Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ozaman sabr edecegin yere kadar sabr et edebilsen tabi ben cok sabirsizimdirda biraz kiki ins gebesindir yaaa ins

ay arkadaşım innnnnşaaaallllaaahhhhhhhhhh..aslında sabretmek zorundayım yerim hiç müsayit değil test için, bide eşim nöbetçi bugün test için 50 km yolu tepmemiz lazım onun sonucuda hüsranla bittiği için hep çok yoruldum anlayacağın..dün karşı komşumun haberini birinden aldım hamileymiş ve 3. çocuğu düşük tehlikesi varmış allahtan haftaya taşınıyorlar yoksa kafayı yerdim herhalde :)

tamam anladık ne bağırıyon ben senin benimle aynı şeyi yaşadğını anladım ama soruma nezman doktra gitcem soruma yeni cevap veriyon alla alal Tamam gelmese bile yarın gitcem doktora böööööö piss kkikikk

inşalahhhhhhhhhhhh hamişsindir kızzzzzzzzz

bak yarum sen birinci gunu adet gordun dimi evet,,2 ci gunu camur oldun oda tamam 3 gunude bende camur olup oyle kesildi sendede oyle olabilir diyorm haaa 3 gunu hic birsey gelmedi oda tamam yinede 3 gunde git diyorum anlamiyormusun sen simdi gelirsemm oraya seni ben bi yerlere goturecem haa :122:

kız anladım dedim ya daha ne uzatıyon Nereye götürcen kiz

Benım yenı bat 10 temuz kız,, sımdı ben temuz oldum dıye, sen benı o lısteye eklemıcenmı hazıran lıstesı dıye he????

Amanın yasamım gelmıssss kıkıkı ,,kız ben herkezın hıkayesını bırbırıne karıstırıyorum sendın dımı dun yumurtası catlayan ve kasık agrısı olan ?? Kıkıkııkıkııkı nasılsın ???? Spermle bulusmusmudur ne dersın

Massalah bı yan komsulara baktım 2 dk bı dondum herkez gelmıss,,,e hosgeldınız h-derya tatılın guzel ama yorucu gecmıs daha nasılsın ??

Bercestem ıyısındır umarım ,,,hmmm rumeysamustafada gelmıs gorusmeyelı nasıl oldun anlama kısıtlıgın yerıne geldımı ?? Kıkı

sağol hayatım iyiyim sen nasılsın kendime geldim biraz temizlik yaptım bugün simdi de sizlere bakayım bi dedim özledim kız siziii kikikiii

canimmm yardimci olmak isterdim ama hic dogumkontrol hapi kullanmadimmm:26:ama hayalimsin yardimci olmus sanirim
slm kızlar :) ben henüz adet olmadım sevinsemmi üzülsemmi bilemedim ama hamileliğe dair hiç bişe hissetmiyorum yine olmadı galibaa..
canimm herkes hamilelik belirtilerini ilk zamanlarda hissedecek diye birseyy yokkiii insallh hamilesindirrr
canimmm klomen bende de adetimi 2 gun erken getirdi gecen ayyy ne klomenmis bu beeeeduzenler alt ustttt)

evettt canimmm ben catlattim yumosumuu insallh bulusmustur canim ne bilimmm bekliyecez goerecezzz:))

he geldi ne olcak yine mi bozcan

merhaba kızlarrr uzun zamandır giremiyordum sınavlarım vardı malatyaya gidip geldim ne var ne yok ? yeni hamiş var mı ?
hoşgeldin çıtır hamişimiz nasılsın canım hamişlik rahat geçiyordur umarım:26:

ben birsürü pcolu var hamiş olan tanıyorum inşallah hamişsindir canım

slm hemseriimmm ilaç kullanıyosan normaldir.ben giresunluyum geçmiş yazılarda giresunda doktor arıyorum diyince dikkatimi çekti:)))

ahan hemşerimm ya sorma yav kadın doğum hastanesinde adam gib ibi doktor bulamadıydım özele gittim o yüzden ama şu yumrtalık takibi döneminde devlete gitmek istiyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…