kızlaar hepinize çokk teşekkür ederimmm.inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla kucagıma almayı da nasip eder Allahım.Sizlerin mutlulugunu görmek için hep burdayımmm. inşallah Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar verir.
ahh peri hala başım dönüyo saat dörtte gidecem
bir anda başlıyor
sweet için geldim Allahım ona şifa versin:26:
sonra ahbubenkendimi yi görünce mutllu oldumşimdi biraz uzancam
Aminnnnnnnnnnn....:118:
cuma cuma bol bol dua edelim valla dimi?
günün geçtimi erken mi yaptınn???? :26: nasıl olduu.. belirti varmıydı
alla alla dün yazdım sana da bendeki gibi durum olasınn....
geçmiş olsun canımmmm yaaa...
sweet bende merak ettim ama sanırım saat farkı varrr.... ara ara bakıcam artık
dörtten sonra girer bakarım sana inşallah hem yumuşlardan güzel haber alırsın hemde mühim bişey yoktur
5inde olmam gerekiodu 3 gun gecti bugun yaptım. canım bende hep kendim de belirti arıyodum biliyosun. reglime 4 5 gün kala sağ kasığımda böyle pıt pıt diye bişey vuruomuş gibi cok hafif batmalar olmaya basladı. arada bi oluyodu. agzımın kenarı acayip bi şekilde kurudu.gögüslerim cok şiş ve agrıyodu üstüne yatamıyodum dokunamıyodum bile. ayaklarım çok üşüodu buz gibi oluyodu ama sıcak basmaları oluyodu birden. ben hep yerleşme kanaması bekliodum hiç olmadı. inşallah iyice tutunmuştur sağlıklıdır bebişim.akıntım normal herzamanki gibiydi fazlalaşmadı.
5inde olmam gerekiodu 3 gun gecti bugun yaptım. canım bende hep kendim de belirti arıyodum biliyosun. reglime 4 5 gün kala sağ kasığımda böyle pıt pıt diye bişey vuruomuş gibi cok hafif batmalar olmaya basladı. arada bi oluyodu. agzımın kenarı acayip bi şekilde kurudu.gögüslerim cok şiş ve agrıyodu üstüne yatamıyodum dokunamıyodum bile. ayaklarım çok üşüodu buz gibi oluyodu ama sıcak basmaları oluyodu birden. ben hep yerleşme kanaması bekliodum hiç olmadı. inşallah iyice tutunmuştur sağlıklıdır bebişim.akıntım normal herzamanki gibiydi fazlalaşmadı.
bilmem belkide dr artık söyler ama ben kansızlık diyorum
çünkü iki aydır devamlı ara kanamalarım var
hayırlısı artık en son gittiğimde yumoşlar iyiydi bakalım şimdi nasılll
vallla bercestem benim kulagın yanında kansızlıkta çıktı şimdi demir ilacı kullanıyorum...
belkide strestendir... yanı hem okul hem yeni ev kaygısı doktara git bebekkk derken....
anım sen ne kadardır istiyordun sanki aklımda iki yıldır diye kaldı:44:
KIZLAAARRRRRRRRR GÜNAYDINNN... bu sabah test yaptımmm ve pozitif çıktıı.Allahım hala inanamıyorum.İnşallah Allah bu güzel duyguyu hepinize yaşatır, en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder sizlere. ayy kızlar hamile olunca hissedersin diyolardı gercekten öyle oluyomuş. son 3 gündür hep eşime diyodum sanki hamile gibiyim diye. sizlerde bu güzel hissi yaşıcaksınız hayırlısıyla inşallah hepinizi çokkkkkk öpüyorummm.:118:
yerleşme kanaması şart eğilmiş... tutunmuşdurrr.... ayyyy annesi sana merak etme
doktora ne zaman gideceksin???
canım ben 8 aydır istiyodum olmuyodu. bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım ve 14. gün pozitif çıktı 11, 12,14,15,16 günler üst üste ilişki oldu. diğer aylar genelde 1 gün ara veriyodum ama bu ay hergün yaptık kacırmamak için. bi de ilişkiden sora bacaklarımı havaya kaldırdım.
bide hergün bi bardak taze sıkılmış portakal suyu ve bir yumurta yedim kahvaltıda. rahim için c vitamini önemliymiş. yumuratyı da hiç sevmem ama midem bulana bulana hergün yedim. bi de ömer çelakıl çinko kullansın cocugu olmayan demişti tv de. bende aldım çinko ama 15 gün falan kullanmışımdır bıraktım sora onu.
seni cookk tebrik ediyorum ,gozun aydin canim,...allah saglikli hayirli evlat nasip etsin sana...darisi bizlerin basina artik
çok şükür geldiyaa Allahım sana ve eşine bağışlasın bebişini
bende sandoz alayım iyi hatırlattın bana
ne oldu acaba bu kiz ??? ben cok endiseliyim onun icin(((((
çok şükür canımm sen okadar iyi kalplisin ki Allahım seni de cok fazla bekletmiyecek inşallah hemen bu ay gelir bebşin hayırlısıyla bu topik bana ugurlu geldi gercekten iyi ki açmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?