iyyim kuşum okudum yazdıklarınızı tahlilini sölemişin orkideye bi arkadaşta cvp vermiş... bişey yokmuşşşş... çok sevindim.
bi sorun olmadığınaa...
Yarın aksam kontrolum var çok yiyemesemde kür ise yaramismidir
Sagol canım teşekkür ederim orkide bugün iyi degildi canı sıkkındı onun için yazmamıştır
bence yaramıştırrr... çünkü bayadır yitodun sen..bakalım yarın ne dicek dr...
Doğru dürüst yiyemedim akşamları 1 kasık yedim bide incir yiyorum
inşallah orkidecanın bisıkıntısı yokturrrr...((((((((((
senin bogaz agrın nasıl geçti mii :26:
ne olmus kiz orkideye ?? neyi varmis ?? en son sonra yazarim yazmisti sonrasini yazdimi ben goremedim ? ins onemli bisi degildir
inşallah orkidecanın bisıkıntısı yokturrrr...((((((((((
senin bogaz agrın nasıl geçti mii :26:
Doğru dürüst yiyemedim akşamları 1 kasık yedim bide incir yiyorum
ohhhh yarasın yumoşlara yaramıştır sen merak etmeee
psikolojık bile olsa bişey bana yaradığını hissettiğimde yarıyo vallaa
Canım sıkkın yazmıştı hatırladığım kadarıyla sesim değişti kulaklarımda kaşınıyor boğazımın yanması biraz gecti ama kaşınıyor :2::2:
geçmişş olsun canımm.... bir iki güne bişeyin kalmaz dikkat et kendine....
bartek eger bu ay senin bu yediklerin ise yararsa bende gelecek ay baslicammkiki kiz ben nedense boyle seylerin yardimci olacagina pek inanmiyorum ,:26:
İnşallah canım yaa iki gündür yatıyorum
gecmis olsun canim dikkat et kendine sik dus almaktan oldu kesin ,,saclarini kurutmadan yatma sakin
kizlar bugun pek keyfim yok sankim yaw kendimde bi eksiklik hissediyorum bi gariplik,,,bi terslik var bende ílk defa bugun ,gun boyu evde, okulda kimseye takilmadim fazla :44:kkikirdeyemedim ,,ne oldu bana biyle:44: hastami olucam acaba ,,kiz bartek bana bulastirmadin dimi sen
Dusla ilgisi yok havadan kaynaklanıyor herkeste var aynı şikayet
kizlar bugun pek keyfim yok sankim yaw kendimde bi eksiklik hissediyorum bi gariplik,,,bi terslik var bende ílk defa bugun ,gun boyu evde, okulda kimseye takilmadim fazla :44:kkikirdeyemedim ,,ne oldu bana biyle:44: hastami olucam acaba ,,kiz bartek bana bulastirmadin dimi sen
biliyorum yaw ne kiziyosun bi saka yapalim dedikaman bee ufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?