bizde tam cikiyorduk ,,sen baya erken geldin yakikikik
bizde tam cikiyorduk ,,sen baya erken geldin yaKikikik
ama daha saliya coooook vardiii sura cok uzun oluyor esim icin de iyi olmazdi diye dusunduk 5 6 gun mu ne oluyor iliskiye girmeme suresiii
ne utandiriyon adamiii beeeeeeee
durun nereye cıkyorsnz ya daha kavhe bilem icmedik
yaparken utanmiyoda kiiii kikikiiNe cok uzun sureymis o oyle Bari yapmisken veridigim onerileri uygula ,,,sayfa 515 dekileri oku kikikiii
Evde değildim yeni geldim nasılsın adet oldun mu?
Kız kahve dedinde faldan anlar mısın resim ekliycem yorum yapin
515 deki leri bende okuyam lazım olur belkim
yaparken utanmiyoda kiiii kikikiine cok uzun sureymis o oyle bari yapmisken veridigim onerileri uygula ,,,sayfa 515 dekileri oku kikikiii
[ımg]http://birkadinfenomeni.com/wp-content/uploads/2010/02/hamile-kalmak-icin-en-uygun-pozisyonlar.jpg[/ımg]işte resimli gebe kalma pozisyonları…
uzmanlar, spermin vajina içinde en uzun süre kaldığı pozisyonların hamile kalmak için en uygun pozisyonlar olduğunu belirtiyor. Ayrıca kadınların da cinsel ilişki sonrası alacakları önlemlerle gebe kalma olasılığını artırabilirler…
misyoner pozisyonunda (erkeğin üstte olduğu) ilişki sırasında ve sonrasında 1 saat süre ile belinizin altına yastık koyarak rahim ağzınızın spermleri daha kolay ve daha uzun süre ile tutmasını sağlarsınız. Fakat yastığın aşırı kalın olmaması gerekmektedir.
[ımg]http://birkadinfenomeni.com/wp-content/uploads/2010/02/hamile-kalmak-icin-en-uygun-pozisyonlar1.jpg[/ımg]diz dirsek pozisyonundaki beraberlik hamile kalmak için en uygun şekildir. Bu şekildeki bir beraberlikten sonra da sırt üstü yatarken belinizin altına 1 saat süre ile uygun kalınlıkta bir yastık koyun. Ayakta, oturarak veya kadının üstte olduğu pozisyonlar spermin vajina dışına akışını hızlandırdığı için gebe kalmak için uygun şekiller değildirler.
[ımg]http://birkadinfenomeni.com/wp-content/uploads/2010/02/hamile-kalmak-icin-en-uygun-pozisyonlar-2.jpg[/ımg]
en alışılmış pozisyon; erkeğin üstte, kadınla yüz yüze olduğu pozisyondur. Kadınların çoğu bu pozisyonu yeğler. Bir çift, birleşmeye bu pozisyonla başlayabilir; erkeğin orgazmını geciktirmek amacıyla, birleşme sırasında pozisyon değiştirebilir ve daha sonra birlikte orgazm için en uygun pozisyon olan misyoner pozisyona dönülerek birleşmeye son verilebilir.
ilişki sonrası dikkat edilmesi gerekenler
eğer ilişki sonrası kadın hemen ayağa kalkarsa fazla miktarda meni dışarıya kaçacaktır. Spermler rahim ağzına ulaşacak yeterli zaman bulamadıkları için bu durum gebelik elde edilmesi açısından önemlidir. Gebe kalmak isteyen bir kadın ilişkiden hemen sonra ayağa kalkıp idrar yapmaya ya da yıkanmaya gitmemelidir. Ideal olan kalçalarının altına bir yastık koyarak 20-30 dakika kadar yatmasıdır. Erkek de meni kaçağını azaltmak için birkaç dakika kadar kendini geri çekmemelidir.
vajina dışarıdan kulanılan herhangi bir maddeye gereksinim duymadan kendi kendini temizleyebilen ve uygun ortamını yaratan bir organdır. Adet kanaması ve ilişki sonrasında dahi vajina sağlıklı kalabilmek için kendi önlemini alır.(eğer ilişkiden sonra kötü bir koku duyuluyor ise bu enfeksiyonun belirtisi olabilir ve doktor kontrolü gerekir).
sadece gebelik isteyenlerde değil hiçbir kadında vajinal duş önerilmez.ilşiki öncesi yapılan duş vajen ph’ını değiştireceğinden gebelik şansını olumsuz yönde etkiler. Spermin yaşama şansı tehlikeye girer, ilişkiden hemen sonra yapılan duş ise spermleri ortamdan uzaklaştıracağından, şansı azaltır. Ayrıca duş, bakterileri kadın üreme sistemi içinde yukarılara doğru zorlayarak enfeksiyon ve dolayısı ile infertilite şansını arttırır.
özet
- gebe kalmayı planladığızda 3 ay öncesinden korunmayı bırakın
- gebe kalmak için en uygun zamanda gün aşırı ilişkide bulunun
- gebelik için uygun dönemdeki ilk ilişkiden önce ve iki ilişki arasında erkeğin 48 saat boşalmamasının ideal olduğunu unutmayın
- sabah erken saatte ilişkide bulunun
- kayganlaştırıcı kullanmayın
- hiçbir zaman vajinal duş yapmayın
- vajinanın doğal duruşunu sağlayan gebelik için uygun pozisyonları tercih edin
- alternatif seks yöntemlerinden uzak durun
- su altında ilişkide bulunmayın.
ayyyyy bartek dunden beri falda fal falda falllyokmu bu garibimi bi rahatlacak falci ???
herkeze yaricak anam oku
kahveee miiiiiiiiiii
Kahve icersem uyuyamam simdik uyuyamazsam da adami rahat birakamam ama doktorr saliya kadar yasakk dedii
Bende biraz fazla acildim sanirsammm
Birazcık gülerek okduum ama olsun yararlı bilgiler aklımızda bulunsun lazım olur Burayada taşıdımki yeni katılan arkdaşlarda faydalansın
ayyyyy bartek dunden beri falda fal falda falllyokmu bu garibimi bi rahatlacak falci ???
herkeze yaricak anam oku
kız bu hareketlilik nerden geilyr azcık banada yolla bana lazım biraz da
annnaaa pozisyonlar niye kayib oldu kizzzz
kız bu hareketlilik nerden geilyr azcık banada yolla bana lazım biraz da
ayyyyyyy benimmm alt katimda bir nonos oturuyorr kisssss
falci hemideeeee
Yasamim bu sendeki adamı rahat bırakmaycak olan huydan azcık banada gönder var mı şöyle bana canlılık vercek önerilerinz
vallahi banada lazim sirri ne bunun :26:hararetli kiz
haa bartek ekle canim resmi simdi ,,bak bende merak ettim senin fali simdi ,,,yasamim gelmezmi bakmaya o:26:??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?