Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Oğlunun koynuna girmeyi biliyon kiki anasının koynuna niye girmiyon hii bende de var o hastalık 2 gündür saliverdim isleri icim icimi yiyor yarın erkenden kalkıp temizlik yapicam ins

tabi ya kendi kaynanasi nasilsa uzak yaa ohhh dil kemiksiz kolay donuyo bartek hanimin sen kendin koynuna girsene :120: oglu posizyon yapabiliyo o yamiyoki dingilll kikikikiiiii

hic sorma kari gitsin butun evi yikarim bi hafta artik ayyy cok kotu bu hastalik yaww,,

Son düzenleme:

bende öleyimm.... valla illa biri gittimi temizlicem her yeriiii......

Pisssss sapık yakında olsa problem yok kadın çok iyi zorlamı kötü oluym Allah saklasın ne zaman gidiyor kız senin eltin dogum yapmadimi yeni onun yanında niye kalmıyor kii

Pisssss sapık yakında olsa problem yok kadın çok iyi zorlamı kötü oluym Allah saklasın ne zaman gidiyor kız senin eltin dogum yapmadimi yeni onun yanında niye kalmıyor kii

ne sapigi yaw zorla konusturdun ala ala dogruuu kikiki

evet bebegi 10 gunluk ,,nebiliyim anam bunlar eltim ve kayinvalide tersler hamileyken onda kaldi dogurunca bana gecti bunlarda tersi isliyo iste,,

ne sapigi yaw zorla konusturdun ala ala dogruuu kikiki

evet bebegi 10 gunluk ,,nebiliyim anam bunlar eltim ve kayinvalide tersler hamileyken onda kaldi dogurunca bana gecti bunlarda tersi isliyo iste,,

Benim bildigim dogum yapanın yanında kalınır gercekten terslermis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…