ben devletle anlaşmalı özele gidiyodum bide ilacın milimine göre devlet ilacın yüzdesini karşılıyo bu arada sigortan felan yokmu
ben devletle anlaşmalı özele gidiyodum bide ilacın milimine göre devlet ilacın yüzdesini karşılıyo bu arada sigortan felan yokmu
Gecen yıl yoktu bu sene var SSK dan faydalanmak için şartlar gerekiyormuş doğru mu
ahhh canım hangi insafsız doktormuş o öyle.benimki daha pahalı tutardıda doktorum benden almadı para mara... acıbadem hastanesine sperm yıkama parası verdik 400 tl o kadr.onun haricinde benim başka bir hastanede çalışıyor doktorum onun yanına gittik hemen yaptı bitti
çok ödemiş değil mi yaaa üzüldüm tüp bebek tedavisinden de pahalııı
Bu yılda yaptırmayı düşünüyorum bu sefer özelde yaptırmam
okadarını bilmiyorum arkadaşım ama aynı yıl içinde belli bir dozunu karşılıyor ilacın bende öyle oldu ikinci kutu iğneyi karşılamadı..ama dediğin tüp bebek için geçerli die biliyorum
canım hangi ildesin... ben özelde yaptırdım çok bişi tutmamış seninkine bakılırsa
İzmirde yapıldı canım
Özelde yapıldı benim ondan sonra kendime gelemedim adetim duzensizlesti ve çok az sürüyor 2 günde bitiyor
iyi araştır bir dahakine canım valla tüp bebekten bile fazla ödemişsinnn... ben istanbuldayım.
Ya iste izmirin ünlü doktoru nette arastirabildim sadece
düzensizleşmesinin aşılamayla ilgili olacağını pek sanmıyorum arkadaşım yani en azından kötü birşey değil sonuçta yumurta oluşuyo olacak olsa bana olurdu arkadaşım sadece 1 kutu iğneyle bile 20 25 tane yumurtam oluyodu ama hepsi foooss
onlarda ünlüyüz diye anam delirmişler yok canım sen ünlü bulmaa uzman bull...
Doktor kendisi söyledi aşılamadan sonra hormonlar değişiyormuş kendini bulması 6 ayı buluyormuş ne hikmetse ben hala kendime gelemedim
Bu sefer tüp yaptırıcam bu ay son tedavim olmazsa gidip yaptırıcam inşallah Allah kimsenin emegini bosa çıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?