selamlar.nasilsiniz?gecmisi okuyamadim.sweet nasil oldu?bercesteden haber varmi?yeni haberler falan
bercesteden haber yok :26:(((((
sweetle konuşamadım bende yeni girdim
hmmmm.sen nasilsin canim.ne var ne yok.
yahşiiyimmmm:)))))
sen nasılsın naptın ...
5inde olmam gerekiodu 3 gun gecti bugun yaptım. canım bende hep kendim de belirti arıyodum biliyosun. reglime 4 5 gün kala sağ kasığımda böyle pıt pıt diye bişey vuruomuş gibi cok hafif batmalar olmaya basladı. arada bi oluyodu. agzımın kenarı acayip bi şekilde kurudu.gögüslerim cok şiş ve agrıyodu üstüne yatamıyodum dokunamıyodum bile. ayaklarım çok üşüodu buz gibi akioluyodu ama sıcak basmaları oluyodu birden. ben hep yerleşme kanaması bekliodum hiç olmadı. inşallah iyice tutunmuştur sağlıklıdır bebişim.akıntım normal herzamanki gibiydi fazlalaşmadı.
kızlaaar ikinizi de tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişlerinizi.. Allah bize de nasip eder inşallah..Kizlarrrr hamileyiimmmmmmm normalde pazartesi kan aldiracaktim arkadaslar kolumdan tutup beni bugun goturduler sonuc positif rabbim dileyen herkese versin
amin cnm ins kimseye yasatmasin. 21 ay sonra bir haftaligina sevindik iste. ama Allahtan buyuk degildi kalp atisini falan gordukten sonra olsaydi cok daha kotu olurduk
slm hanımlar ben size yeni geliyorum yani katıla bilirmiyim size :)
kendimi yataga attim size yaziyorum.bu gun cok yoruldum.penceleri sildim perdeleri yika as...........kizimda sagolsun iyice dagittisanki sabah toplanmis ev diyil.savas alani gibi.ama yapamiycam artik
bu seferr gidiyommm cokk uykum geldii gorusuruzzz
iyi geceler.tatli ruyalar
nazlma kısss değiştir şu avatari chucky gibiiiii...
kiz bu avatar oynuyordu.oynatamadim ben
ole teselli buluyoruz zatenÂmin canım her seyin hayırlısı
canim herseyin hayirlisi olsunnn biraz kendini dinlendirmen iyi olur canimm insallh ilk calismanda kalirsin canim hamileee
bercesteden haber yok :26:(((((
sweetle konuşamadım bende yeni girdim
aman oynamasın böle bile korkunçç chucky ye benzetim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?