eveettt hep oyle derler bende gecer diye seviniyordumm yalanmiymissdogumun normal dogummuydu?:44:
eveettt hep oyle derler bende gecer diye seviniyordumm yalanmiymissdogumun normal dogummuydu?:44:
Kızlar bu kk ne demek ben anlamadımda
Kızlar bu kk ne demek ben anlamadımda
evet canim normal ,,burda sezaryan yasak ,,mecbur kalmadiklari surece yapmiyorlar
himmm anladimm canimm belkide sen usuttun ondandir agrinn ama belkide sen hamilesindir ondanda olabiliiiiirrr
Evet oyle bilinir dogruda benim ablam bekarken çok sancılı gecirirdi şimdi hissetmiyor bile benimde çok sancılı gecer bende doğursaydım belki benimde sancım olmaz bende kurtulurum sancıdan
evet aslinda dogru ben kendimi duvardan duvara vurudum inanki ,,simdi de var kivranirim ama ozamanki kadar degil tabi ,,ama hep tende gecmedi malesef ,,demek bi dogum daha etmem lazim
Evet oyle bilinir dogruda benim ablam bekarken çok sancılı gecirirdi şimdi hissetmiyor bile benimde çok sancılı gecer bende doğursaydım belki benimde sancım olmaz bende kurtulurum sancıdan
evet aslinda dogru ben kendimi duvardan duvara vurudum inanki ,,simdi de var kivranirim ama ozamanki kadar degil tabi ,,ama hep tende gecmedi malesef ,,demek bi dogum daha etmem lazim
Hadi hep birlikte hamile kalalım dogum yapıp sancıdan kurtulalım
Sana mesaj attım gecmısı okuyormusun canım ,,,nasılsın ıyımısın hıc konusmuyorsun??
elh cnm iyi olmaya calisiyorum. agrim var iste bide yanma var . antibiyotik verdi doktor onu kullancam. bir ay ara ver dedi. 2. adetinde ara dedi. hayirlis aartik
elh cnm iyi olmaya calisiyorum. agrim var iste bide yanma var . antibiyotik verdi doktor onu kullancam. bir ay ara ver dedi. 2. adetinde ara dedi. hayirlis aartik
bu neya deminden beri kac mesaj yazdim gitmedi ,,,ne bakimmis ikide bir anlamadim,,,buralari kim kirletiyoo boyle ??
kesin perimdir pasakli ,,kiki
ne istiyonuz lennn ben barteke kiyamam haa perimin fali olsaydi bakardim rahatlikla simdi alinir malinir basima dert olur kikikikiiki
hem ben pahaliya mal olurum hem madiii hem maneviiikikiki polon parasida kabul etmem ya dolar ya euro
en iyisi perim baksin ,,o ucuza hatta belese bakar
hiç önemi yok tatlım ne zaman istersen bakabilirim ben falda komsumun bebeğinin kız olduğunu bile bilmiştim çok şasırmıslardı insaallah Allah ım seni hepiyiliklerle iyi insanlarla karsılastırsın ama sen bi evinde kur'an okut nazar var evinde ben nazardan çok korkarım
oleyy..kız bunu söyledin şimdi seni resim yağmuruna tutarımm hee bayadır da fal baktırmadım çok doluyum valla
BENDE IKIZ DEDILERMI GOZUM KORKARDI AMA 1 SENE DOLUNCA BEBIS ISI BU KADAR ZOR OLDUGUNU GORUNCEEE COK ISTEKLI OLDUM ,,YASIM 30 BENIMDE 1 TANE KIZIM VAR ,,SENIN DURUM YANI CANIM
canim onu bana perimm dedi bir test varmis yumurtlama gunlerini gosteren mi ne tek gunlerde gosterirse ciftte iliski oluyormus cift gunlerde ise tek gunde iliski mi oluyormus nee o da bir topikte okumuss bizde bos verdikk perimm relaks takilacak bu ayyy
evert eczanede satılan ovulasyon testi sen bilmiyom dedin yaa...
yumurtlayacagın 26 36 saat önce gösteriyoo... o ayrıııııı ogebelik testi ğibi...
yalnız ilişki tek çift kısmını başka yerde okudum...
eğer 12 sinde yani çift günde yumurtluyosan 11. ve 13... 15 gibi
yok 13 de ise yani tek günlerde 12. 14.16 giibi.... çift günlerde ilişki yazıyoduu
sensin pasaklıserseriii seniii
para gözmüyüm sen gibi bennn tabii beleşş bakarım...
ayyy bende istiyom:118:
evert eczanede satılan ovulasyon testi sen bilmiyom dedin yaa...
yumurtlayacagın 26 36 saat önce gösteriyoo... o ayrıııııı ogebelik testi ğibi...
yalnız ilişki tek çift kısmını başka yerde okudum...
eğer 12 sinde yani çift günde yumurtluyosan 11. ve 13... 15 gibi
yok 13 de ise yani tek günlerde 12. 14.16 giibi.... çift günlerde ilişki yazıyoduu
canimm bilmiyorumm zatenn senin anlattigin kadariyla anlatmaya calistim sadece
bunu da sonucta oyle ovulaasyon testi gibi eczaneden almiyon mu?:26:
sanirsam ben corbaa ettimm neyse bosver
canimm bilmiyorumm zatenn senin anlattigin kadariyla anlatmaya calistim sadece
bunu da sonucta oyle ovulaasyon testi gibi eczaneden almiyon mu?:26:
sanirsam ben corbaa ettimm neyse bosver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?