artık kimse geçmmişi okumuyo farkettim kikiii yaz anasını satimm
kikikii evet bencede....banada o pozisyon sacma geldi ,,dikatimi cekti ,,denemek lazim kikikiki
benim cikmam lazim canim
sweettt napıyon tatlım saat kaç orda...
bakalim uyku tutmazsa gelirim yine belki kikikiii ,,bak komsularda geldi sweet bebegimsin hosgelddiniz,,,
İşte resimli gebe kalma pozisyonları…
Uzmanlar, spermin vajina içinde en uzun süre kaldığı pozisyonların hamile kalmak için en uygun pozisyonlar olduğunu belirtiyor. Ayrıca kadınların da cinsel ilişki sonrası alacakları önlemlerle gebe kalma olasılığını artırabilirler…
Misyoner pozisyonunda (erkeğin üstte olduğu) ilişki sırasında ve sonrasında 1 saat süre ile belinizin altına yastık koyarak rahim ağzınızın spermleri daha kolay ve daha uzun süre ile tutmasını sağlarsınız. Fakat yastığın aşırı kalın olmaması gerekmektedir.
Diz dirsek pozisyonundaki beraberlik hamile kalmak için en uygun şekildir. Bu şekildeki bir beraberlikten sonra da sırt üstü yatarken belinizin altına 1 saat süre ile uygun kalınlıkta bir yastık koyun. Ayakta, oturarak veya kadının üstte olduğu pozisyonlar spermin vajina dışına akışını hızlandırdığı için gebe kalmak için uygun şekiller değildirler.
En alışılmış pozisyon; erkeğin üstte, kadınla yüz yüze olduğu pozisyondur. Kadınların çoğu bu pozisyonu yeğler. Bir çift, birleşmeye bu pozisyonla başlayabilir; erkeğin orgazmını geciktirmek amacıyla, birleşme sırasında pozisyon değiştirebilir ve daha sonra birlikte orgazm için en uygun pozisyon olan misyoner pozisyona dönülerek birleşmeye son verilebilir.
İlişki sonrası dikkat edilmesi gerekenler
Eğer ilişki sonrası kadın hemen ayağa kalkarsa fazla miktarda meni dışarıya kaçacaktır. Spermler rahim ağzına ulaşacak yeterli zaman bulamadıkları için bu durum gebelik elde edilmesi açısından önemlidir. Gebe kalmak isteyen bir kadın ilişkiden hemen sonra ayağa kalkıp idrar yapmaya ya da yıkanmaya gitmemelidir. İdeal olan kalçalarının altına bir yastık koyarak 20-30 dakika kadar yatmasıdır. Erkek de meni kaçağını azaltmak için birkaç dakika kadar kendini geri çekmemelidir.
Vajina dışarıdan kulanılan herhangi bir maddeye gereksinim duymadan kendi kendini temizleyebilen ve uygun ortamını yaratan bir organdır. Adet kanaması ve ilişki sonrasında dahi vajina sağlıklı kalabilmek için kendi önlemini alır.(Eğer ilişkiden sonra kötü bir koku duyuluyor ise bu enfeksiyonun belirtisi olabilir ve doktor kontrolü gerekir).
Sadece gebelik isteyenlerde değil hiçbir kadında vajinal duş önerilmez.İlşiki öncesi yapılan duş vajen pH’ını değiştireceğinden gebelik şansını olumsuz yönde etkiler. Spermin yaşama şansı tehlikeye girer, ilişkiden hemen sonra yapılan duş ise spermleri ortamdan uzaklaştıracağından, şansı azaltır. Ayrıca duş, bakterileri kadın üreme sistemi içinde yukarılara doğru zorlayarak enfeksiyon ve dolayısı ile infertilite şansını arttırır.
Özet
- Gebe kalmayı planladığızda 3 ay öncesinden korunmayı bırakın
- Gebe kalmak için en uygun zamanda gün aşırı ilişkide bulunun
- Gebelik için uygun dönemdeki ilk ilişkiden önce ve iki ilişki arasında erkeğin 48 saat boşalmamasının ideal olduğunu unutmayın
- Sabah erken saatte ilişkide bulunun
- Kayganlaştırıcı kullanmayın
- Hiçbir zaman vajinal duş yapmayın
- Vajinanın doğal duruşunu sağlayan gebelik için uygun pozisyonları tercih edin
- Alternatif seks yöntemlerinden uzak durun
- Su altında ilişkide bulunmayın.
kızlaaaaarrrr.selamlaaaarrrr.gününüz aydın olsun.nasılsınız baklım.ben bugün nöbetçiyim maleseffffhem de 24 saat boyunca. ayyyy test için son 5 gün valla çatlayacam meraktan. dua edin lütfen bu ay benim için çok önemli.
herkes bütün gece burdaymış döktürmüşler canım öpğleden önce gelemezler topiğe kolay gelsin sana canım.. inşallah bebişin seninledir
gnuayyyddinnnnn hicte degil bak gecedenim ben ama yinede erken kalktim pehhhh
dün çok yorgundum anca geçmişi okuyabildim pek yazamadım canlar ama iyisiniz geçmişi okuyunca enerjik ve iyi olduğunuzu gördüm ne güzel
dün karneleri verdik bi öğrencim bana mektup yazmış okurken tutamadım kendimi ağladım..ne yazmış biliyo musunuz? sizden çok iyi bi anne olur kızınız olursa adını .... koyun onu da okutun öğretmen yapın sizin gibi olsun demiş.. çocuğun içine mi doğdu ki annelik olayını hiç konuşmamıştım sınıfta sizden çok iyi bi anne olur demiş canımın içi yaaa off duygulandım bak gene..
ahaha ne çabuk çok enerjik gördüm senivay be böyle insanlar hep idolüm annem de böle
kızlar ben saat 7 den beri burdayım
gece enejimiz fazla ust duzeydeydi sankikikikikii ,,,ooooo tr de karneler verildi demek ne guzel...
baksana icine dogmus demekki ogrencinizin,,,,,,,,,hele kucagina aldiginda varya ayyyy istesende istemesende huyun suyun degisip cocugunun etrafinda pervane oluyorsun ,,,dunyada herseyden once o ilk planda oluyo herzaman icin......
butun anneler melektir ,,,,bosuna demezler,, bende inaniyorumki sana annelik coook yakisacak ogretmen hanim:)))
günaydınn teyzoşlaarrrr :))) dün doktora gittim ilk kontrolümü oldum beta-hcg 10018 çıktı :) 5 haftalık olduğu kesinleşti... kesesini de gördükk :)) Allahıma şükürler olsunnn :)))))))6 tüp kan daha verdim gebelik rutinleri yapılcakmış kan değerlerine bakılıcakmışşş haftaya tekrar çağırdı inşallah bebişi de görebiliriimm :)) çook güzel bi duyguymuş yaaa Allahım hepinize nasip etsinn :)))
günaydınn teyzoşlaarrrr :))) dün doktora gittim ilk kontrolümü oldum beta-hcg 10018 çıktı :) 5 haftalık olduğu kesinleşti... Kesesini de gördükk :)) allahıma şükürler olsunnn :)))))))6 tüp kan daha verdim gebelik rutinleri yapılcakmış kan değerlerine bakılıcakmışşş haftaya tekrar çağırdı inşallah bebişi de görebiliriimm :)) çook güzel bi duyguymuş yaaa allahım hepinize nasip etsinn :))) [/quote
COK SEVINDIM ,,DARISI BIZLERE ARTTIK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?