- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
kizlar yaaaa ben normalde hic cikolata sevmem biraz yedimmi migdem bulanirdi ,,,ay hayret ilk kez adetim basladigindan beri doymuyorum ya ozelikle geceleri ,,durun ben bitane daha getireyim,,midemde bulanmadi ne hikmetsee,
Karmasikmis neyse Alanyada ki evlerden birinin anahtarını yollarsın artık bizde gideriz tatile kikide pişer bizede düşer
kizlar nasilsiniz?
çikolata ta kafein var mışş .. o yüzden.. bebek istiyosan azalt....
neden olmasin yavrum ,,anahtar tapu ayni anda teslim ,,,satilik var 4 ,5 tane ,muhahahaa
kiz yemin ederim yemek istesemde yiyemezdim :120:ama sigara gibi ariyorum resmen iki gundur kan sekerimmi dustu nedir kiki
Satılık istemiyorummmm senin evin anahtarını istiyorum datlummm
kizlar yaaaa ben normalde hic cikolata sevmem biraz yedimmi migdem bulanirdi ,,,ay hayret ilk kez adetim basladigindan beri doymuyorum ya ozelikle geceleri ,,durun ben bitane daha getireyim,,midemde bulanmadi ne hikmetsee,
Bende adet olmadan 1 hafta oncesinden tatlı istegim baslar gelip gidip çikolata yerim
tememmmm teemeemmm veririk
çok gönülsüz oldu bu
de getgonulsuz degiiiill hmm tek tarafli kocissiz bi karar oldugu iciiinnnn,,, sende kiskandin hemen dimiii
İyi be verme ne kiymetliymis evinnn
İyi olmaya çalışıyoruz canım birazdan kiki pozi önerilerinde bulunacak onun kendine gelmesini bekliyoruz işte sen nasılsın bitti mı adetin
ne oluyo be kendi kendinize hem gelin hem guvey oldnuz sizanlaadimmm beni yine hoplatip kavga istiyorsunuz dimiiiiiii angut lar siziiii pissssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?