Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

çok iyi yapmışsın.....
nasılsın resimdeki kızın felanmıı ???

iyiyim canım tesekkür ederim canım evet kızım o sen nasılsın daha yeniyim yaa çok fazla arkadasımyok sıkılıyorum ama meraktanda açmadan duramıyorum kulubümüzü

iyiyim canım tesekkür ederim canım evet kızım o sen nasılsın daha yeniyim yaa çok fazla arkadasımyok sıkılıyorum ama meraktanda açmadan duramıyorum kulubümüzü

Allah bağışlansın... Cok tatli.:))) kizin oldugunu anladimda belki yegenin felandir diye sordum...Merakk etme belli bir süre sonra herkezi tanımaya baslicaksinnnn. Bende zaten 2 aydır sanıyorum üye yim ... Zamanla herkezi tanimaya basliyosunnnn.....

sizleri bi türlü yakalayamıyorum kızlaarrrr
ben 4 gün yokum eşimle karadeniz turuna gidiyoruz ani bir kararla
kendinize çok iii bakın.yeni yeni hamiş haberlerimiz gelir inş.ayrıca sweetten de iyi haberler gelir.iyi gecelerrr

deryacim hayirli yolculuklar guzelim..........

berceste gecmis olsun.uyudun herhalde:44:

gecmise bakamadim kizlar.kan verdim biraz once. dusuk mu yapiyorum yarin soylucekler. ultrasonda gorunmez dedi doktor. Ama bnm hic umidim yok. kanamam baya cogaldi cunku. nasip degilmis.

gecmise bakamadim kizlar.kan verdim biraz once. dusuk mu yapiyorum yarin soylucekler. ultrasonda gorunmez dedi doktor. Ama bnm hic umidim yok. kanamam baya cogaldi cunku. nasip degilmis.

sweettt yaaa...belki bişey yokturrrr... tam olarak nededi ki .... düşük olabilirr felan dedimi doktor.... bilgi alamdaın mııı.......((((((((((

kesin bisey demedi. yarin kan sonucuna gore belli olur dedi

inşallah geçici bir durumdur..... ya bi kere olurda bidaha olmaz...şimdi çok mu adet oluyosunnn kanaman... belki üzerine görme gibi olur bişy olmazz gelip geçer.... Allahım hayırlısı olsun yaaaa

inşallah geçici bir durumdur..... ya bi kere olurda bidaha olmaz...şimdi çok mu adet oluyosunnn kanaman... belki üzerine görme gibi olur bişy olmazz gelip geçer.... Allahım hayırlısı olsun yaaaa

cnm giderek artio kanama. hayirlisi diyorum sadece. O goruo ne yasadigimi. beni benden iyi tanio

sweet gecmis olsun canim.insallah duzelir be bitanem
cok sinirlenmis durumdayim ya suan kizlar

sweet çok soru soruyomm dimi üzmek istemem seni... yarın ola hayrola yaaa ...Allah nasıl sana hayırlısını görüyosa.. onu yaşatsın.... Allah sana güzel mutluluklar yaşatsın.. aminnnn.... canım ben gene sana dua edicem..
inşallah geçici bı sıkıntıdır veee son bulurrrrrrrr....

Allah razi olsun cnm ins dedigin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…