Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

slm kizlar yeni girebildim nete
bugun gittim doktoraa 16x15 olmus yumosumm oteki gelismemis 8mm pazartesi ogleden once vurduracam ignemi sonra sali da calismalara basliyoruzz
doktor saliya kadar iliski yasak dedi nedense ama biz biraz yaramazlik yaptik bugun
sorun olmaz sanirimm diil mi?

hadi hayırlısı inşallahhhh
belki yeğnim karnındadırrrrrrrrrrrrrrr iki gün gelmezse test yaaapppp

okuyamadim senin doktor sonucunu cok sayfa var aradim ama bulamadim nasilsin ne oldu doktor ne dedi?
ay ne cok soru sordummm

canım eminim bende p.tesi vuruncam iğneyi kesin birlikte hamiş kalcaz heee

hoş geldin canım bende 2. yumurta takibindeyim inşallah hayırlısı
canımmm niye adet olursam diyorsun belki gitmezsin adet olmadan
biz umudumuzu yitirmiyoruz sabah eklerim canım çok uykum geldi

CÜNKÜ 1.yumurtalık takibinden sonra nur topu gibi 6 cm lik bi kistim olmuştu ve doğum kontrl hapı kullanudım ondan diyoum adet olduktn sonra gitcem diye ;54; umudumuz oldugu gibi takip ediyor bu sitede öyle şeyler okumdki kendime üzülemiyrum cünkü benimkiler kücük şeylermiş allahım herkesin gönlüne göre verir inşallah

aminn canımmmmmmm inşallah Allahım gönlüne göre wersin inşllah:26:

doktor yasak dediyse yasak azgin seniii kikikiii

ins bu sefer bebisin senle olur canim

doktor yasak dediyse yasak azgin seniii kikikiii

ins bu sefer bebisin senle olur canim

ama daha saliya coooook vardiii sura cok uzun oluyor esim icin de iyi olmazdi diye dusunduk 5 6 gun mu ne oluyor iliskiye girmeme suresiii
ne utandiriyon adamiii beeeeeeee

kendi doktorumdan başka bi doktora gitmş ve kistimi ilk onda öğrenmiştim 6cm lik bi kist ilac vermedi 2 hafta sonra tekrar cağırdı ölcütü 4cm dşmş dedi ilac vermeye gerek yok dedi sonra her nedense kendi doktoruma geri ödndüm oda kistn boyunu 6cm dedi affllayıp kalmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…