hastasınya ( regl) belki ondandır.....
bende cuma gidiyom kanonoşa((((((((
kaynonoşuna mıı
kaynonoşuna mıı
allah canini almasin perim bende bartek gibi anladim kanonosa nedemek diyorum kendi kendime arap seniii,,,bende adet ler felan sandim hatta 1 ci sayfaya baktim yok yahu bu kiz haziranin sonundaydi bu degil dedim
gulme kiza
Evet ikisinede gitmek istiyorum sıkıldım burdan
allah canini almasin perim bende bartek gibi anladim kanonosa nedemek diyorum kendi kendime arap seniii,,,bende adet ler felan sandim hatta 1 ci sayfaya baktim yok yahu bu kiz haziranin sonundaydi bu degil dedim
gulme kiza
kizzzz ayyy gercektenmi bartek kaynonosa gitmegimi bekliyorsun bian once kiíiiiiiiiiiiiiikikikikikiii allah seni emii biz kurtulmaya calisiyoz
bu sen gitmicek misinnn ailenin yanına
sensin arap
tamam kiz ben anlamadim ama bu dingili
kizzzz ayyy gercektenmi bartek kaynonosa gitmegimi bekliyorsun bian once kiíiiiiiiiiiiiiikikikikikiii allah seni emii biz kurtulmaya calisiyoz
Evettt canım çok seviyorum kafa dengi çok şükür
digilmiisensin o kaporta seni,, araba jantı seniii
herkes sen gibi saf mı
allah bozamasın canımmm.....
herkes senle ben mikikiiii kız sende git koyanonoşun koynunda uyu bu gece ....
ayyyy o geldiginden beri yemekten kesildim 2 kilo verdimmm yemek yiyemiyorum bide koynunami giricem ayyyy de get
ben biraz fazla titiz hastasiyim bak bu yonumu size anlatmadim allah dusmanin basina vermesin cok zor bisi ,,simdik bu kaynana geldi ya gunde 10 kere wc ye gitse ben arkasindan 10 kere gider silerim huyum kurusun beaaa
Aminn canım çok fazla bir arada kalmadık kıymetliyiz uzak olduğumuz için (sırrı bu)
dingilmiisensin o kaporta seni,, araba jantı seniii
herkes sen gibi saf mı
saf ne yaaaa ben saf miyim herseferinde ayni sey ??? heeeepiiiiiiiissssss pissssssss cingan seniiiii topigin dilberiiiiii seniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?