cumartesi suprizimidir nedir show tv de unlulerin simarikligina daldim,,, ben genelde tv izlemem sevmem..
belirtiiiiiiii yok yani tipik adet belirtileri var ,,goz bebeklerim cok buyuk okadarkikikii
yok canim 2 gun degil ,,,bugun olmam gerekiyordu olmadim yarini bekliyorum iste,,,bu ay 1 gun erken oldugum icin yarinda olabilirim diye dusunuyorum
okuyamadim senin doktor sonucunu cok sayfa var aradim ama bulamadim nasilsin ne oldu doktor ne dedi?
ay ne cok soru sordummm
slm kizlar yeni girebildim nete
bugun gittim doktoraa 16x15 olmus yumosumm oteki gelismemis 8mm pazartesi ogleden once vurduracam ignemi sonra sali da calismalara basliyoruzz
doktor saliya kadar iliski yasak dedi nedense ama biz biraz yaramazlik yaptik bugun
sorun olmaz sanirimm diil mi?
canım eminim bende p.tesi vuruncam iğneyi kesin birlikte hamiş kalcaz heee
hoş geldin canım bende 2. yumurta takibindeyim inşallah hayırlısı
canımmm niye adet olursam diyorsun belki gitmezsin adet olmadan
biz umudumuzu yitirmiyoruzsabah eklerim canım çok uykum geldi
sabah konuşalım nolur uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
CÜNKÜ 1.yumurtalık takibinden sonra nur topu gibi 6 cm lik bi kistim olmuştu ve doğum kontrl hapı kullanudım ondan diyoum adet olduktn sonra gitcem diye ;54; umudumuz oldugu gibi takip ediyor bu sitede öyle şeyler okumdki kendime üzülemiyrum cünkü benimkiler kücük şeylermiş allahım herkesin gönlüne göre verir inşallah
kızlar bu catlatma ignesini sigorta karşılıyor mu
canım eminim bende p.tesi vuruncam iğneyi kesin birlikte hamiş kalcaz heee
slm kizlar yeni girebildim nete
bugun gittim doktoraa 16x15 olmus yumosumm oteki gelismemis 8mm pazartesi ogleden once vurduracam ignemi sonra sali da calismalara basliyoruzz
doktor saliya kadar iliski yasak dedi nedense ama biz biraz yaramazlik yaptik bugun
sorun olmaz sanirimm diil mi?
doktor yasak dediyse yasakazgin seniii kikikiii
ins bu sefer bebisin senle olur canim
hoşgeldin iyyiz seni sormalı dedikodu ediyorduk
Slm kızlar nasilsiniz
Slm kızlar nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?