- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Senınde bas donmelerın muhım bısey degıldır umarım....cok gecmıs olsun
canım ben 8 aydır istiyodum olmuyodu. bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım ve 14. gün pozitif çıktı 11, 12,14,15,16 günler üst üste ilişki oldu. diğer aylar genelde 1 gün ara veriyodum ama bu ay hergün yaptık kacırmamak için. bi de ilişkiden sora bacaklarımı havaya kaldırdım.
bide hergün bi bardak taze sıkılmış portakal suyu ve bir yumurta yedim kahvaltıda. rahim için c vitamini önemliymiş. yumuratyı da hiç sevmem ama midem bulana bulana hergün yedim. bi de ömer çelakıl çinko kullansın cocugu olmayan demişti tv de. bende aldım çinko ama 15 gün falan kullanmışımdır bıraktım sora onu.
sağolasın hayalim inşallah şuan bile iyi değilim
Inşallah geçer eşin nasıl canım inşallah iyidirrr
sağol canım inşallah diğer arkadaşlarada uğurlu gelir de hemencecik hamiş kalırlar
inşallahhhh hepimiz hamişizzzzzzsen gerçi hamişsinde bizde naçizane
dua et olur mu bizede
bende ovulasyon testi kullandım çizgiyi görünce üst üste ilişki oldu...
Ama iştee tutmayada biliyo galiba... Bu sefer gün aşırı denicem bende bide bi sitede çift günlerde çatlıyosan tek günlerde ilkişki yazmış onumu denesem bari :26:
Amannn ben bu sefer relax yaaa....
Bişey yapmımım takıp etmiyim diyom ama
perım sen bence en muhım gunu kacırdın canım ,,,,ben sahsen gun asırıya karsıyım yok sperm cok yasarmısmıs yumurtaya yetısırmısmıs peehhhh ne malum ha geberdıler kıkıkı bence neyydı adı benahbendekıbumuydu o dogru calısmıs yumos zamanlarında hergunn bencede hergunYok sperm kalıtelı olucakmıs ,,ya olabılır ama yumurta sonucta cok yasamıyor depoyu hep doldurmalı bence hergun, ıcınde ıyı yuzucu bırı cıkar elbet dıye dusunuyorum
Bnede öle düşündüydüm doldurak depoyu diyee...
Bencede o gün kaçırdıgım gün.... Adamı öldürecem
neyse kısmet degılmıs demekkı o ay ,,hayırlısı olsun,,,ayyyy benımde sol kasıgım bı batıyorkı bugun oturup kalkınca sormaaa,,,yarına hazırlık yapıyo vucudum galıba adet olucam yaa ufff nıye sadece sag onuda anlamadım ya neyse ,,gebelıgı zaten beklemıyorum gelıp te bıtse bı an once yenıden umudum baslassa ya...doktorum aradı sabah benı kıkıkı arkadas olduk artık ,,,sana tekrar aynı ılacı yazdım gıt eczaneden al dedı ,,bende dedımkı o ılac kıst yapabılıyormus dogrumu dedım ?? Evet dedı ama pco su olanarda yapar daha cok dedı ...ve yanıma gel esın ıcın bıseyler verecem sperm testını yapması ıcın dedı ....bırazdan doktora ugramam lazim
kızlar nasılsınız bakalım ya geçmişi okuyamadım direk daldım varmı yeni haberler kırmızıları gelenler yada hamiş olanlar
eşin ikna oldumu kiii:26:
belki olur bu ay nerden biliyosun.. adetten sonra hemen olmuştur belki hemen önce çatlamışındır...
kontole gitmeden ilacı alman dogru mu kiii??? ya gebelik varsaa
amanda amannn topicimizin yeni hamişii gelmişş:)))))
başta listede hamişler varrr:118:
hayir hayir adet olursam 3 gunu baslicakmisim yine ondan ,,evet esim ikna oldu ,,siseyi ben gidip alicam doktordan birazdan iste ,pazartesi de muhtemelen hasteneye birakicaz .
hımm okudum canım ama sondaki arkadaşı tanımıyordum hayırlı olsun bebişi inşallah
sizler napıyosunuz bakalım keyfler nasıl
canimmm gecmiss olsun yumoslarda iyidir canim merak etme hadi hayirlisi canim habersiz birakma bizleribilmem belkide dr artık söyler ama ben kansızlık diyorum
çünkü iki aydır devamlı ara kanamalarım var
hayırlısı artık en son gittiğimde yumoşlar iyiydi bakalım şimdi nasılll
nasil biseymis kiz ooo hic duymadimm biz rast gele yapiyoz valla yaa ciftte girmek gerekirse:26:bende ovulasyon testi kullandım çizgiyi görünce üst üste ilişki oldu...
ama iştee tutmayada biliyo galiba... bu sefer gün aşırı denicem bende bide bi sitede çift günlerde çatlıyosan tek günlerde ilkişki yazmış onumu denesem bari :26:
amannn ben bu sefer relax yaaa....
bişey yapmımım takıp etmiyim diyom ama
bnede öle düşündüydüm doldurak depoyu diyee...
bencede o gün kaçırdıgım gün.... adamı öldürecem
neyse kısmet degılmıs demekkı o ay ,,hayırlısı olsun,,,ayyyy benımde sol kasıgım bı batıyorkı bugun oturup kalkınca sormaaa,,,yarına hazırlık yapıyo vucudum galıba adet olucam yaa ufff nıye sadece sag onuda anlamadım ya neyse ,,gebelıgı zaten beklemıyorum gelıp te bıtse bı an once yenıden umudum baslassa ya...doktorum aradı sabah benı kıkıkı arkadas olduk artık ,,,sana tekrar aynı ılacı yazdım gıt eczaneden al dedı ,,bende dedımkı o ılac kıst yapabılıyormus dogrumu dedım ?? Evet dedı ama pco su olanarda yapar daha cok dedı ...ve yanıma gel esın ıcın bıseyler verecem sperm testını yapması ıcın dedı ....bırazdan doktora ugramam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?