Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kızlar slm kan testi yaptırdım 5,71 çıktı hamilemiyim sizce daha adet tarihim falan geçmedi ama eğer hamile isem 7-8 günlük falan bilgisi olan var mııııı

canım hadi hayırlısı 5 ve üzeri hamilelik inşllah değerin artarak devam ederrrrr:26::26:
iki gün sonra tekrar git teste inşallah artar yaaaa

Bende sana kustum beni sormadın 1 saattir burdayim sorduğun yok

haydaaa butun topik bana cephe kurdu kikiki sonunda herkezi kusturdum ,, hep beraber kumese girin emi.....neysem bende cikayim ozaman biraz bensiz kalin siz
berceste bende sana kusum sende bana yazmiyon pehh sende gir kumese cikma ,,belkim orda hepberaber yumurtlarsiniz

Estagfurullah kaç kez yazdım cvp vermedin kızı korkuttuk kustu dedim

yok yok kesinlikle bende dikkat eksiklği var 1 dk önce yapcam dediğim şeyi yarım saat sonra yapan bi cinsim böyle düşünmenize sebep oldugum icin tekrar özür dilerim arada kopuk kopuk giriyrum nete geriye dönüp okuyamıyorum dikkatimi toplayamyrm cnkü kkopuk kopuk okuyrum yani anlaycağınız soun bende :)

Anlıyorum bazen bizde gözden kaçırıyoruz bı kaç kez cvp vermeyince oyle düşündüm

İnşallah vardır canım ya hayırlısı hiç fikrim yok bu konuda bu arada dün nereye kayboldun

hayatım nette bi sorun vardı anlamadım gene var aslında kendiliğinden düşüyo sayfadan bide googleden baktım 1-5 arası negatifmiş benimki 5ten ufacık yüksek sizce ümitlenmelimiyim

hayatım nette bi sorun vardı anlamadım gene var aslında kendiliğinden düşüyo sayfadan bide googleden baktım 1-5 arası negatifmiş benimki 5ten ufacık yüksek sizce ümitlenmelimiyim

İnşallah yükselir kaç gunün var bat a bı kaç gün sonra tekrar yaptir

canım hadi hayırlısı 5 ve üzeri hamilelik inşllah değerin artarak devam ederrrrr:26::26:
iki gün sonra tekrar git teste inşallah artar yaaaa

insallah hayatım allah isteyen herkese içinde de bana versin cuma günü gidip tekrar yaptırmayı düşünüyorum zaten daha günüm falan gelmedi işte çatlattırdıydık yumurtaları ondan bu tarafa hesaplayınca 7-8 günlük oluyo dua edin ne olur kızlar yalvarırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…