Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

bercestee girmedi canlarimm haber yok herhalde artik yarin girer...
swett arkadasimiz da antibiyotik kullanip 1 ay kendini dinlendirecemisss doktoru oyle demiss..

yahşiiyimmmm:)))))
sen nasılsın naptın ...

kendimi yataga attim size yaziyorum.bu gun cok yoruldum.penceleri sildim perdeleri yika as...........kizimda sagolsun iyice dagittisanki sabah toplanmis ev diyil.savas alani gibi.ama yapamiycam artik

Kizlarrrr hamileyiimmmmmmm normalde pazartesi kan aldiracaktim arkadaslar kolumdan tutup beni bugun goturduler sonuc positif rabbim dileyen herkese versin
kızlaaar ikinizi de tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişlerinizi.. Allah bize de nasip eder inşallah.. bu topicten baya hamile kalan var baya bereketliyiz yani maşallah

amin cnm ins kimseye yasatmasin. 21 ay sonra bir haftaligina sevindik iste. ama Allahtan buyuk degildi kalp atisini falan gordukten sonra olsaydi cok daha kotu olurduk

canım çok üzüldüm inan geçmiş olsun inşallah tez vakitte tekrar hamile kalırsın

kendimi yataga attim size yaziyorum.bu gun cok yoruldum.penceleri sildim perdeleri yika as...........kizimda sagolsun iyice dagittisanki sabah toplanmis ev diyil.savas alani gibi.ama yapamiycam artik

bende yarın temizlicem cam pencere olayınaaa. girmem lazımmm yaaa uf çok üşeniyommm... ama yapmam lazımmm

ben de geldim tüm geçmişi okudum çoook uykum geldi ben giderrrrrrr iyi gecelercanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…