Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

İnşallah hamilesindir bence kan testi yap kafan rahatlasın

tşk ederim inşş test aldım zaten yarını bekliyorum eğer değilsem inşş bu ay olurda 3 temmuz evlilik yıl dönümüz o zamanlar eğer varsa belli olur çünkü o döneme geliyor çok güzel bi hediye olur bizim için bunu düşününce bu ay için tekrar heyecanlanıyorum :)

insallah hersey diledigin gibi gelisir ama ben diyorumki var ,bende oyle olmustum cunki hadi hayirlisi

Ayy ne güzel inşallah verirsin dunyanın en güzel hediyesini kızlar bu arada bizim yıl dönümü 1 temmuz beklenen bat ta aynı inşallah bizede nasip olur

İnşallah hamilesindir bence kan testi yap kafan rahatlasın

çok düşündüm aslında ama bi kaç ay aynı şeyleri yaşayınca insan ne yapacağını şaşırıyor aslında oldum diyorum ama müthiş şişim gögüslerim özellikle sadece karnım olsa üşüttüm diyeceğim ne bilim olmazsa yarında test yapim artık duruma göre giderim yoksada rabbim bu ay bize güzel bi evlilik hediyesi nasip eder inşş

Üstüne göruyosundur belki benim arkadasta her ay senin dediğin gibi olmuş test yapmış çıkmamış kan testi yapmış çıkmamış ama ben hissediyordum diyor 4.ayinda kanda çıkmış gebe olduğu

baretk actim ekledim seni ve inanamiyorum sen benim addasimsin kizz

Ne yazmak istedin anlamadım

Üstüne göruyosundur belki benim arkadasta her ay senin dediğin gibi olmuş test yapmış çıkmamış kan testi yapmış çıkmamış ama ben hissediyordum diyor 4.ayinda kanda çıkmış gebe olduğu

hadi yaa çok gerçekten kan testi bile diyosun çok ilginç kimininkini günü geçmeden gösteriyor kimiside kaç geçmiş öğrenemiyor inanki çok şaşırdım

perimmm hosgeldiinnn.nasılsın cnm??yaa gece neler kaynatmıssınız oku oku bitiremedim.
birazcık üzücü olaylar olmus sanki ama takılma bence canım benim.geyik yapmasak nasıl vakit gececekkiii hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum gerçekten.inanki eşimle bile ilgilenmiyorum aksamları sırf pc basındayım sizleri bekliyorum:))))

Hoşbulduk deryacannn iyimin canım arada giiirmryince okumak daha zor oluyo)))) bende aynı.... Kafa burda diyorum cek kendini biraz... Ama olmuyo Evet kaynatiyozzzz biraz.... Bazende kızıyorum kendime acik sus dimiii herseye atlama:)))) ama kızlar valla iyi geliyorsunuz bana napimmmm yoksa burayı cekemicemmmmm

Bura derken yaşadığım yer(((

kasma kendini arkadasım yaa anlamıstım ben zaten:)) sende doğudasın benim gibi çok zor biliyorum inşallah kurtulursun bir an önce.iş nedeniyle ordasınız değilmi??aslen nerelisin cnm??

kasma kendini arkadasım yaa anlamıstım ben zaten:)) sende doğudasın benim gibi çok zor biliyorum inşallah kurtulursun bir an önce.iş nedeniyle ordasınız değilmi??aslen nerelisin cnm??

aslen ankaralıyım dogma buyume.. evet iş nedeniyle..evt çok zor biryere alışmakk... aslında bana her yer aynı ama bu sefer alışamadım.... çevrem pek yok... o yüzden galiba bütüngün evde.... kış çok zor geçti dışarıya çıkamadım bile....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…