Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kizlar yaaaa ben normalde hic cikolata sevmem biraz yedimmi migdem bulanirdi ,,,ay hayret ilk kez adetim basladigindan beri doymuyorum ya ozelikle geceleri ,,durun ben bitane daha getireyim,,midemde bulanmadi ne hikmetsee,

kizlar yaaaa ben normalde hic cikolata sevmem biraz yedimmi migdem bulanirdi ,,,ay hayret ilk kez adetim basladigindan beri doymuyorum ya ozelikle geceleri ,,durun ben bitane daha getireyim,,midemde bulanmadi ne hikmetsee,

çikolata ta kafein var mışş .. o yüzden.. bebek istiyosan azalt....

Bende adet olmadan 1 hafta oncesinden tatlı istegim baslar gelip gidip çikolata yerim

Bende adet olmadan 1 hafta oncesinden tatlı istegim baslar gelip gidip çikolata yerim

iste bende bu yasima kadar ilk defa yedim ...benim bunyeme tuaf seyler oluyor 30ma bastiktan sonra sanki herseyim degisiyo,,,,bu ovulasyon donemi agridan kivranmamda 30umdan sonra basladi ufffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…