ozaman sabr edecegin yere kadar sabr et edebilsen tabiben cok sabirsizimdirda biraz kiki ins gebesindir yaaa ins
hayyy alahiiimmmm pisss pissss kikikikinerde bulastim sana be: Kikiki hay guldurttun beni ... Kız bende senın gıbı oldum o ılacı ıcınce 1 cı gun normal adet oldum 2 ve 3 gunu camur kahve rengı geldı dıyoruuumm sonra kesıldı ,,,normaldır o haplar azaltıyor dıyorum sen yıne ılk geldıgı gunu hesapla 3 gunu gelmese bıle 3 gun gıt dıyorum doktoraaaa
ay arkadaşım innnnnşaaaallllaaahhhhhhhhhh..aslında sabretmek zorundayım yerim hiç müsayit değil test için, bide eşim nöbetçi bugün test için 50 km yolu tepmemiz lazım onun sonucuda hüsranla bittiği için hep çok yoruldum anlayacağın..dün karşı komşumun haberini birinden aldım hamileymiş ve 3. çocuğu düşük tehlikesi varmış allahtan haftaya taşınıyorlar yoksa kafayı yerdim herhalde :)
tamam anladık ne bağırıyon ben senin benimle aynı şeyi yaşadğını anladım ama soruma nezman doktra gitcem soruma yeni cevap veriyon alla alalTamam gelmese bile yarın gitcem doktora böööööö piss kkikikk
inşalahhhhhhhhhhhh hamişsindir kızzzzzzzzz
bak yarum sen birinci gunu adet gordun dimi evet,,2 ci gunu camur oldun oda tamam 3 gunude bende camur olup oyle kesildi sendede oyle olabilir diyorm haaa 3 gunu hic birsey gelmedi oda tamam yinede 3 gunde git diyorum anlamiyormusun senSimdi gelirsemm oraya seni ben bi yerlere goturecem haa :122:
kız anladım dedim ya daha ne uzatıyonNereye götürcen kiz
sinemaya kiz kotu bi yere degilkikikii korkma:18:
slm arkdaşlar naslısnız benim kanama bitti yine tek gün sürdü
sinema kadar kötü biryer var mı hem karanlık bi de üstüne korku filmi varsa vay halime vayyy
Massalah bı yan komsulara baktım 2 dk bı dondum herkez gelmıss,,,e hosgeldınız h-derya tatılın guzel ama yorucu gecmıs daha nasılsın ??
Bercestem ıyısındır umarım ,,,hmmm rumeysamustafada gelmıs gorusmeyelı nasıl oldun anlama kısıtlıgın yerıne geldımı ??Kıkı
canimmm yardimci olmak isterdim ama hic dogumkontrol hapi kullanmadimmm:26:ama hayalimsin yardimci olmus sanirimkızlar dün adet olmuştum ama şimdi kesildi kanamalar koyu renkli kahveye yakın camur gibiydi acaba doğum kontrol hapından dolayı olmuş olabilir mi yoksa kist im erimediı ve bu ay başağrılarım cogaldı sesler cok rahatsız edmeye başladı, gecen ay normal yolla 3 gun adet olmuştum,
canimm herkes hamilelik belirtilerini ilk zamanlarda hissedecek diye birseyy yokkiii insallh hamilesindirrrslm kızlar :) ben henüz adet olmadım sevinsemmi üzülsemmi bilemedim ama hamileliğe dair hiç bişe hissetmiyorum yine olmadı galibaa..
canimmm klomen bende de adetimi 2 gun erken getirdi gecen ayyy ne klomenmis bu beeeeins gebissin dir canim yarina kadar gelmezse bi test yap ....ayyy bende ilk kez 3 gun geciktim cok heyecanlandim once ne yalan soyliyim test negatif cikincada kist ten korktum ama geldi 3 gun sonra...bu ay ben klomen gibi bisey kullandim meger o geciktirmismis tuuu
Amanın yasamım gelmıssss kıkıkı ,,kız ben herkezın hıkayesını bırbırıne karıstırıyorum sendın dımı dun yumurtası catlayan ve kasık agrısı olan ?? Kıkıkııkıkııkı nasılsın ???? Spermle bulusmusmudur ne dersın
Massalah bı yan komsulara baktım 2 dk bı dondum herkez gelmıss,,,e hosgeldınız h-derya tatılın guzel ama yorucu gecmıs daha nasılsın ??
Bercestem ıyısındır umarım ,,,hmmm rumeysamustafada gelmıs gorusmeyelı nasıl oldun anlama kısıtlıgın yerıne geldımı ??Kıkı
hoşgeldin çıtır hamişimiz nasılsın canım hamişlik rahat geçiyordur umarım:26:merhaba kızlarrr uzun zamandır giremiyordum sınavlarım vardı malatyaya gidip geldim ne var ne yok ? yeni hamiş var mı ?
slm kızlar hamişlerimiz gittikçe çoğalıyor bereketli bir topik oldu...
bugün benimde bat günüm ama dahaca olmadı ve kendimi kaptırmadım açıkçası pko var bazen çok düzensizleşiyo fakat son 2 aydır düzenliydi bu ayda bugün olmam gerekirdi ama halen olmadım
ama hiçbir belirti yok yaa gögüslerim acıyo,akıntı ve idrarım koyu ne adet ağrıları var hamişlik ağrıları yine ortalarda bir yerdeyimzaten içimede hamişim gibi bişi doğmuyo
ama sizin iyi haberlerinizi bekliyorum ve yeni hamişleri tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün
slm hemseriimmm ilaç kullanıyosan normaldir.ben giresunluyum geçmiş yazılarda giresunda doktor arıyorum diyince dikkatimi çekti:)))
Sen sıcak bişeyler ictin mı bakimmm hiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?