insallahhh.....hep berber ....hepimizin kinde goruruz insallahhh....tatlım.....sen inşallah gebe kal ben
ne süsler yapcam isminin yanına
bende ilk ismimi görünce heyecanlandım
ama sen listelerde daha çok görmeden ismini
isminin yanında hamile yazısınıda görürsün inşallahh
bu ay bende test kullanmayı düşünüyorum acaba hangi marka alsam bilgi verirsen sevinirim..orkidem de burdaymış
beni de alın aranıza ekim ayında bir düşük yaptım, şubat ayında da korunmayı bıraktım, bu ay ovulasyon testi kullanmayı planlıyorum...
sizler nasılsınız?
bu ay bende test kullanmayı düşünüyorum acaba hangi marka alsam bilgi verirsen sevinirim..
insallahhh.....hep berber ....hepimizin kinde goruruz insallahhh....tatlım.....
İlk senden haber gelinene göre o zamana kadar su animasyonları öğrenirim :)))) İyi gecelerrrr....öptüm herkezi
animasyonlar benim pc de vardı
sen kouya yazarken görünmüyor mu
altta diğer seçenekler var ilk ikisini aktif hale getir
gülümsemeler gösterilmesini işaretleme
belki sorun budur
canim ben ilk kez kullaniyorum 5.gun basladim.sende ise yaramadi mi yaaa neden olmadiki yumurtan mi gelismedi.klomeni kaçıncı gün başladın canım? ben daha önce 2 kez kullandım. ikisinde de 5. gün kullanmaya başladım. şimdiki doktorum 3. gün başla dedi.
canim bu ilactan sonraki asama falan mi oluyor bizde olacaz mi acaba igne yoksa bu ayri bir tedavi mi?:26:canım ben şimdi yumurta büyütme iğnesi oluyorum yarın bitiyor cuma da
dr tekrar çağırdı tahlil falan eğer istediği boyuta geldiyse yumoşları o zaman çatlatcakmış
valla kociş yapıyor iğneyi evde
selam arkadaşlar
ben bir senedir bebek istiyorum inşallah bu ay bebeklerimiz Allahın izniyle gelir:26::26:
inşallah bol ve sağlıklı hamişli bir topik olur
ee başlasın sohbet o zaman bekliyorum kızlarrr
HAZİRAN GEBE ADAYLARI
yaşamım ----------------->> 1 haziran
lady_eliph ----------------->> 2 haziran
berceste_ ----------------->> 2 haziran
orkide2 ----------------->> 4 haziran
perim ------------------>> 4 haziran
ffakem ------------------->> 5 haziran
dentur ------------------->> 5 haziran
littlebirdie -------------------->> 8 haziran
diğer secenekler den (çeşitli secenekler) ikiside işaretli....
siz kot mu giriyorsunuz.. hazırda çıkıyor mu ??? msjlarınızda her simgenin kodu farklı görünüyor....
yoksa yeni oldugum için mi ??? msj sayımlamı alakalı acaba.....???
üffff çok beceriksizim dimi(((
canim ben ilk kez kullaniyorum 5.gun basladim.sende ise yaramadi mi yaaa neden olmadiki yumurtan mi gelismedi.
canim bu ilactan sonraki asama falan mi oluyor bizde olacaz mi acaba igne yoksa bu ayri bir tedavi mi?:26:
oooo liste basiyim insallh ilk haberi ben veririm arkadaslar.insallah hepimiz hamile cikariz bu topikten hayirli ugurlu olsun arkadaslar
canim ben ilk kez kullaniyorum 5.gun basladim.sende ise yaramadi mi yaaa neden olmadiki yumurtan mi gelismedi. QUOTE]
yok canım ya gelişti. ilkinde 2 tane 2. kullanmada 3 tane gelişti. hatta ilkinde hamile kaldım. ikinci de ilişki günlerinde eşimin şehir dışına çıkmasından uygun günlerde ilişki olmadı. bakalım 3. günde başlayınca nasıl olacak. inşallah olur ve tutar ya rabbim...
nasılsınız kızlar...
iyi diyelim iyi olsun. topiğimiz bugün çok cansız di mi
biraz hareketlendirelim şu topiğiiii .... :))))
selam kızlar nasılsınızben bugün tahlilimi verdim
dr iğneye devam et dedi p.tesi tekrar gidecem
ama iğnelere devammış ben bitecek zannetmiştim hemen
siz ne yaptınız
hoş geldin.... inşallah emeğinin karşılığını alırsın.... p.tesi git bakalım ne olacak
bende topiği hareketlendirme çabası içindehi :))))))))))))
güle oynaya.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?