Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

hem koltuk altından hem de dil altından ölçüyorum. dil altı 36.8'den 36.6'ya düştü. 36.8'de sabitti.koltuk altı. 36.1'den 35.9'a düştü:44:

duuu bakalım öle telaş etme hemen... koltuk altı önemli dilll.... çok ta düşmemiş yaa
sabah ölçüyon dimiii

slm kızlar nasılsınız ?? uzun zamandır giremedim 2 çıtır hamilemiz var hayırlı olsun..... adet tarihime 7 gün kaldı ama hiç bir hamişlik yada adet ağrısı vs. belirtisi yok bakalım hayırlısı

Son düzenleme:

evet canım aslında uzul 29 isimli arkadaşımız da hamile diğer haziran topiğine yazmış

daha erken inşallah belirtisiz hamiş kalırsın da herkese örnek olursunnn

evet canım aslında uzul 29 isimli arkadaşımız da hamile diğer haziran topiğine yazmış

maşallah diyelimde nazar değmesin bide darısı başımızaa nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrr Allahım bizede nasip et :18::18: bu ay çok rahatım geçen ay adetime 1 hafta kala gögüslerimde dolgunluk falan olmuştu ama bu ay heç bişey yok

listemizde olan lady_eliph, clemmm de hamiş kızlar. kardeş topiğe baktım da darısı başımıza

Son düzenleme:
listemizde olan lady_eliph, clemmm de hamiş kızlar. kardeş topiğe baktım da darısı başımıza

bendee çok sevindimm daha çok artar inş. bugün daha ayın 5'i bu kadar hamile bile çok güzel gün geçtikçe daha çok artar inş. ...geçen ay mayıs topiğindeydim sadece 1 hamiş vardı

bercesteeee sen yok ken
kiiikiii şikayet etti...uff kafamı patlatıı... berceste gelsed....e senii bize mi bıraktı diye
seni gördüğüne çok sevinecek.... kikiii

bercesteeee sen yok ken
kiiikiii şikayet etti...uff kafamı patlatıı... berceste gelsed....e senii bize mi bıraktı diye
seni gördüğüne çok sevinecek.... kikiii

sen yazıyosun ya seni okurken gözümde canlandırıyorum
yaramaz çocuk gibi birisi geliyo gözümün önüne
bu arada kikiriğim nerde çok özledim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…