S.A.Merhaba çok uzun süredir dışarıdan takip ediyorum kafama takılan her sorunun cevabı burada artık üye olmanın zamanı geldi dedim ve kabul ederseniz artık bende aranıza katıldım ben bir şey sorucam bende temmuzda iki yıl olacak evleneli ve artık yeter dedik ve bizde sizler gibi meleğimizi bekliyoruz inş çözebiliriz benim en son adet mayısın 5 idi bu ayda 5 ini beklerken 29 mayısda pembe çok acık kahverengi lekelenmeler başladı oluyorum dedim ayın haziran 1 kadar devam etti sonra 2 gün adet oldum dedim herhalde bu ayda böyle oldu ama pazartesinden beri sanki adet olacakmışım gibi şişim patlıcam sankibugün test yaptım ikinci çizgiyi yarım saat sonra gördüm ne yapim bilmedim
Kikiii iletiyi aldın mı
canim lafimi olur ,,kabul edermisinizde ne demek basimizin ustunde yerin var ...burdaki arkadaslar hepsi cok iyiler ,,,BERCESTE LISTEMIZI YAPIYOR seni gorur gormez kayit yapar canim...
CANIM BENCE SEN HAMILESIN CUNKI...ben kizimda hamile kalacagimda bir ay oncesinde adetim bir gun gecikmeli ve senin dedigin gibi az az geldi bidahaki ayada adetim hic gelmedi kesildi ,,,gebe oldugumu ogrendim,,,oysaki hic aksamazdi ....bence sende hamilesin hadi hayirlisi insallah canim bebisin seninledir ,,,sabah ilk idrarla bi daha test yap bence ,,sonucu bizlerede yaz
tşk ederim inşş test aldım zaten yarını bekliyorum eğer değilsem inşş bu ay olurda 3 temmuz evlilik yıl dönümüz o zamanlar eğer varsa belli olur çünkü o döneme geliyor çok güzel bi hediye olur bizim için bunu düşününce bu ay için tekrar heyecanlanıyorum :)
tşk ederim inşş test aldım zaten yarını bekliyorum eğer değilsem inşş bu ay olurda 3 temmuz evlilik yıl dönümüz o zamanlar eğer varsa belli olur çünkü o döneme geliyor çok güzel bi hediye olur bizim için bunu düşününce bu ay için tekrar heyecanlanıyorum :)
İnşallah hamilesindir bence kan testi yap kafan rahatlasın
insallah hersey diledigin gibi gelisir ama ben diyorumki var ,bende oyle olmustum cunkihadi hayirlisi
çok düşündüm aslında ama bi kaç ay aynı şeyleri yaşayınca insan ne yapacağını şaşırıyor aslında oldum diyorum ama müthiş şişim gögüslerim özellikle sadece karnım olsa üşüttüm diyeceğim ne bilim olmazsa yarında test yapim artık duruma göre giderim yoksada rabbim bu ay bize güzel bi evlilik hediyesi nasip eder inşş
çok düşündüm aslında ama bi kaç ay aynı şeyleri yaşayınca insan ne yapacağını şaşırıyor aslında oldum diyorum ama müthiş şişim gögüslerim özellikle sadece karnım olsa üşüttüm diyeceğim ne bilim olmazsa yarında test yapim artık duruma göre giderim yoksada rabbim bu ay bize güzel bi evlilik hediyesi nasip eder inşş
baretk actim ekledim seni ve inanamiyorum sen benim addasimsin kizz
Üstüne göruyosundur belki benim arkadasta her ay senin dediğin gibi olmuş test yapmış çıkmamış kan testi yapmış çıkmamış ama ben hissediyordum diyor 4.ayinda kanda çıkmış gebe olduğu
h derya sen niye konusmuyon ne yapiyon orda ????
perimmm hosgeldiinnn.nasılsın cnm??yaa gece neler kaynatmıssınız oku oku bitiremedim.
birazcık üzücü olaylar olmus sanki ama takılma bence canım benim.geyik yapmasak nasıl vakit gececekkiii hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum gerçekten.inanki eşimle bile ilgilenmiyorum aksamları sırf pc basındayım sizleri bekliyorum:))))
Hoşbulduk deryacannn iyimin canım arada giiirmryince okumak daha zor oluyo)))) bende aynı.... Kafa burda diyorum cek kendini biraz... Ama olmuyo Evet kaynatiyozzzz biraz.... Bazende kızıyorum kendime acik sus dimiii herseye atlama:)))) ama kızlar valla iyi geliyorsunuz bana napimmmm yoksa burayı cekemicemmmmm
Bura derken yaşadığım yer(((
kasma kendini arkadasım yaa anlamıstım ben zaten:)) sende doğudasın benim gibi çok zor biliyorum inşallah kurtulursun bir an önce.iş nedeniyle ordasınız değilmi??aslen nerelisin cnm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?