Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ahh peri hala başım dönüyo saat dörtte gidecem
bir anda başlıyor
sweet için geldim Allahım ona şifa versin:26:
sonra ahbubenkendimi yi görünce mutllu oldum şimdi biraz uzancam

alla alla dün yazdım sana da bendeki gibi durum olasınn....
geçmiş olsun canımmmm yaaa...
sweet bende merak ettim ama sanırım saat farkı varrr.... ara ara bakıcam artık
dörtten sonra girer bakarım sana inşallah hem yumuşlardan güzel haber alırsın hemde mühim bişey yoktur

günün geçtimi erken mi yaptınn???? :26: nasıl olduu.. belirti varmıydı

5inde olmam gerekiodu 3 gun gecti bugun yaptım. canım bende hep kendim de belirti arıyodum biliyosun. reglime 4 5 gün kala sağ kasığımda böyle pıt pıt diye bişey vuruomuş gibi cok hafif batmalar olmaya basladı. arada bi oluyodu. agzımın kenarı acayip bi şekilde kurudu.gögüslerim cok şiş ve agrıyodu üstüne yatamıyodum dokunamıyodum bile. ayaklarım çok üşüodu buz gibi oluyodu ama sıcak basmaları oluyodu birden. ben hep yerleşme kanaması bekliodum hiç olmadı. inşallah iyice tutunmuştur sağlıklıdır bebişim.akıntım normal herzamanki gibiydi fazlalaşmadı.

bilmem belkide dr artık söyler ama ben kansızlık diyorum
çünkü iki aydır devamlı ara kanamalarım var
hayırlısı artık en son gittiğimde yumoşlar iyiydi bakalım şimdi nasılll

yerleşme kanaması şart eğilmiş... tutunmuşdurrr.... ayyyy annesi sana merak etme
doktora ne zaman gideceksin???

anım sen ne kadardır istiyordun sanki aklımda iki yıldır diye kaldı:44:

bilmem belkide dr artık söyler ama ben kansızlık diyorum
çünkü iki aydır devamlı ara kanamalarım var
hayırlısı artık en son gittiğimde yumoşlar iyiydi bakalım şimdi nasılll

vallla bercestem benim kulagın yanında kansızlıkta çıktı şimdi demir ilacı kullanıyorum...
belkide strestendir... yanı hem okul hem yeni ev kaygısı doktara git bebekkk derken....

vallla bercestem benim kulagın yanında kansızlıkta çıktı şimdi demir ilacı kullanıyorum...
belkide strestendir... yanı hem okul hem yeni ev kaygısı doktara git bebekkk derken....

olabilir canım benimki aniden elim ayağım boşalıyor
belki ilacın da etkisi olabilir soracam bakalım doktora
kociş cumaya gitti ben yemek hazırlıyorum ona

anım sen ne kadardır istiyordun sanki aklımda iki yıldır diye kaldı:44:

canım ben 8 aydır istiyodum olmuyodu. bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım ve 14. gün pozitif çıktı 11, 12,14,15,16 günler üst üste ilişki oldu. diğer aylar genelde 1 gün ara veriyodum ama bu ay hergün yaptık kacırmamak için. bi de ilişkiden sora bacaklarımı havaya kaldırdım.
bide hergün bi bardak taze sıkılmış portakal suyu ve bir yumurta yedim kahvaltıda. rahim için c vitamini önemliymiş. yumuratyı da hiç sevmem ama midem bulana bulana hergün yedim. bi de ömer çelakıl çinko kullansın cocugu olmayan demişti tv de. bende aldım çinko ama 15 gün falan kullanmışımdır bıraktım sora onu.

seni cookk tebrik ediyorum ,gozun aydin canim,...allah saglikli hayirli evlat nasip etsin sana...darisi bizlerin basina artik

çok şükür geldiyaa Allahım sana ve eşine bağışlasın bebişini
bende sandoz alayım iyi hatırlattın bana

çok şükür canımm sen okadar iyi kalplisin ki Allahım seni de cok fazla bekletmiyecek inşallah hemen bu ay gelir bebşin hayırlısıyla bu topik bana ugurlu geldi gercekten iyi ki açmışsın

sağol canım inşallah diğer arkadaşlarada uğurlu gelir de hemencecik hamiş kalırlar
inşallahhhh hepimiz hamişizzzzzz sen gerçi hamişsinde bizde naçizane
dua et olur mu bizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…