Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

eveettt hep oyle derler bende gecer diye seviniyordumm yalanmiymiss dogumun normal dogummuydu?:44:

Evet oyle bilinir dogruda benim ablam bekarken çok sancılı gecirirdi şimdi hissetmiyor bile benimde çok sancılı gecer bende doğursaydım belki benimde sancım olmaz bende kurtulurum sancıdan

Evet oyle bilinir dogruda benim ablam bekarken çok sancılı gecirirdi şimdi hissetmiyor bile benimde çok sancılı gecer bende doğursaydım belki benimde sancım olmaz bende kurtulurum sancıdan

evet aslinda dogru ben kendimi duvardan duvara vurudum inanki ,,simdi de var kivranirim ama ozamanki kadar degil tabi ,,ama hep tende gecmedi malesef ,,demek bi dogum daha etmem lazim

evet aslinda dogru ben kendimi duvardan duvara vurudum inanki ,,simdi de var kivranirim ama ozamanki kadar degil tabi ,,ama hep tende gecmedi malesef ,,demek bi dogum daha etmem lazim

Hadi hep birlikte hamile kalalım dogum yapıp sancıdan kurtulalım

kisden kisye degisiyor canim belkideee benim annemde normal dogum yapmis ama agrisinin oldugunu bilirim benn bazi kisilerde gectigini soylerler

heehh iste sen dogur bak biseycikler kalmaz kesinnmaclara iyi hazirlan canim

elh cnm iyi olmaya calisiyorum. agrim var iste bide yanma var . antibiyotik verdi doktor onu kullancam. bir ay ara ver dedi. 2. adetinde ara dedi. hayirlis aartik

canim herseyin hayirlisi olsunnn biraz kendini dinlendirmen iyi olur canimm insallh ilk calismanda kalirsin canim hamileee

bu neya deminden beri kac mesaj yazdim gitmedi ,,,ne bakimmis ikide bir anlamadim,,,buralari kim kirletiyoo boyle ??
kesin perimdir pasakli ,,kiki

sensin pasaklı serseriii seniii

para gözmüyüm sen gibi bennn tabii beleşş bakarım...

oleyy..kız bunu söyledin şimdi seni resim yağmuruna tutarımm hee bayadır da fal baktırmadım çok doluyum valla

ayyy bende istiyom :118:

kizlar ben kactim herkese hayirli geceler yarin 11de randevum varr insallah buyumustur yumoslarimm
hadi optum hepiniziii:80:

selamlar.nasilsiniz?gecmisi okuyamadim.sweet nasil oldu?bercesteden haber varmi?yeni haberler falan

canimm bilmiyorumm zatenn senin anlattigin kadariyla anlatmaya calistim sadece
bunu da sonucta oyle ovulaasyon testi gibi eczaneden almiyon mu?:26:
sanirsam ben corbaa ettimm neyse bosver

evet çok karıştıı....
ovulasyon testi ayrııı ezcanede satılan...

okuduğunm tek çiftr günleriiii...iste nette buluyosunya yumurtlamanı(hesaplama günlerini) ona göre ilişkiye girmek le ilgiliydii..
neyseee hadi öptümmmmmm sen işine bak canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…