Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kikikii evet bencede....banada o pozisyon sacma geldi ,,dikatimi cekti ,,denemek lazim kikikiki

benim cikmam lazim canim

onceden doldurduk diye sayfayı çekiniyodummm... :)))
bende yatıcam kikimmm
bu arada bana da saçma geldiii
iyiii uykularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sweettt napıyon tatlım saat kaç orda...

bakalim uyku tutmazsa gelirim yine belki kikikiii ,,bak komsularda geldi sweet bebegimsin hosgelddiniz,,,

aay kizlar kusura bakmayin. gecmisi okuyodum bitiremeden esim geldi ciktik disari. biraz kafa dagitayim demistim arkadasta ama kalamadim orda da. sikinti var icimde. kimseyi istemiom etrafimda. ins cabucak gecsin zaman ben normale doneyim

tatlım yaaa bunları neden daha önce koymadın bende denerdim hiç denemediğim bi pozisyon varmıs orda :) belki o sekildehamiş olurdum niden geç koydun bunları AŞK OLSUN
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

kızlaaaaarrrr.selamlaaaarrrr.gününüz aydın olsun.nasılsınız baklım.ben bugün nöbetçiyim maleseffff hem de 24 saat boyunca. ayyyy test için son 5 gün valla çatlayacam meraktan. dua edin lütfen bu ay benim için çok önemli.

herkes bütün gece burdaymış döktürmüşler canım öpğleden önce gelemezler topiğe kolay gelsin sana canım.. inşallah bebişin seninledir

dün çok yorgundum anca geçmişi okuyabildim pek yazamadım canlar ama iyisiniz geçmişi okuyunca enerjik ve iyi olduğunuzu gördüm ne güzel

dün karneleri verdik bi öğrencim bana mektup yazmış okurken tutamadım kendimi ağladım.. ne yazmış biliyo musunuz? sizden çok iyi bi anne olur kızınız olursa adını .... koyun onu da okutun öğretmen yapın sizin gibi olsun demiş.. çocuğun içine mi doğdu ki annelik olayını hiç konuşmamıştım sınıfta sizden çok iyi bi anne olur demiş canımın içi yaaa off duygulandım bak gene..

gece enejimiz fazla ust duzeydeydi sanki kikikikii ,,,ooooo tr de karneler verildi demek ne guzel...

baksana icine dogmus demekki ogrencinizin,,,,,,,,,hele kucagina aldiginda varya ayyyy istesende istemesende huyun suyun degisip cocugunun etrafinda pervane oluyorsun ,,,dunyada herseyden once o ilk planda oluyo herzaman icin......

butun anneler melektir ,,,,bosuna demezler,, bende inaniyorumki sana annelik coook yakisacak ogretmen hanim:)))

Son düzenleme:

saol canım yaa o günleri bi görsek inşallah allah bana bu mucizeyi nasip eder ben de anne olurum inşallah bu topikteki herkesin güzel haberlerini alırız inşallah bu topik çok sıcak insanlar çok samimi ve zaten yansıyo çoğu kişinin hamilelik haberini aldık almaya da devam edicez inşallah..

:26:kizlar sabah atesimi olctum ,,35,7 ,,acaba yarinmi adet olucam ,:26:,,,kirmizilar sabah tesrif etmediler,,,,,:26:ama yarin da olabiliri yaa cunki ben bu ay ilk kez 1 gun erken adet olmustum,,e eski duzenini bulmak icin yarindir gelicektir belki:26:

belki sonrada gelebilir ,her an olucakmisim gibiyimki :26::26: ayyyyyyyy ben yumos donemi calismadimki ne soru sorup duruyorumki kikikikikikiiik YOK YOK UMIT YOK YOK YOK UMITTT YOK KIKI

günaydınn teyzoşlaarrrr :))) dün doktora gittim ilk kontrolümü oldum beta-hcg 10018 çıktı :) 5 haftalık olduğu kesinleşti... kesesini de gördükk :)) Allahıma şükürler olsunnn :))))))) 6 tüp kan daha verdim gebelik rutinleri yapılcakmış kan değerlerine bakılıcakmışşş haftaya tekrar çağırdı inşallah bebişi de görebiliriimm :)) çook güzel bi duyguymuş yaaa Allahım hepinize nasip etsinn :)))

ayy canım çok sevindim ne güzel eminim muhteşem bir duygudur Allah bize de nasip eder inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…