Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

canım yumurtlama döneminde olduğun için kasıklar ağrıyabilir bugünlerde
yapmamazlık yapma hadi inşallahh rast geleeeeeeeeeeeeeeeee

ah canım ya kocişle birarada olsak sorun yok zaten ama.. geçen haftayı değerlendirdik o zamanda ağrıyodu kasıklarım inşallah tutunmuştur meleğim güzel haberler alırız inşallah

ah canım ya kocişle birarada olsak sorun yok zaten ama.. geçen haftayı değerlendirdik o zamanda ağrıyodu kasıklarım inşallah tutunmuştur meleğim güzel haberler alırız inşallah

ahh evet yaaa
senin adetinin üstünden kaç gün geçti
belki tutunma sancısıdır
herpimiz için hayırlısı olur inşallahhhhhh:26:

çilek reçelini ocağa koydum
gelin yiyelim kızlar şöyle evim miss gibi koksun inşallahhhh

elifimmmmmm inanamıyorummmm
allahım çok güzel bir haber buuuu canımsınnnnnnn

canım yarın batım şimdi çift çizgi çıktı resimde pek görünmüyor ama bayağı koyu çıktı yani şaşırdım hatta daha bir gün var ama kan vermeye gidemiyorum hatta vermiycem de iki hafta bekliycem eğer kanamam olmazsa direk kontrole giderim

hayır hemen dr git belki müdahale etmesi gerekir
sakın ihmal etme ayy canım yaa d-gerçekten haziran bereketli olacak gibi:26::26::26:

kızlar Allahım hepinize nasip etsin hala inanamıyorum.. sabah 7 de yaptım testi... eşime söyledim ama hala kendime söyleyemiyorum inanamıyorum yaaaaDDDDDdd annem ağladı sevinçten kıyamamm

ekledim en sonundaaaaa kızlarrrr bugün gerçekten güzel bir günnn

kızlar Allahım hepinize nasip etsin hala inanamıyorum.. sabah 7 de yaptım testi... eşime söyledim ama hala kendime söyleyemiyorum inanamıyorum yaaaaDDDDDdd annem ağladı sevinçten kıyamamm

bende kıyamam annene artık sana da ben söyleyim canım
SEN HAAAAMMİİLLLLEESSSİİİNNNNNNNNN

hamilesin kuzum bir an önce kan testine git bence o zaman anlarsın canım anlat bakalım neler yaptın bu ay eksta bişeyler ugulandınmı hiç belirti fark ettinmi

selm kızlar bıb topıce bakım dedım bugun hzıran 5 kımler hamiş kalmış dıye ınsallah kalan vardır dıyerekten pc basına gectım ve ınanın cok mutlu oldum allahım kucagınıza almayı nasıp etsın .hoş bırazcık sıtem edım sıze hafıfden darıldım ama yıne mutlu oldum neden dersenız ben cuma aksamı grdımde esım parmagını kestı dedım ve bı tek h-derya ALLLAH razı olsun o bana gecmiş olsun dedı ben de oyuzden fazla grmek ıstemedım ne yalan dıyım ama olsun RABBIM HAYIRLI EVLAT VERSIN KORUSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…