Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Cokkkkk uzuldum yaaaa.... Allahim bid aha yasatmasin sans bunuu....

elh cnm daha iyiyim. cok uzulduk ama suan iyiyim. onemli olan bundan sonraki surec simdi. tekrar hemen kalabilirmiyim kalamazmiyim

Doktora gidecekmi sin konus bı güzell öğren bakalım süreçleri ... Tekrar cok gecmis oldun canım yaaaaa.... Bi daha bu duygulari yasatmasin Rabbim sana....

canimm cok gecmis olsunn cok uzuldumm ya seni o kadar iyi anliyorum ki bende yasadim senin yasadigini parca geldi ve olay bitti ama canim nasip hersey saglikli olsun herseyden once canimm rabbim hayirlisini nasip etsin hepimizee onumuzdeki aylarda insallh tekrar hamile kalacaksin ve bu gunleri unutacaksin merak etme peki doktor bisi dedi mi operasyon da gecirmezsin simdi parca geldigine gore...

hoşbuldum teşekkürler bişi sormak istiyorum bu üyeliği arkadaşım almıştı 2 sene önce şimdi kullanmıyor yenisinimi alsam acaba yada eski msjlarını silmek mümkünmü?

canım hiç bilmiyorum eski mesajları silebilir misin diye
kendi hesabını alırsan bence iyi olur
çünkü 2 sene önce arkadaşın kendine ait konular paylaşmıştır falan sen kendine ait al bence

pek sanmiyorum operasyon falan olacagini. cok kucuktu zaten bide parca dustu. ne kadar bekle der onu dusunuyorum simdi. ins 3 ay falan demez

pek sanmiyorum operasyon falan olacagini. cok kucuktu zaten bide parca dustu. ne kadar bekle der onu dusunuyorum simdi. ins 3 ay falan demez

canım geçmiş olsun bence kendini ne zaman iyi hissedersen ozaman başla
bir topikte öyle demiş dr arkadaşa gerçi durum ne bilmiyorum ama elifalp elife bir sor bence

canimm benim de 7.haftada dusmustu 20 gun falan kanamam oldu parca dustu kendiliginden ve bende hic operasyon falan olmadi simdi seninki daha da kucuk bisi olmaz insallh ben hic beklemedim doktorum gerek yok korunmaya dedi sende de oyle olur buyuk ihtimal operasyon gecirirsen genelde korunma veriyorlar.sana belki der sadece 1 ay dinlendir kendini diye merak etme bence...

canım geçmiş olsun bence kendini ne zaman iyi hissedersen ozaman başla
bir topikte öyle demiş dr arkadaşa gerçi durum ne bilmiyorum ama elifalp elife bir sor bence

unutmak icin yeni gun sayimlarina hemen baslamak istiyorum. bundan onceki uzun zaman sonra oldugu icin ne kadar erken baslarsak o kadar iyi.

unutmak icin yeni gun sayimlarina hemen baslamak istiyorum. bundan onceki uzun zaman sonra oldugu icin ne kadar erken baslarsak o kadar iyi.

tabaki de canim sen bilirsin iyisini insallh en kisa zamanda hamile kalirsin tekrar
istersen doktorunla konus takibini yaptirirsin daha kolay olur bu seferr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…