Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kikii eltinin bebiş nasıldı kızz
kaynanan diyomu sen de bitane daha yap diyee:)))

o hooo onu herseferinde soyler tembelsin ,usengensin ,bakmaktan korkup yapmiyorsun ,bak kizin buyudu der herzaman ,,bi bilse icimde neler kayniyo ,onuda icine atar kaynatirim diye korkardi kikikikikiii, tabi bunlari soylerkende supheli gozlerlende bakar,,gozleri bakislari yoksa olmuyormu diyor herseferinde gicikkk

bebisi uykudan uyandirana helal olsun ,,kac saat bekledim, sonunda dayanamayip kaldirdim,,ayyy cok minik cok tatli sevdim.. poposunu degistirdim ,,optum kokladim ve icim giderek eve geldim ,,,en cokta kizim kucagina alip herseferinde kurbanee dedigi zaman icim aciyo yaa

Son düzenleme:

Kıyamam canım benim yerim ben onu ins tez zamanda gelir kardesi

ankarada kimin var kii???
he yaaa kızılaya gidecem bende .... bu sefer gezecem kocayı bırakıp anacınaa

yavrum bizim evimiz ankaraya 2 saat ,,gezmemiz hep orda anlicagin ,,konyada 2 saat ama en cok ankaradayiz,,bizim orasi kasaba ya dugun dernekten baska bisi yok yaz aylari

tahmin ettim... soracagınııı.. ilkinde çocuk yok? mu olmuyomu ... bitane oluncada ... 2. ne zaman... arasını açmayınnın.....bıla bılaaa bılaaaaa..... offf

iyi yapmışınnn... ısırsaydın tosişiiii...
seninde bi tane daha olacak merak etme....

Son düzenleme:

ins canim yaa kizim onumuzdeki kis 7 yasina basicak artik bu yaz okula basliyoo ,,ins yuce rabbim hepimizin sesini duyar canim

Sende mı yine kaynonosun eltine kim bakiyor

eveett bende elti burda kal teklifi bile etmedi halbuki cok iyi anlasirlar booo ELTIM kendi kendine bakiyor ,normal dogum yapti canim 3 cu cocugu 3 saate pat cikardi ,,ve ertesi gun evin icinde kostu ohhh ben 16 saat surnmustum sancidan

Ayyy ne güzel darısı basımıza olsun ne diyelim şans iste

Kiki sen nerelisin aslen

vallahi bende anlamadimki nereliyim kikiki:26: konyada dogdum ...almanyada buyudum ,,danimarkada evlendim,,alanyada dairelerimiz var kac senedir orda en cok izinimi geciririm valla canim ben cikamadim isin icinden kikikikikiii ,,,zor soru ,,,,,galiba konyali oluyorum,,ama rahmetli annem soyumuz sivasmiii yozgatmi hatirlamiyorum yine bi yerden geliyormus cok oldu aakakkikikiiahahahaa

Karmasikmis neyse Alanyada ki evlerden birinin anahtarını yollarsın artık bizde gideriz tatile kikide pişer bizede düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…