- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
tamam bea kikikii bende uyuyacam
hem çok yoruldum bugün hemde bu iğne bu sefer beni çok sersemletiyo:86:
ohhhh hayirli ugurlu olsun canim gule gule oturursun insallahh
rainsun sen geçen kanamam oldu dedin diye hatırlıyorum
yanlış mı hatırlıyorum:44:
evet canım kan geldi bıkac damla sonra bişey olmadı işte bekliom
amin inşallah kızlar isteyen herkese daha güzelini versin inşallahhh
bugün bide şey oldu eşimin yeğninin bebişi var ona bebek arabasıyla oto koltuğu aldık birlikte beğendik kızlar ne güzel
şeyler var yaa piyer cardin den aldık züperrrrama içim gitmedi değil yaniiiiiiiiiiii
Geçen gün arkadaşların bebeği var,onlarla bebek mağazasına girdik,alış-veriş yapıyorlar,bende yeğenime bi kıyafet bakayım dedim,arkadaş geldi,niye şimdiden alıyosun ki dedi,daha doğmamış bebeğime kıyafet aldığımı düşündü....kendimi öyle kötü hissettimki kızlar,ağlayacaktım yani o derece..eksiklik hissettim,suçluluk hissettim,umarım bunu uzun süre yaşamayız,hiçbirimiz bun u yaşamayalım......ben hamile kalsam uzun süre buna inanamıyacam galiba,
bu çok güzel bir habersen yarın test yap canım
bence hamişsinnnnayy kızlar hamişlerimiz çoğalıyoorrrrrrr
Geçen gün arkadaşların bebeği var,onlarla bebek mağazasına girdik,alış-veriş yapıyorlar,bende yeğenime bi kıyafet bakayım dedim,arkadaş geldi,niye şimdiden alıyosun ki dedi,daha doğmamış bebeğime kıyafet aldığımı düşündü....kendimi öyle kötü hissettimki kızlar,ağlayacaktım yani o derece..eksiklik hissettim,suçluluk hissettim,umarım bunu uzun süre yaşamayız,hiçbirimiz bun u yaşamayalım......ben hamile kalsam uzun süre buna inanamıyacam galiba,
herkeze iyi geceler
canıım iyi misinnn canın mı sıkkın
yok yok tv ye dalmisim oyle sizleri okuyorum canim :)))
aman senin iki günün mü var
belirti var mıı peki tv de ne syrediyorsun ki
slm kızlar bende geldim muhhabbete :) bende 13 ünde adet olrsam 3.gün doktora gitcem ve 2.kez yumurtalık takiine başlıcaz hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?