Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Gecen yıl yoktu bu sene var SSK dan faydalanmak için şartlar gerekiyormuş doğru mu

okadarını bilmiyorum arkadaşım ama aynı yıl içinde belli bir dozunu karşılıyor ilacın bende öyle oldu ikinci kutu iğneyi karşılamadı..ama dediğin tüp bebek için geçerli die biliyorum

Bu yılda yaptırmayı düşünüyorum bu sefer özelde yaptırmam

okadarını bilmiyorum arkadaşım ama aynı yıl içinde belli bir dozunu karşılıyor ilacın bende öyle oldu ikinci kutu iğneyi karşılamadı..ama dediğin tüp bebek için geçerli die biliyorum

Özelde yapıldı benim ondan sonra kendime gelemedim adetim duzensizlesti ve çok az sürüyor 2 günde bitiyor

bende bi yandan aşılama yapıyor doktor bi yandan soru yağmuruna tuttum adamcağızı...çok iyi allahtan... diyorum içeri kaç tane evlat yolluyosun 68 milyon diyor 1 tanesi yeter aslında falan. artık diyor uğraştırma beni daha diyor kal hamile bak nöbetim yok senin için geldim felan diyor
%90 hareket varrrr hadi yakalasın artıkkk bi yumurtamıı inşallahhhhh....

hepimizin hepimiziinnn bebişi gelsinnn bu ay

iyi geceler kızlar son durumar hakkında bilgi vereyim size doktor kontrolundeyim şuan biliyosunuz adetin 5. günü başlayıp klomeni bitirdim adetin 12.kontrole gittim sağ yumurtalığımda en büyüğü 19 mm olan yumurtalarım varmış doktor çok güzel dedi ilaca yanıt vermişim :) progestan hapı ve jelini verdi 15 gün onları kullanıcam şimdilik durum bu daha 14 gün var netice için tedbir bizden takdir allahtan inşallah bu sefer hayırlısı ile güzel haberlerle gelicem

Özelde yapıldı benim ondan sonra kendime gelemedim adetim duzensizlesti ve çok az sürüyor 2 günde bitiyor

düzensizleşmesinin aşılamayla ilgili olacağını pek sanmıyorum arkadaşım yani en azından kötü birşey değil sonuçta yumurta oluşuyo olacak olsa bana olurdu arkadaşım sadece 1 kutu iğneyle bile 20 25 tane yumurtam oluyodu ama hepsi foooss

kızlar salatı tefriciye duasını okuycam her duaya baslamadan önce besmele çekiyomuyuz dua tamamen okuduktan sonra bşğey söylemem gerekiyomu hanı burda topluyoruz ya duayı

Doktor kendisi söyledi aşılamadan sonra hormonlar değişiyormuş kendini bulması 6 ayı buluyormuş ne hikmetse ben hala kendime gelemedim

Doktor kendisi söyledi aşılamadan sonra hormonlar değişiyormuş kendini bulması 6 ayı buluyormuş ne hikmetse ben hala kendime gelemedim

stres yapma arkadaşım ben ilk adet olduğum günden beri düzensiz şuan hamile felan değilim ama bu son 2 aydır ilaçsız adet oluyorum ona bile seviniyorum valla :) çok inatçı bir şekilde pko var ama sadece yumurtalıklarımda var başka bi şikayetim yok yani

hanimlarrr ben geldimmm
bartekk kuzumm sen 6000tlmi verdin sedece asilamaya canim benim yaa offf cok fazlaymis be kuzum pozitif sonuc olsaydi neyse
insallh en kisa zamnda hamile kalirsin canim benimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…