dün ve bugün ağrım var bugün şeffaf akıntım da var
Bu gecede olacak şimdi yemek yapcam sonra da kahve yapacam sonrada şeyyyyyy
dün ve bugün ağrım var bugün şeffaf akıntım da var
bu gecede olacak şimdi yemek yapcam sonra da kahve yapacam sonrada şeyyyyyy
Evettt okunuyor sen benim yazılarıma hiç cevap vermiyorsun kusmusun bana
evet canım okunuyor nasıl gidiyo ben bugün hiç ouyamadım
Işler yoğun adetmi oldun kiiiii
kızlar slm kan testi yaptırdım 5,71 çıktı hamilemiyim sizce daha adet tarihim falan geçmedi ama eğer hamile isem 7-8 günlük falan bilgisi olan var mııııı
evettt okunuyor sen benim yazılarıma hiç cevap vermiyorsun kusmusun bana
galiba banada kusbartek sen nasilsin ???
sonra neyyy
Bende sana kustum beni sormadın1 saattir burdayim sorduğun yok
benimde yarın kontrol var bakalım biz ne zaman başlıycagiz ins kürde ise yaramistir
ayyy işteee şeyyyyyy yaramazlık yapcam
bu arada bartek ve hayalime cevap ver kısanıyolar bizi
kız yapma öyle şey mi olur mu birine yazam derken digerini inan unutyrm özür dilerim seni kırdysm.ben burda hayalime küsüm :) o beni sinemaya götürcekmiş korkuyrum ondan ben
Estagfurullah kaç kez yazdım cvp vermedin kızı korkuttuk kustu dedim
yok yok kesinlikle bende dikkat eksiklği var 1 dk önce yapcam dediğim şeyi yarım saat sonra yapan bi cinsim böyle düşünmenize sebep oldugum icin tekrar özür dilerim arada kopuk kopuk giriyrum nete geriye dönüp okuyamıyorum dikkatimi toplayamyrm cnkü kkopuk kopuk okuyrum yani anlaycağınız soun bende :)
İnşallah vardır canım ya hayırlısı hiç fikrim yok bu konuda bu arada dün nereye kayboldun
hayatım nette bi sorun vardı anlamadım gene var aslında kendiliğinden düşüyo sayfadan bide googleden baktım 1-5 arası negatifmiş benimki 5ten ufacık yüksek sizce ümitlenmelimiyim
adet döneminde tatlı krzine giren ben şimdi ekşi krizine gridim ağızma sürmedim limontayı mübarek dibini getirdim .)bana bu aybişeyler oluyr
canım hadi hayırlısı 5 ve üzeri hamilelik inşllah değerin artarak devam ederrrrr:26::26:
iki gün sonra tekrar git teste inşallah artar yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?