Bende oldum bugün hayırlısı değilmiş bu ay
sağol hayatım iyiyim sen nasılsın kendime geldim biraz temizlik yaptım bugün simdi de sizlere bakayım bi dedim özledim kız siziii kikikiii
canimmm yardimci olmak isterdim ama hic dogumkontrol hapi kullanmadimmm:26:ama hayalimsin yardimci olmus sanirim
evet yardimci oldum olmasinada biraz ter doktum yaw kikikikikiii
canimmm klomen bende de adetimi 2 gun erken getirdi gecen ayyy ne klomenmis bu beeeeduzenler alt ustttt
evettt canimmm ben catlattim yumosumuu insallh bulusmustur canim ne bilimmm bekliyecez goerecezzz:))
he geldi ne olcak yine mi bozcan
ahan hemşerimmya sorma yav kadın doğum hastanesinde adam gib ibi doktor bulamadıydım özele gittim o yüzden ama şu yumrtalık takibi döneminde devlete gitmek istiyrum
VALLAHI BIZDE SENI OZLEDIK ,,,,bende okula gittim geldim evi temizledim yemek yaptim,,dus aldim,utu yaptim yarida biraktm cunki SIKILDIM ,,bide kaynanayla ugrastim ,,simdilik bukadar .9:
ben elazığda yasıyorum ama birkaç aya kalmaz giresuna tasınıyoruz inşallahdoktorları hakkında bilgim olsa yardımcı olmak isterdim canım ya sadece ada has.deki bi doktoru tanıyorum çok bilgili birisi.bende pco var o koymustu teshisi sağolsun burda 3 4 kere doktora gitmiştim hiçbiri de su sorunun var demedi.bende bu ay tüp bebek yaptırıcam nasipse.
doğum kontrol hapını bitirdikten kaç gün sonra adet oldun cnm ya bende simdi kist yüzünden kullanıyorum da 15 gün kullan bırak dedi doktor.ondan sonra tüp için baslıcaz.
çok mu uzun oldu neee
kızlar slm kan testi yaptırdım 5,71 çıktı hamilemiyim sizce daha adet tarihim falan geçmedi ama eğer hamile isem 7-8 günlük falan bilgisi olan var mııııı
aahh senin bu kaynanaaaa kaç günü kaldı yaaawww
ben sana demiştimmm canımbiraz daha iyi canimm hafiflemisti agrisi yatmadan onceee
hem isimizide gordukkk hersey yolunda bakalim simdilikk
aminn canım
özelmiş devletmiş hiç bir farkı yok doktorun bilgili ve tecrübeli olması gerekiyor..
bana 2 ay klomen kullandırdı 1. ay yumurtan çok büyük kist boyutunda ama çatlatmıcam dedi..sanırım kist oldu ve adet olduğumdA acillik oldum..kocam eve geldide kucakladı götürdü... daha sonra kadına söyledim...ilk aydan çatlatma iğnesi vurmak istememiş ondan kist olmuştur adetlede çok zor atılıyo zaten dedi..bu nasıl zihniyet bide bana senin kolay kolay bebeğin olmaz dedi bende kesinlikle ona gitmicem
kızlar slm kan testi yaptırdım 5,71 çıktı hamilemiyim sizce daha adet tarihim falan geçmedi ama eğer hamile isem 7-8 günlük falan bilgisi olan var mııııı
bercestemmm sende catlattin dimi yumoslarini dun agrin oldumu gerci daha erken olabilir ama:26:
Salatı tefriciye duası adetli iken okunuyr mu
ben kent hastanesnide hüseyin mıhcıya gidiyrum gayet iyi güler yüzlü bi doktor en iyi tarafı gülen yüzü.ama yumurtalık takibi kullanılan ilaclar aynı olacağı icin devleete gitmek istiyrum eşim özele gitmemde bi sıkıntı cıkartmyr ama ne bilim bi kez daha şansımı denice devlette,nezman devlete gitsem ağlayarak cıkıyorum ,canım ozman normal şimdiden sana giresuna hoşeldin diyyem.bende yumurtalık takibi sonunda yumurtalık kisti oldu 6 cm onu bastırmak icin verdi doğum kntrol ilacını ben ilacı bitireli6 7 gün olduydu sanırsam 21 gunlük ilactı ama ben normal adet tarihmide oldum ve 1 gun sürdü şu an tık yok bende kesildim.eğer burda özele devam edeceksen ada da yanlş hatırlmyrsan hasan bey var görümcem gidiyr ona gayet memnun ben hüseyine başladğm icin oraya dnmek istemedim
Salatı tefriciye duası adetli iken okunuyr mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?