nasil biseymis kiz ooo hic duymadimm biz rast gele yapiyoz valla yaa ciftte girmek gerekirse:26:
Eczanede satiliyo ya yumurtlama günlerini gösteren gebelik testine benzeyen bisiiiiii
Çift günlere gelince catlama çifte olursa bı gun once
Spermin orda olası lazım ya O yüzden... Tekse çift günlerde iliski. Ole okudum
kizzz oldurmee adam lazim olur bakk
Evet bu aralar lazım bana .....dua etsin o
ahbubenkendimi cnm tebrik ederim ins saglikli sihatli kucagina almak nasip olur. kizlar hepnizden Allah razi olsun cok destek oldunuz. iyiki uye olmusum kk ye. malesef aksam parca da geldi. kaybettik bebegimizi. kufur ve dalalet haricinde her halimize elhamdulillah. cok uzulduk belki ama elimizden bisey gelmiyor. hersey Allahtan. Ins bundan sonraki sure bu kadar uzun olmaz ve Rabbim saglikli sihatli gelmesinide nasip eder
Sweeett nasılsın yaaaa(((
Cokkkkk uzuldum yaaaa.... Allahim bid aha yasatmasin sans bunuu....
elh cnm daha iyiyim. cok uzulduk ama suan iyiyim. onemli olan bundan sonraki surec simdi. tekrar hemen kalabilirmiyim kalamazmiyim
canimm cok gecmis olsunn cok uzuldumm ya seni o kadar iyi anliyorum ki bende yasadim senin yasadigini parca geldi ve olay bitti ama canim nasip hersey saglikli olsun herseyden once canimm rabbim hayirlisini nasip etsin hepimizee onumuzdeki aylarda insallh tekrar hamile kalacaksin ve bu gunleri unutacaksin merak etme peki doktor bisi dedi mi operasyon da gecirmezsin simdi parca geldigine gore...ahbubenkendimi cnm tebrik ederim ins saglikli sihatli kucagina almak nasip olur. kizlar hepnizden Allah razi olsun cok destek oldunuz. iyiki uye olmusum kk ye. malesef aksam parca da geldi. kaybettik bebegimizi. kufur ve dalalet haricinde her halimize elhamdulillah. cok uzulduk belki ama elimizden bisey gelmiyor. hersey Allahtan. Ins bundan sonraki sure bu kadar uzun olmaz ve Rabbim saglikli sihatli gelmesinide nasip eder
Eczanede satiliyo ya yumurtlama günlerini gösteren gebelik testine benzeyen bisiiiiii
Çift günlere gelince catlama çifte olursa bı gun once
Spermin orda olası lazım ya O yüzden... Tekse çift günlerde iliski. Ole okudum
kizzz oldurmee adam lazim olur bakk
Evet bu aralar lazım bana .....dua etsin o
himmm anladim canimm amaannn birak bosver bence sen hergun yap oyleyse gerek kalmaz zatenn bu ay olur insallah
canimm cok gecmis olsunn cok uzuldumm ya seni o kadar iyi anliyorum ki bende yasadim senin yasadigini parca geldi ve olay bitti ama canim nasip hersey saglikli olsun herseyden once canimm rabbim hayirlisini nasip etsin hepimizee onumuzdeki aylarda insallh tekrar hamile kalacaksin ve bu gunleri unutacaksin merak etme peki doktor bisi dedi mi operasyon da gecirmezsin simdi parca geldigine gore...
himmm anladim canimm amaannn birak bosver bence sen hergun yap oyleyse gerek kalmaz zatenn bu ay olur insallah
Bende Ole düşünüyorum .... Takip etmicem... Inshallah canimmm hep beraber hep Berber
hoşbuldum teşekkürler bişi sormak istiyorum bu üyeliği arkadaşım almıştı 2 sene önce şimdi kullanmıyor yenisinimi alsam acaba yada eski msjlarını silmek mümkünmü?
canimm cok gecmis olsunn cok uzuldumm ya seni o kadar iyi anliyorum ki bende yasadim senin yasadigini parca geldi ve olay bitti ama canim nasip hersey saglikli olsun herseyden once canimm rabbim hayirlisini nasip etsin hepimizee onumuzdeki aylarda insallh tekrar hamile kalacaksin ve bu gunleri unutacaksin merak etme peki doktor bisi dedi mi operasyon da gecirmezsin simdi parca geldigine gore...
pek sanmiyorum operasyon falan olacagini. cok kucuktu zaten bide parca dustu. ne kadar bekle der onu dusunuyorum simdi. ins 3 ay falan demez
pek sanmiyorum operasyon falan olacagini. cok kucuktu zaten bide parca dustu. ne kadar bekle der onu dusunuyorum simdi. ins 3 ay falan demez
canım geçmiş olsun bence kendini ne zaman iyi hissedersen ozaman başla
bir topikte öyle demiş dr arkadaşa gerçi durum ne bilmiyorum ama elifalp elife bir sor bence
canimm benim de 7.haftada dusmustu 20 gun falan kanamam oldu parca dustu kendiliginden ve bende hic operasyon falan olmadi simdi seninki daha da kucuk bisi olmaz insallh ben hic beklemedim doktorum gerek yok korunmaya dedi sende de oyle olur buyuk ihtimal operasyon gecirirsen genelde korunma veriyorlar.sana belki der sadece 1 ay dinlendir kendini diye merak etme bence...
unutmak icin yeni gun sayimlarina hemen baslamak istiyorum. bundan onceki uzun zaman sonra oldugu icin ne kadar erken baslarsak o kadar iyi.
tabaki de canim sen bilirsin iyisini insallh en kisa zamanda hamile kalirsin tekrar
istersen doktorunla konus takibini yaptirirsin daha kolay olur bu seferr
kizlar bizim bu yumurtalar gunde kac mm buyuyorlar bilen var mi?:26:
kanamam bitince giderim ins. umarim bu sefer daha kolay olur. bekletmez bizi fazla
en kucuk 18 olmasi gerekiyor cnm. snnkiler ne kadar
amin cumlemizin insamin canim insallah rabbim gonlune gore versin insallhh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?