benim asla günüm şaşmaz zaten
kıs senin bat 8 .inde gözüküyo... 4 gün erken değilmi.... merak ediyosan yappp... o zaman :))))))))
merhaba canım sanırım Allah tarafından gördüm seni forum takip derken mesajına tıkladım ve yazmak istedim sana umut olsun diye. ben pko luyum yumurtlama sorunum vardı.agnucaston hayıt hapı +metformin ilacı ile şükürler olsun ki hamileyim.şiddetle tavsiye ederim.arkadaslar aranizda hamile kalmakta zorluk cekipte agnucaston tb yada hayit yada herhangi bir yontemle hamile kalan varmi sizlern yorumlari daha öemli yumurta buyumeme sorunum varbenim ilglen$nz cok mutlu olurum birde eşimin spermleri hareketsiz ne yapmamız lazım tecrübeliler lütfen yazın
hayır canım benim bat 6 haziran ben söyledim ama kuzum düzeltmemiş galiba
merhaba canım sanırım Allah tarafından gördüm seni forum takip derken mesajına tıkladım ve yazmak istedim sana umut olsun diye. ben pko luyum yumurtlama sorunum vardı.agnucaston hayıt hapı +metformin ilacı ile şükürler olsun ki hamileyim.şiddetle tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?