Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Evet ikisinede gitmek istiyorum sıkıldım burdan

bu sen gitmicek misinnn ailenin yanına

allah canini almasin perim bende bartek gibi anladim kanonosa nedemek diyorum kendi kendime arap seniii ,,,bende adet ler felan sandim hatta 1 ci sayfaya baktim yok yahu bu kiz haziranin sonundaydi bu degil dedim
gulme kiza

sensin arap

kizzzz ayyy gercektenmi bartek kaynonosa gitmegimi bekliyorsun bian once kiíiiiiiiiiiiiiikikikikikiii allah seni emii biz kurtulmaya calisiyoz

herkes senle ben mi kikiiii kız sende git koyanonoşun koynunda uyu bu gece ....

ayyyy o geldiginden beri yemekten kesildim 2 kilo verdimmm yemek yiyemiyorum bide koynunami giricem ayyyy de get

ben biraz fazla titiz hastasiyim bak bu yonumu size anlatmadim allah dusmanin basina vermesin cok zor bisi ,,simdik bu kaynana geldi ya gunde 10 kere wc ye gitse ben arkasindan 10 kere gider silerim huyum kurusun beaaa

Oğlunun koynuna girmeyi biliyon kiki anasının koynuna niye girmiyon hii bende de var o hastalık 2 gündür saliverdim isleri icim icimi yiyor yarın erkenden kalkıp temizlik yapicam ins

saf ne yaaaa ben saf miyim herseferinde ayni sey ??? heeee piiiiiiiissssss pissssssss cingan seniiiii topigin dilberiiiiii seniii

saff ( bişeyi anlamayannn... su katılmamaışşş vs......vs..... )
sana pisssssssss pisssss topiginn delusu... haydarııı.... dümeniiiiiii.... çapasııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…