Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

hayatım nette bi sorun vardı anlamadım gene var aslında kendiliğinden düşüyo sayfadan bide googleden baktım 1-5 arası negatifmiş benimki 5ten ufacık yüksek sizce ümitlenmelimiyim

canım benim hadi şimdiden hayırlı olsun. 5'in üstü hamilelik. ama çok yeni bir hamilelik. tabi değer düşük olduğu için en iyisi 2 gün sonra testi tekrarlamak

canlar bugün aşılamamı oldummm... dua edin ne olurr allahım cümlemize aratmasın maddi manevi stressss yahu... aşılamadan sonraki bi kaç saat içinde benden kahverengi akıntı geliyor. spekulum mu yaptıki... birde hafif sanscım oldu işlem sırasında

Orkide canım bugün guatr test sonucumu aldım yarın Dr a gidicem ama merak ediyorum yorumlarmisin TSH3 1,935uIU/m FT3 2,79pg/ml FT4 1,37 ng/dl

hayırlı uğurlu olur inşallah arkadaşım allah emeklerini boşa çıkartmasın..benimde ilk aşılamamda sancım olmuştu biraz ewet o spekulumdan oluyo ister istemez insan kendini kastığı için oluyo..bende işlem sırasında bayaa zorlandım rahim ağzı darmış o yüzden biraz acımıştı..bu arada ilk aşılamanmı ne kadar ödedin?

Allah yar ve yardimcin olsun emeklerini bosa cikartmasin ins

evet canım ilk aşılamam inşallahta son olur gelir bebişim... bende öyle tahmin ettim kahverengi akıntıda normaldir o yüzden dedim kendi kendime...
ben 401 tl ödedim canım.

evet canım ilk aşılamam inşallahta son olur gelir bebişim... bende öyle tahmin ettim kahverengi akıntıda normaldir o yüzden dedim kendi kendime...
ben 401 tl ödedim canım.

inşallah son olur :) özeldemi yaptırdın ilaç dahil değil dimi bu fiyata

Allah yar ve yardımcın olsun bekleme süreci çok zor insan bekleyemiyor inşallah istediğin olur Benimde ilk gecen yıl olmuştu benim aylarca sancım dinmedi herkesin bünyesi farkli bazısı çok sancılı bazısı hissetmiyomus bile ins sende rahat geçirirsin

inşallah son olur :) özeldemi yaptırdın ilaç dahil değil dimi bu fiyata
ben klomenle aşılama yaptırdım canım.klomenle yumurtalarım yeteri büyüklüğe gelmişti 2 yumurtam vardı...eşiminde yıkamadan sonra 68 milyon spermi vardı. %90 da hareketliydi.
bir de ovitrelle çatlatma iğnesine para verdim işte bu ay 500 kağıt tuttu

inşallah canım zaten tek kahverengi lekelenmem oldu..bi de aşılamam 37.saatte oldu.onun haricinde orda bi yarım saat yattım evde dinleniyorum şimdi.ağrım sancım yok..allah seni de çok bekletmesin canımın içi

bende beni kazıkladılar sanıyodum :)) bende 400 vermiştim aşılamaya 2 kutu iğne 1 ovitrelle 300 verdim muayene parası derken 800 felan bulmuştu ama sonuç negatif umarım senin bebişin bu ay gelecek içime öyle doğdu.. kaçgün sonra test yapacaksın bide ilişki önerdimi

yok canım işte bende özelde yaptırdım 400 tl+ovitrelle... inşallah tutar canım artık vallahi git gel doktora bi hal oldum...ağzın bal olsun hepimizin göbüşü bebiş dolsun

inşallah canım zaten tek kahverengi lekelenmem oldu..bi de aşılamam 37.saatte oldu.onun haricinde orda bi yarım saat yattım evde dinleniyorum şimdi.ağrım sancım yok..allah seni de çok bekletmesin canımın içi

Kızlar ben gecen yıl izmirde yaptırmıştım 6.000 tl kadar masrafım olmuştu sizin neden bu kadar az ben iğneleri 400 tl ye alıyordum 9 veya 10 tane almıştım iğneyi 800 tl de Dr almıştı

Kızlar ben gecen yıl izmirde yaptırmıştım 6.000 tl kadar masrafım olmuştu sizin neden bu kadar az ben iğneleri 400 tl ye alıyordum 9 veya 10 tane almıştım iğneyi 800 tl de Dr almıştı

ben devletle anlaşmalı özele gidiyodum bide ilacın milimine göre devlet ilacın yüzdesini karşılıyo bu arada sigortan felan yokmu

ahhh canım hangi insafsız doktormuş o öyle.benimki daha pahalı tutardıda doktorum benden almadı para mara... acıbadem hastanesine sperm yıkama parası verdik 400 tl o kadr.onun haricinde benim başka bir hastanede çalışıyor doktorum onun yanına gittik hemen yaptı bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…