Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ohhhh hayirli ugurlu olsun canim gule gule oturursun insallahh

amin inşallah kızlar isteyen herkese daha güzelini versin inşallahhh
bugün bide şey oldu eşimin yeğninin bebişi var ona bebek arabasıyla oto koltuğu aldık birlikte beğendik kızlar ne güzel
şeyler var yaa piyer cardin den aldık züperrrr ama içim gitmedi değil yaniiiiiiiiiiii

Geçen gün arkadaşların bebeği var,onlarla bebek mağazasına girdik,alış-veriş yapıyorlar,bende yeğenime bi kıyafet bakayım dedim,arkadaş geldi,niye şimdiden alıyosun ki dedi,daha doğmamış bebeğime kıyafet aldığımı düşündü....kendimi öyle kötü hissettimki kızlar,ağlayacaktım yani o derece..eksiklik hissettim,suçluluk hissettim,umarım bunu uzun süre yaşamayız,hiçbirimiz bun u yaşamayalım......ben hamile kalsam uzun süre buna inanamıyacam galiba,

saol canim ins bizimde evimiz olur dk da ,,tr de varda burda yok...

evet bilmezmiyim ,benimde icim gider oyle seylere,,,ins seninde bebisin tutunurda,,en guzellerinden alirsin ins

bu çok güzel bir haber sen yarın test yap canım
bence hamişsinnnn ayy kızlar hamişlerimiz çoğalıyoorrrrrrr

canım benim cok heyecanlandım valla,ne güzel konuşuyosun öyle:))ama korkuyorummm negatif cıkarsa diye ben,yinede yapacam,korkunun faydası yok ..:))

boşveerr canım ben okulda nasıl şeylere maruz kalıyorum bir bilsen
hatta inşallah bebişin seninledir de hiç çekmezsin böyle salakları
geçen arkadaş okula kızını getirmiş bende seviyordum bir arkadaş dedi ki kıza bu abla seni
seviyo çünkü çocuğu olmuyo dedi
daha ne deyim salaklığın nirvanası
hiç takmıyorum valla

canım benim ya,,boşver gerçekten öyle patavatsız insanlar varrrr,cok sınırlendım valla sana öyle diyen kimse gerinin tekiymiş,bak kötü konuşturuolar bizim gibi eğitimcileri bile....takma kafaya,elbet olacak birgün,rabbim en güzelini versin hepimize canım..

kızlar ben yattım valla zor duruyorum pc başında
iyi gecelerrr sizi çok seviyorum rainsun hamişsin bu topikte daha hiç yanılmadım inşallah sendede yanılmammmm

aman senin iki günün mü var
belirti var mıı peki tv de ne syrediyorsun ki

cumartesi suprizimidir nedir show tv de unlulerin simarikligina daldim,,, ben genelde tv izlemem sevmem..

belirtiiiiiiii yok yani tipik adet belirtileri var ,,goz bebeklerim cok buyuk okadar kikikii

yok canim 2 gun degil ,,,bugun olmam gerekiyordu olmadim yarini bekliyorum iste,,,bu ay 1 gun erken oldugum icin yarinda olabilirim diye dusunuyorum

slm kızlar bende geldim muhhabbete :) bende 13 ünde adet olrsam 3.gün doktora gitcem ve 2.kez yumurtalık takiine başlıcaz hadi hayırlısı

hoş geldin canım bende 2. yumurta takibindeyim inşallah hayırlısı
canımmm niye adet olursam diyorsun belki gitmezsin adet olmadan
biz umudumuzu yitirmiyoruz sabah eklerim canım çok uykum geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…