Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kız ne üzücü olayı olmuşki yaa
artık hatırlamayın yaa
seviyorum sizi

hoşgeldin sevalcim sen hamişsinn idrardada çıkmş bence hemen kan testi yaptır
seni listeye ekleyim canım

ayyy inşallahhh hamişsindirrrr

bende buraya ilk geldiğimde ya arkadasım olurmuki acaba nasıl alıscam diyordum.3sene oldu burdayım.simdi de memleketime gidiyorum ama burdaki arkadaslarımdan ayrılacağım için de ayrı üzülüyorum.
bizler varız canım benim :)))

evetttttttttttttttt sizler varsınız
evttt onun için sabrediyorum.... bir yere alışmak zor... ama alışıncada... gitmekte zor...
aslında güzel bi yer burasıı.... karlar eridikçe... dışarı çıktıkça anlıyosun...
ama benim sorunum ailem uzakta ..pat diye gidemiyosun....
yakın değil.... ama allah sağlık versin... terk dert bu olsun dimi.....

kizlar kahveremgi akintim baya cogaldi. Korkuyorum bisey olucak die ama Rabbim hayirlisini versin ins

dun ayaktaydim baya ondan mi bilmiorum. 1 saat var suan.gel derse hemen giderim

tabi tabiii hemen gittt... inşallaah tatlım mühim değildir... uzan dicek ilaç verecektir bekli
oalagan bişeydir umarım.....ki öle kanamalar oluyo ara ara galiba.... valla ben anlamadığım için çaresiz kala biliyorumm...

ins cnm onemli bisey degildir. duani eksik etme olur mu

ins cnm onemli bisey degildir. duani eksik etme olur mu

ayyy canımmmm.... etmemmmm ben merak etmeeeeee... bak şimdi başlıyom hememmmm dualaraaaa
rabbimmmmm....kalbini serin tuttttttt..... merak etmeee......
küçük mercimegini öpüyoummmm Rabimmm sağlık versin ikinizede Allahımmm kucagına sağlıklı almayı nasip etsinnnnnn Amin...
sen merak etmeee... dua hep edicemmmm.....
kalbini serin tut olurmu stres olmaman lazım seninnnnn.........

slm kizlar nasilsinizzz neler yapiyorsunuz?
4 te cikacam evden doktor randevum varr insallh yumoslarim vardir buyumuslerdirr

dun ayaktaydim baya ondan mi bilmiorum. 1 saat var suan.gel derse hemen giderim

canimmm insallh bisi yokturr kahverengi akinti diyon canim bence o yerlesmeden kaynaklanan bisidirr icini ferah tut ayklarinin altinada yastik faln koy yat canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…