Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

bende ovulasyon testi kullandım çizgiyi görünce üst üste ilişki oldu...
ama iştee tutmayada biliyo galiba... bu sefer gün aşırı denicem bende bide bi sitede çift günlerde çatlıyosan tek günlerde ilkişki yazmış onumu denesem bari :26:
amannn ben bu sefer relax yaaa....
bişey yapmımım takıp etmiyim diyom ama

sağolasın hayalim inşallah şuan bile iyi değilim
Inşallah geçer eşin nasıl canım inşallah iyidirrr

ıyı canım hala evde bastonla donup duruyor etrafımda,,,ama yarın ıse gıdecem dıyor ,,neyse ofıste oturup ızlesın sevgılı elemanlarını bakalım ne yapıcak :))

perım sen bence en muhım gunu kacırdın canım ,,,,ben sahsen gun asırıya karsıyım yok sperm cok yasarmısmıs yumurtaya yetısırmısmıs peehhhh ne malum ha geberdıler kıkıkı bence neyydı adı benahbendekıbumuydu o dogru calısmıs yumos zamanlarında hergunn bencede hergun Yok sperm kalıtelı olucakmıs ,,ya olabılır ama yumurta sonucta cok yasamıyor depoyu hep doldurmalı bence hergun, ıcınde ıyı yuzucu bırı cıkar elbet dıye dusunuyorum

bnede öle düşündüydüm doldurak depoyu diyee...
bencede o gün kaçırdıgım gün.... adamı öldürecem

Bnede öle düşündüydüm doldurak depoyu diyee...
Bencede o gün kaçırdıgım gün.... Adamı öldürecem

neyse kısmet degılmıs demekkı o ay ,,hayırlısı olsun,,,ayyyy benımde sol kasıgım bı batıyorkı bugun oturup kalkınca sormaaa,,,yarına hazırlık yapıyo vucudum galıba adet olucam yaa ufff nıye sadece sag onuda anlamadım ya neyse ,,gebelıgı zaten beklemıyorum gelıp te bıtse bı an once yenıden umudum baslassa ya...doktorum aradı sabah benı kıkıkı arkadas olduk artık ,,,sana tekrar aynı ılacı yazdım gıt eczaneden al dedı ,,bende dedımkı o ılac kıst yapabılıyormus dogrumu dedım ?? Evet dedı ama pco su olanarda yapar daha cok dedı ...ve yanıma gel esın ıcın bıseyler verecem sperm testını yapması ıcın dedı ....bırazdan doktora ugramam lazim

Son düzenleme:

eşin ikna oldumu kiii:26:
belki olur bu ay nerden biliyosun.. adetten sonra hemen olmuştur belki hemen önce çatlamışındır...
kontole gitmeden ilacı alman dogru mu kiii??? ya gebelik varsaa

kızlar nasılsınız bakalım ya geçmişi okuyamadım direk daldım varmı yeni haberler kırmızıları gelenler yada hamiş olanlar

eşin ikna oldumu kiii:26:
belki olur bu ay nerden biliyosun.. adetten sonra hemen olmuştur belki hemen önce çatlamışındır...
kontole gitmeden ilacı alman dogru mu kiii??? ya gebelik varsaa

hayir hayir adet olursam 3 gunu baslicakmisim yine ondan ,,evet esim ikna oldu ,,siseyi ben gidip alicam doktordan birazdan iste ,pazartesi de muhtemelen hasteneye birakicaz .

hayir hayir adet olursam 3 gunu baslicakmisim yine ondan ,,evet esim ikna oldu ,,siseyi ben gidip alicam doktordan birazdan iste ,pazartesi de muhtemelen hasteneye birakicaz .

aman aman iyyii valla süper senin adına sevindim ikna olmuşşş hee süper...
inşallah hiç gerek kalmaz yaa inşallah yarın güzel olur kim bilirrr... olmuştur belki.....
ben inanıyorum ...

hımm okudum canım ama sondaki arkadaşı tanımıyordum hayırlı olsun bebişi inşallah

sizler napıyosunuz bakalım keyfler nasıl

o ahbubenkendimi mi (nirelere atsam mı?)
daha az önce müjdeli haberi verdiii topcice attı kendini yeni yanii
bizde napalım bekliyoz sürecleri.. ben daha adetim.. başlamadımmm....
atraksyonlaraa

Son düzenleme:
hoşbuldum teşekkürler bişi sormak istiyorum bu üyeliği arkadaşım almıştı 2 sene önce şimdi kullanmıyor yenisinimi alsam acaba yada eski msjlarını silmek mümkünmü?

bilmem belkide dr artık söyler ama ben kansızlık diyorum
çünkü iki aydır devamlı ara kanamalarım var
hayırlısı artık en son gittiğimde yumoşlar iyiydi bakalım şimdi nasılll
canimmm gecmiss olsun yumoslarda iyidir canim merak etme hadi hayirlisi canim habersiz birakma bizleri
nasil biseymis kiz ooo hic duymadimm biz rast gele yapiyoz valla yaa ciftte girmek gerekirse:26:
bnede öle düşündüydüm doldurak depoyu diyee...
bencede o gün kaçırdıgım gün.... adamı öldürecem
kizzz oldurmee adam lazim olur bakk

kizzz ne biliyonn yaaa hamileysenn bu kadar umutsuz olma canimm:))
ayyy ne guzel doktorun varmiss senin oyleee yaa ben doktorumun agzindan cimbizla laf aliyorum valla iyi bir doktor biliyorum ama adam biraz zor konusuyor
canimm insallh esinde de bisi cikmazz bende zorla yaptirttirmistim adama allahtan bisi cikmadi normal degerleri...
biraz cekiniyorlar adamlar ne yapsinlarr biz alistik artik her seferinde doktorun onune yatmaya onlar oylemii

ahbubenkendimi cnm tebrik ederim ins saglikli sihatli kucagina almak nasip olur. kizlar hepnizden Allah razi olsun cok destek oldunuz. iyiki uye olmusum kk ye. malesef aksam parca da geldi. kaybettik bebegimizi. kufur ve dalalet haricinde her halimize elhamdulillah. cok uzulduk belki ama elimizden bisey gelmiyor. hersey Allahtan. Ins bundan sonraki sure bu kadar uzun olmaz ve Rabbim saglikli sihatli gelmesinide nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…