sen yazıyosun ya seni okurken gözümde canlandırıyorum
yaramaz çocuk gibi birisi geliyo gözümün önüne
bu arada kikiriğim nerde çok özledim sizi
kikiriğinin kayın valdsi gelmiş.... artık ona kikiriyodur
listemizde olan lady_eliph, clemmm de hamiş kızlar. kardeş topiğe baktım da darısı başımıza
Allah seniiiiii bak sonra ayırmammm
kayınvalidesi inşallah sorunsuzdur ben çok severim k.validemi
bu arada ben çıktım kızlar sabah görüşürüz
ayy söylemeyi unutuyordum yarın dr gidiyorum artık adet bitti
iğne kullanmaya başlayacam bakalım yarın anlatırım
hadi iiyi gecelerr
sen yazıyosun ya seni okurken gözümde canlandırıyorum
yaramaz çocuk gibi birisi geliyo gözümün önüne
bu arada kikiriğim nerde çok özledim sizi
Allah seniiiiii bak sonra ayırmammm
kayınvalidesi inşallah sorunsuzdur ben çok severim k.validemi
sorma ya iyce birbirimize girdikk... arda yol bulanda yok
bilmem okursun b iara..... yaşlı cadoloz acık dedi ama... bilmiyom.... ama kikiii halleder.. yaaa.... bi ğülümsedimi ....
dün gülmekten öldürdü beni delii yaaaa... okursun belki....bı araaa...
Ben geldim kiki nerdeee
BERCESTEEMMMMMMMM seni cok ozledim yaaa allahima sukur yine bizimlasinnnnbi an gelmicen diye okadar korktumki hic sorma hemde perime emanet ederek uff hosgeldin canim arkadasim
valla birazcik sorunlu kulak duymuyo goz gormuyo ama isime gelen sorunlar benimhalvete tam gaz devam yani kikiiii
ehh obur turlude burnunu her seye karistirir ne yapalim basa gelen cekilir yaa sabir
ayyy ne dedikoducu ha arkami donemeye gelmiyor hic ,hemen dokturmus
kızlarrrr bu sabah test yaptım pozitifti. emin olmak için az öncede tekrarladım o da pozitif . bat'ım yarın normalde :) ALLAH'ım hayırlısını versinn herkese . kan ttesti yaptırıcam yarın inşallaaahhhh herşey normaldir de hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alrım. darısı isteyen herkesin başınaaa.
günaydın kızlarr
bikaç gündür çok yoqunum giremedim....tadilat nedeniyle araştırma içindeyiz..nerdeyse bütün gün evde yokuz...hafta sonuda yaz tatiline çıkıyoruz ayın 25ine kadar yokum...sizler nasılsınız yeni hamişler varmı?
canlar bişe sorucam benim kasıklarım acayip ağrıyo kaç günlerdir.. daha adetim 1 hafta önce bir hafta önce bitti adet sancısı deil bu neden ağrır ki acaba hamile olabilir miyim ddaha batıma 16 gün var kendim de öyle olmasını istediğimden ppsikolojik olabilir mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?