canım yumurtlama döneminde olduğun için kasıklar ağrıyabilir bugünlerde
yapmamazlık yapmahadi inşallahh rast geleeeeeeeeeeeeeeeee
ah canım ya kocişle birarada olsak sorun yok zaten ama.. geçen haftayı değerlendirdik o zamanda ağrıyodu kasıklarım inşallah tutunmuştur meleğim güzel haberler alırız inşallah
elifimmmmmm inanamıyorummmm
allahımçok güzel bir haber buuuu canımsınnnnnnn
Eki Görüntüle 437240 kızlaaaarr bu da benimm testiimmm ÇÇÇOOOOKKKKKKKK MUUUUTTTLUUUYUUUUUMMMMHAMİLEYİİİM
Eki Görüntüle 437240 kızlaaaarr bu da benimm testiimmm ÇÇÇOOOOKKKKKKKK MUUUUTTTLUUUYUUUUUMMMMHAMİLEYİİİM
canım yarın batım şimdi çift çizgi çıktı resimde pek görünmüyor ama bayağı koyu çıktı yani şaşırdım hatta daha bir gün varama kan vermeye gidemiyorum hatta vermiycem de iki hafta bekliycem eğer kanamam olmazsa direk kontrole giderim
hayır hemen dr git belki müdahale etmesi gerekir
sakın ihmal etme ayy canım yaa d-gerçekten haziran bereketli olacak gibi:26::26::26:
Allahımmmmm yaa gerçekten ağlıyorum şuannn
okadar mutluyum ki canımsınnnnn ne kadar koyu çizgileriniz
dearısı başımıza inşallaaaah ne güzel canım listeyi günceller misin
kızlar Allahım hepinize nasip etsin hala inanamıyorum.. sabah 7 de yaptım testi... eşime söyledim ama hala kendime söyleyemiyorum inanamıyorum yaaaaDDDDDdd annem ağladı sevinçten kıyamamm
kızlar Allahım hepinize nasip etsin hala inanamıyorum.. sabah 7 de yaptım testi... eşime söyledim ama hala kendime söyleyemiyorum inanamıyorum yaaaaDDDDDdd annem ağladı sevinçten kıyamamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?