bercesteee beni niye eklemedinnn beni Temmuz topigine mı transfer ettin :26:
canım batını yazarsan hemen eklerim
hafta sonu yoktum yaa işleri aksattım galibaa
kusura bakmayın kızlar yarın hallederim
Olimpiyat nasıl gecti berceste
Hosgeldiniz bugün toplu grev mi vardı berceste
günaydın kızlar nasılsınız
bugün yeni hamiş haberi yokmu
bu arada beni de listeye eklermisiniz bat 17 haziran
gerçi ben pek umutlu değilim bu ay ama neyse gene de eklerseniz sevinirim :)
hakkaten iyiyim iyi olmaya calisiyorum...........................yaw bu liste neden duzeltilmiyor yeni bi goz attimda senin yeni batti sap diye yapistirmislar ben kac kere yeni bat bu dedim yazan yok,,,h derya nin ve bazi arkadaslarin bati neden belirsiz ,,orkidede duzeltilmemis ,,???
canım cok tesekur edrım allah razı olsun ewt bıraz stem ettım cunku ogun anlatım sıkıntı paylasmak ıstedım sonucta bız burda uzuntumusu sevıncımızı paylasıyoz bnım burda hıc kımsem yok bı komsum bıle yok derdımı sade topıcte paylasıyom ana anlatım sıkıntımı sadece bartek ve derya allah razı olsun onlar gecmış olsun dedı neyse onmlı deıl eşimin tırnak olan kısmı ve et koptu kendısı marangoz ve tek calısan o ıkı gundur adamın işe cagrıyolar ve bugunde sınırlenmiş işten cıkmış bılmıyorum artık napacaz benım bebek hayalarım bı 1 yada ıkı sene kaldı hayırlısı artık
güzeldi ama burası çok yağmurluydu ellerde şemsiyeler sandalye üstünde
ama çok güzeldi gerçekten türk olmakla birkez daha gurur duydum tüylerim diken diken oldu
merhabalar.bende haziran ayında umutla bekleyenlerdenim.Bir dış gebelik geçirdim bu ay korunma sürem bitti.Bal tarçın çörek otu karışımını yedim.Şimdi batımın gelmemesini bekliyorum :) .Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah.
hayalim senin batı gerçekten gözden kaçırmışım ama benden 3. bir kişi gibi
bahsetmenize kırıldım batını söylersen hemen eklerim
benimde kasıklarımda ağrı var ama adetten değil çatlatma iğnesini yaptırdıktan sonra oldu normal mi kıslar sizce
yok leeennn ben alttan altan perime tas atiyordum sen bizi ona emanet ettin ya bidaha etme sayfa dagiliyo diye kikikii ben sana kiyarmiyim hic
heeiyii valla üzüldüm ben gerçekten sizi çok sevmişim yaa
ben sadece sevdiklerime kırılırım şimdi onu düşünüyodummm
temem o zaman perimle atışırken bizi harcamayın
neyse senin batın değiştimiki adet olmadan değiştirmem
vayyy sen ne nazliymisin ya perim kizcaz benden ne cekiyo sana yapsam demek hemen pat kusucen oylemi ask olsun beni daha tanimadinmi bercesten yaa hepinizi cok seviyorum ama perimede helal olsun demek lazim bu arada oyle dimi
yok adet olmadim 9 da ama olucamki zaten ben
hu huuu bnde burdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?