Oğlunun koynuna girmeyi biliyon kiki anasının koynuna niye girmiyon hiibende de var o hastalık 2 gündür saliverdim isleri icim icimi yiyor yarın erkenden kalkıp temizlik yapicam ins
tabi ya kendi kaynanasi nasilsa uzak yaa ohhh dil kemiksiz kolay donuyo bartek haniminsen kendin koynuna girsene :120: oglu posizyon yapabiliyo o yamiyoki dingilll kikikikiiiii
hic sorma kari gitsin butun evi yikarim bi hafta artik ayyy cok kotu bu hastalik yaww,,
tabi ya kendi kaynanasi nasilsa uzak yaa ohhh dil kemiksiz kolay donuyo bartek haniminsen kendin koynuna girsene .120: oglu posizyon yapabiliyo o yamiyoki dingilll kikikikiiiii
hic sorma kari gitsin butun evi yikarim bi hafta artik ayyy cok kotu bu hastalik yaww,,
İyi geceler kızlar ne kaynatıyosunuz beni uyku tutmadıda :)
iyi geceler canim,,tencerede kaynana kaynatiyoruz gel canim altina odun ekle kikiki
İyi geceler kızlar ne kaynatıyosunuz beni uyku tutmadıda :)
iyi geceler canim,,tencerede kaynana kaynatiyoruz gel canim altina odun ekle kikiki
Pisssss sapık yakında olsa problem yok kadın çok iyi zorlamı kötü oluym Allahsaklasın ne zaman gidiyor kız senin eltin dogum yapmadimi yeni onun yanında niye kalmıyor kii
ne sapigi yaw zorla konusturdun ala ala dogruuukikiki
evet bebegi 10 gunluk ,,nebiliyim anam bunlar eltim ve kayinvalide tersler hamileyken onda kaldi dogurunca bana gecti bunlarda tersi isliyo iste,,
Hayirdirrr ne düşünüyorsun biz gece vardiyasindayiz uyumuyoruz sen niye uyumuyorsun
Altına odun yerine direkt benimkinide atıp kurtulsam sinsi şeyden
Kikikikii yi atıcaz tencereye kaynanaya kıyılır mı
Altına odun yerine direkt benimkinide atıp kurtulsam sinsi şeyden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?