Gözlerim kapanıyor eşimde gelmedi daha bu arada saati ters görmüşüm az önce daha yeni 40 dk var ezana
temem yatalım canım öpüyorum yanacıklarından iyi gecelerr tatlı rüyalarrrr
CIK ARTIK SU GECMISTEN BOGULACAKSIN YAWW BI DEDIKODU YOK HAKKINDA MERAK ETME ,,GEL SANA OZETLIYIM BARTEK GIBI GELENE KADAR YANLIZ KALACAN BU GIDISLEN HA KIKIKIKI
Kiz sana bisi anlaticam oburleride dinleyebilir izin veriyorum kikikikikiii
doktorum aradi beni bugun ,,benim bat 9 haziran ya ve 2 ay oncesinden 14 hazirana bana randevu ayarlamisti ,,bu son ay pergotime diye bir ilac kullandim 5 gun boyunca biliyorsun ,,klomenin bi cesidi yani ,,yumurtlamayi kolaylastirsin cogaltsin diye fakat kaza olayi isin icine girince o donemler kacti ,,neyse bukadar hatirlatma yeter galiba
ben dedimki randevuyu iptal et gelmicem ,neden dedi ??? bende son 3 aydir senin dedigin gibi hic uygulayamadik dedim bi isgeregi tr ye uc bi ondan once cenazeye uc sonra kaza felan dedim,,,
bana dediki olsun ,sen kal ozaman esin haftaya gelsin sperm kontrolu yapacaz dedi ,,benimkide ayyy ne gerek var bu hasta bacakla orayami gidicem diye mizmizlaniyo tr ye gidicez 23 veya 24 haziranda orda yaparim diyo baska bisey demiyo,,,,benim sizlere sorum su bu tahlil tr de hemen yapiliyormu 1 gunde ,,,ve sizce ne yapiyim burda zorlayarakmi goturum ,, uff ne cok yazdim nekadar dertliymisim meger
hadi yaa ne guzelmis ,,yok burdaki once gelsin biseyler vericez eve gotursun doldursun sonra hemen hastaneye gotursun gibi biseyler soyledi ders ortasinda aradi okulda pek kulak veremedim,,
esimde durmadan boyle sacmalikmi olur son aylar hep kacirdik benle ne alakasi var gibi bi ufaktan cikis yapti ufff
benım esımde ılk oyle yapmıstı canım ,bakııım ırkek varmııı felan ,sonra alıstı sımdı benı gorunce bılgısyar basında,, haa yıne ıs basında dıyor,,hatta bazen dalga gecıyor yumurtlama donemınde calısmamız lazım dıyorum, yaww gıt yorgunum kadınların kulubune gır yaz belkı olur dıyor gıcıkKıkıkı
günaydın kızlaaarrr :) yarın doktora gidicem kısmetse inşallah bebişimi görebilirim :) bebişi görmek için erkendir belki ama kesesi görünür mü sizce? 4 hafta 4 günlük
büyük ihtimalle görünür canım benim eltime baktık geçenlerde kalp atısını bile gördük bebişimizin insallah Allah tamamına erdirir
amin canım inşallah.. Allah sizlere de nasip etsin[/Q
insallah canım ama bi sey var bende sanki hamile kaldım gibi hissediyorum
günaydınnn topic gece coşmuş ne güzel
kızlar benim kasıklarım çok ağrıyo bi sorun yoktur demi acaba hamile miyim diyorum kendi kendimi de gaza getirmek istemiyorum olmazsa üzülmiyim diye
HH derya nazlim iyimisiniz ???? nazlima sen yarismaya nerden katiliyordunalmanyami???
ne yapiyorsunuz yaww niye kimse cevap vermiyor ,gercekten merak ediyorum ne yapiliyor orda
cnm merhaba.kaldığım sayfayı bulmaya çalısıyorum döktürmüşsünüz yine geceeeaksam kimsecikler olmuyo bekleyip duruyorum burdaaa
sen nasılsın tatlım???
S.A.Merhaba çok uzun süredir dışarıdan takip ediyorum kafama takılan her sorunun cevabı burada artık üye olmanın zamanı geldi dedim ve kabul ederseniz artık bende aranıza katıldım ben bir şey sorucam bende temmuzda iki yıl olacak evleneli ve artık yeter dedik ve bizde sizler gibi meleğimizi bekliyoruz inş çözebiliriz benim en son adet mayısın 5 idi bu ayda 5 ini beklerken 29 mayısda pembe çok acık kahverengi lekelenmeler başladı oluyorum dedim ayın haziran 1 kadar devam etti sonra 2 gün adet oldum dedim herhalde bu ayda böyle oldu ama pazartesinden beri sanki adet olacakmışım gibi şişim patlıcam sankibugün test yaptım ikinci çizgiyi yarım saat sonra gördüm ne yapim bilmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?