ole teselli buluyoruz zaten
ay cnm ins yaa
cnm buralardayim acik kalmis sayfam
ole teselli buluyoruz zaten
ay cnm ins yaa
cnm buralardayim acik kalmis sayfam
elh cnm iyi olmaya calisiyorum. agrim var iste bide yanma var . antibiyotik verdi doktor onu kullancam. bir ay ara ver dedi. 2. adetinde ara dedi. hayirlis aartik
aman oynamasın böle bile korkunçç chucky ye benzetim ben
evet cnm ole dedi doktor ama ben beklemesem mi diorum. yazda buralardayiz. tasinicaz baska bi yere ayin sonunda. onla oyalanirim artik. sonra esimin kardesi gelecek buraya. onu gezdiririz biraz
nasılsın bebiş istiyomusun sende bat ın varmı... yoksa sohbet için mi:)))
canim benimm neler hissetiyini o kadar iyi biliyorumki.ben 2 dusuk yasadim.ikiside kucukdu.biri 6 biri de 9 hafta.ALLAH sana bir daha yasatmasin.ama artik unuttum o gunleri.sende unutucaksin insallah.yeni bir bebis gelecek kollarina.ALLAHA sukur ettim ben hep iyiki buyuk deyillerdi.yoksa o daha aci verirdi
doktoruna sordun mı peki bekletmesem ne olur diye sakıncalarını felan... konuşsan net bişekilde...
taşınmak bak güzeldir... zordur ama keyiflidirr...
perim kusura bakma lutfen ama bence senin avatarin daha kotu korkunccc....ocu gibi bee su gozlere bak ayyyy
doktoruna sordun mı peki bekletmesem ne olur diye sakıncalarını felan... konuşsan net bişekilde...
taşınmak bak güzeldir... zordur ama keyiflidirr...
ben 20 yaşındayım 4 yıkık evliyim ve bebek istedik olmadı tedavi olduk olmadı aşılama yaptık olmadı hepsini bıraktım 6 ay sonra normal yolda hamile kaldım şimdi 3.1 haftalık hamileyim ve allah olmayın her kese nasip etsin :)
ben 20 yaşındayım 4 yıkık evliyim ve bebek istedik olmadı tedavi olduk olmadı aşılama yaptık olmadı hepsini bıraktım 6 ay sonra normal yolda hamile kaldım şimdi 3.1 haftalık hamileyim ve allah olmayın her kese nasip etsin :)
amanınnn ne güzellll Allah kucağına almayı nasip etsinnnnnnnnnnnnn :))))))
cnm doktorla konusmuyorum zaten hemsire ario beni onla konusuyorum. ya bizim 20 ay sonra oldu yaa ondan hemen korunmasamda olucana ihtimal vermiorum. oyuzden korunmasa mi diorum zaten
amanınnn ne güzellll Allah kucağına almayı nasip etsinnnnnnnnnnnnn :))))))
yazdı birileri okudum unutummm.. oluyomuş zaten sıkıntıda olmuyomuşş galibaa.....
sende benim gibi erken evlendin........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?