Pazar akşamından itibaren Pazartesi de kontrole gidicem çatlamamışsa iğne yapicak
kikii eltinin bebiş nasıldı kızz
kaynanan diyomu sen de bitane daha yap diyee:)))
hıı pazartesiden sonraa yaniii....
ayyy hadii inşallahhh bakalımm ne kadar büyecek yumuşlarrr..
sen kikiden tavsiyelere başlaaa
o hooo onu herseferinde soyler tembelsin ,usengensin ,bakmaktan korkup yapmiyorsun ,bak kizin buyudu der herzaman ,,bi bilse icimde neler kayniyo ,onuda icine atar kaynatirim diye korkardi kikikikikiii, tabi bunlari soylerkende supheli gozlerlende bakar,,gozleri bakislari yoksa olmuyormu diyor herseferinde gicikkk
bebisi uykudan uyandirana helal olsun ,,kac saat bekledim, sonunda dayanamayip kaldirdim,,ayyy cok minik cok tatli sevdim.. poposunu degistirdim ,,optum kokladim ve icim giderek eve geldim ,,,en cokta kizim kucagina alip herseferinde kurbanee dedigi zaman icim aciyo yaa
ankarada kimin var kii???
he yaaa kızılaya gidecem bende .... bu sefer gezecem kocayı bırakıp anacınaa
o hooo onu herseferinde soyler tembelsin ,usengensin ,bakmaktan korkup yapmiyorsun ,bak kizin buyudu der herzaman ,,bi bilse icimde neler kayniyo ,onuda icine atar kaynatirim diye korkardi kikikikikiii, tabi bunlari soylerkende supheli gozlerlende bakar,,gozleri bakislari yoksa olmuyormu diyor herseferinde gicikkk
bebisi uykudan uyandirana helal olsun ,,kac saat bekledim, sonunda dayanamayip kaldirdim,,ayyy cok minik cok tatli sevdim.. poposunu degistirdim ,,optum kokladim ve icim giderek eve geldim ,,,en cokta kizim kucagina alip herseferinde kurbanee dedigi zaman icim aciyo yaa
Kıyamam canım benim yerim ben onu ins tez zamanda gelir kardesi
'Kıyamam canım benim yerim ben onu ins tez zamanda gelir kardesi
Kiki sen nerelisin aslenyavrum bizim evimiz ankaraya 2 saat ,,gezmemiz hep orda anlicagin ,,konyada 2 saat ama en cok ankaradayiz,,bizim orasi kasaba ya dugun dernekten baska bisi yok yaz aylari
tahmin ettim... soracagınııı.. ilkinde çocuk yok? mu olmuyomu ... bitane oluncada ... 2. ne zaman... arasını açmayınnın.....bıla bılaaa bılaaaaa..... offf
iyi yapmışınnn... ısırsaydın tosişiiii...
seninde bi tane daha olacak merak etme....
Sende mı yine kaynonosun eltine kim bakiyor
ins canim yaa kizim onumuzdeki kis 7 yasina basicak artik bu yaz okula basliyoo ,,ins yuce rabbim hepimizin sesini duyar canim
eveett bendeelti burda kal teklifi bile etmedi halbuki cok iyi anlasirlar booo ELTIM kendi kendine bakiyor ,normal dogum yapti canim 3 cu cocugu 3 saate pat cikardi ,,ve ertesi gun evin icinde kostu ohhh ben 16 saat surnmustum sancidan
Bu arada kür ise yaramadı mı ne daha yumoslar büyümedi sat in 14. Gunu
Kiki sen nerelisin aslen
demeki işe yaramıyomuşşşş hımmmm... bende olmasa bida ki ay yapmayı planlıyodumm..
kizlar nasilsiniz?
vallahi bende anlamadimki nereliyim kikiki:26: konyada dogdum ...almanyada buyudum ,,danimarkada evlendim,,alanyada dairelerimiz var kac senedir orda en cok izinimi geciririm valla canim ben cikamadim isin icinden kikikikikiii ,,,zor soru ,,,,,galiba konyali oluyorum,,ama rahmetli annem soyumuz sivasmiii yozgatmi hatirlamiyorum yine bi yerden geliyormus cok oldu aakakkikikiiahahahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?