perimmm hosgeldiinnn.nasılsın cnm??yaa gece neler kaynatmıssınız oku oku bitiremedim.
birazcık üzücü olaylar olmus sanki ama takılma bence canım benim.geyik yapmasak nasıl vakit gececekkiii hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum gerçekten.inanki eşimle bile ilgilenmiyorum aksamları sırf pc basındayım sizleri bekliyorum:))))
kız ne üzücü olayı olmuşki yaa
artık hatırlamayın yaa
seviyorum sizi
S.A.Merhaba çok uzun süredir dışarıdan takip ediyorum kafama takılan her sorunun cevabı burada artık üye olmanın zamanı geldi dedim ve kabul ederseniz artık bende aranıza katıldım ben bir şey sorucam bende temmuzda iki yıl olacak evleneli ve artık yeter dedik ve bizde sizler gibi meleğimizi bekliyoruz inş çözebiliriz benim en son adet mayısın 5 idi bu ayda 5 ini beklerken 29 mayısda pembe çok acık kahverengi lekelenmeler başladı oluyorum dedim ayın haziran 1 kadar devam etti sonra 2 gün adet oldum dedim herhalde bu ayda böyle oldu ama pazartesinden beri sanki adet olacakmışım gibi şişim patlıcam sankibugün test yaptım ikinci çizgiyi yarım saat sonra gördüm ne yapim bilmedim
okuldayım şimdi
çıkıyorum evde görüşürüzzzz
S.A.Merhaba çok uzun süredir dışarıdan takip ediyorum kafama takılan her sorunun cevabı burada artık üye olmanın zamanı geldi dedim ve kabul ederseniz artık bende aranıza katıldım ben bir şey sorucam bende temmuzda iki yıl olacak evleneli ve artık yeter dedik ve bizde sizler gibi meleğimizi bekliyoruz inş çözebiliriz benim en son adet mayısın 5 idi bu ayda 5 ini beklerken 29 mayısda pembe çok acık kahverengi lekelenmeler başladı oluyorum dedim ayın haziran 1 kadar devam etti sonra 2 gün adet oldum dedim herhalde bu ayda böyle oldu ama pazartesinden beri sanki adet olacakmışım gibi şişim patlıcam sankibugün test yaptım ikinci çizgiyi yarım saat sonra gördüm ne yapim bilmedim
aslen ankaralıyım dogma buyume.. evet iş nedeniyle..evt çok zor biryere alışmakk... aslında bana her yer aynı ama bu sefer alışamadım.... çevrem pek yok... o yüzden galiba bütüngün evde.... kış çok zor geçti dışarıya çıkamadım bile....
kız ne üzücü olayı olmuşki yaa
artık hatırlamayın yaa
seviyorum sizi
bende buraya ilk geldiğimde ya arkadasım olurmuki acaba nasıl alıscam diyordum.3sene oldu burdayım.simdi de memleketime gidiyorum ama burdaki arkadaslarımdan ayrılacağım için de ayrı üzülüyorum.
bizler varız canım benim :)))
kizlar kahveremgi akintim baya cogaldi.Korkuyorum bisey olucak die ama Rabbim hayirlisini versin ins
saatin 9 a gelmesini bekliorum doktoru aricam insdoktora gitsene sweet...tel felan yokmu... arayıp soracagınnnn....
saatin 9 a gelmesini bekliorum doktoru aricam ins
analdım saat farkı var.. ok... ara bakalım..
ayakta çok kalmaaa lütfennnn.... iş güç... uzat ayaklarını... dinlenmen lazımmm
dun ayaktaydim baya ondan mi bilmiorum. 1 saat var suan.gel derse hemen giderim
tabi tabiii hemen gittt... inşallaah tatlım mühim değildir... uzan dicek ilaç verecektir bekli
oalagan bişeydir umarım.....ki öle kanamalar oluyo ara ara galiba.... valla ben anlamadığım için çaresiz kala biliyorumm...
ins cnm onemli bisey degildir. duani eksik etme olur mu
dun ayaktaydim baya ondan mi bilmiorum. 1 saat var suan.gel derse hemen giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?