Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

cnm bnce hemen yaptirin. Ins bisey yoktur esinde. erkekte sorun oldumu degerlerin duzelmesi en az 6 ayi buluyor. burdada sperm testi yaptirriken istersen ewde kendin yapiyorsun sana kap veriolar evde yapiosun testi sonra onu vucut sicakliginda tutup hemen labratuara goturuosun.

günaydınnn canlarrrr
nasılsıınız güne güzel başlamak demek sizden güzel haberler duymak demek
inşallahh gününüz huzzurlu ve güzel geçerrr
hayırlı haberlerinizi bekliyorum Allahım bebişleriniz sizledir inşallaaaah
SİZLERİİ ÇOK SEVİYORUMMMM

günaydın kızlaaarrr :) yarın doktora gidicem kısmetse inşallah bebişimi görebilirim :) bebişi görmek için erkendir belki ama kesesi görünür mü sizce? 4 hafta 4 günlük

benimkide bakıyo bazen sen neden burda yazıyorsun deyip duruyo çok ayıp diyoDD

günaydın kızlaaarrr :) yarın doktora gidicem kısmetse inşallah bebişimi görebilirim :) bebişi görmek için erkendir belki ama kesesi görünür mü sizce? 4 hafta 4 günlük

büyük ihtimalle görünür canım benim eltime baktık geçenlerde kalp atısını bile gördük bebişimizin insallah Allah tamamına erdirir

günaydınlar kızlr nasılsınız bakalım.valla iyiyim ben bugün.keyfim yerinde.şu günler su gibi akıp geçsin istiyorum.benim bat 11 hziran yazılmış ama aslında 13-14 gibi olması gerekiyo.bakalım inşallah gelmez tabi de.bu topik uğurlu gelsin hepimiz bebişlerimize kavuşalım inşallah.

günaydınnn topic gece coşmuş ne güzel

kızlar benim kasıklarım çok ağrıyo bi sorun yoktur demi acaba hamile miyim diyorum kendi kendimi de gaza getirmek istemiyorum olmazsa üzülmiyim diye

günaydınnn topic gece coşmuş ne güzel

kızlar benim kasıklarım çok ağrıyo bi sorun yoktur demi acaba hamile miyim diyorum kendi kendimi de gaza getirmek istemiyorum olmazsa üzülmiyim diye

gunaydin herkezeee,,, kiz sabah sabah ne kasigi ?? benimkide agriyor cunki 2 3 gun sonra adet olucagim icin ,,,,okuduysan san bu ay calismamistim ben ,,

insaalah gebeliktendir ama her kasik agrisinin gebelik olmayacagini unutma adetin yakin olmasindan usutmeden farkli sebepler olabilir yani violem .... ins bebisin seninladir

HH derya nazlim iyimisiniz ???? nazlima sen yarismaya nerden katiliyordun almanyami???

ne yapiyorsunuz yaww niye kimse cevap vermiyor ,gercekten merak ediyorum ne yapiliyor orda

cnm merhaba.kaldığım sayfayı bulmaya çalısıyorum döktürmüşsünüz yine geceee aksam kimsecikler olmuyo bekleyip duruyorum burdaaa
sen nasılsın tatlım???

cnm merhaba.kaldığım sayfayı bulmaya çalısıyorum döktürmüşsünüz yine geceee aksam kimsecikler olmuyo bekleyip duruyorum burdaaa
sen nasılsın tatlım???

iyiyim ya iyiyim ,bide bu kaynana pesimde kuyruk gibi gezmese yerinde otursa,, daha iyi olcam bazen basim donuyo kari bi wc ye gelmiyo benlen kikikiiikiii

S.A.Merhaba çok uzun süredir dışarıdan takip ediyorum kafama takılan her sorunun cevabı burada artık üye olmanın zamanı geldi dedim ve kabul ederseniz artık bende aranıza katıldım ben bir şey sorucam bende temmuzda iki yıl olacak evleneli ve artık yeter dedik ve bizde sizler gibi meleğimizi bekliyoruz inş çözebiliriz benim en son adet mayısın 5 idi bu ayda 5 ini beklerken 29 mayısda pembe çok acık kahverengi lekelenmeler başladı oluyorum dedim ayın haziran 1 kadar devam etti sonra 2 gün adet oldum dedim herhalde bu ayda böyle oldu ama pazartesinden beri sanki adet olacakmışım gibi şişim patlıcam sanki bugün test yaptım ikinci çizgiyi yarım saat sonra gördüm ne yapim bilmedim

canim lafimi olur ,,kabul edermisinizde ne demek basimizin ustunde yerin var ...burdaki arkadaslar hepsi cok iyiler ,,,BERCESTE LISTEMIZI YAPIYOR seni gorur gormez kayit yapar canim...

CANIM BENCE SEN HAMILESIN CUNKI...ben kizimda hamile kalacagimda bir ay oncesinde adetim bir gun gecikmeli ve senin dedigin gibi az az geldi bidahaki ayada adetim hic gelmedi kesildi ,,,gebe oldugumu ogrendim,,,oysaki hic aksamazdi ....bence sende hamilesin hadi hayirlisi insallah canim bebisin seninledir ,,,sabah ilk idrarla bi daha test yap bence ,,sonucu bizlerede yaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…